Back to Top
Zaterdag 30 mei
86440 users - nu online: 1029 people
86440 users - nu online: 1029 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 279, november 2014 (16)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Roddel nieuws

Je zou denken ' Tja geen ontkomen aan, het is alweer voorbij die mooie zomer' de blaadjes vallen weer 'het grote sterven neemt een aanvang' en baggeren we weer rond in de sneeuw voor je het weet, maanden lang grauwe grijze luchten, griep, verkoudheid maar zover is het nog niet, hier nog wat na-na-zomer nieuws of wat er voor door moet gaan... lees en huiver...

       
lees verder


Fashion: Timezone & Esprit

Het street- en sportswear-label Timezone werd in 1993 opgericht en staat voor producten die een natuurlijke levensstijl combineren met baanbrekend design en volledige authenticiteit. Het merk haalt zijn inspiratie uit de culturele verscheidenheid van de verschillende tijdzones over de gehele wereld.

       
lees verder


Physique-fotograaf John Palatinus overleden

De Tweede Wereldoorlog had, zeker in de Verenigde Staten, belangrijke demografische gevolgen. Veel jongemannen die huis en haard hadden verlaten om voor hun vaderland te strijden, keerden na afloop van de oorlog namelijk niet naar hun, vaak kleine, geboorteplaats terug, maar probeerden in een van de grote steden een bestaan op te bouwen. De vrijheidszin en de onafhankelijkheid van familietoezicht die deze jongens nastreefden, vormen indirect een van de voedingsbronnen voor het ontstaan van een aanvankelijk bescheiden homobeweging.

       
lees verder


Brief uit Brussel: Rechtse (Vlaamse) homo’s

Lieve Noorderburen, De voorzitter van de Vlaams-nationalistische N-VA en burgemeester van Antwerpen, Bart De Wever (BDW), is bij de homo’s populairder dan onze voormalige premier Elio Di Rupo. Niet moeilijk, want enkel de Vlaamse homo’s konden hun stem uitbrengen bij de enquête van OUTtv en de N-VA haalde bij de laatste parlementsverkiezingen een monsterscore.

       
lees verder


Reijers World: Lang leve de KLM

Vooraf: in 1971 bestond er geen internet en waren er geen mobiele telefoons. Ik was 21 jaar. Contactadvertenties voor homo’s stonden alleen in seksboekjes en in Vrij Nederland. Ik las in Binky: “2 vrienden 38 en 31 jaar oud (beiden werkzaam in de luchtvaart) zoeken een regelmatig contact met een passieve knul tot 25 jaar voor anale seks. Brieven liefst met foto onder nummer 7-26-77.”

       
lees verder


Een aantal vrienden begreep niet dat wij poepluiers verkozen boven stappen

Itamar (49) en David (50) zijn de trotse vaders van Aron (11) en Esther (9) in co-ouderschap met een lesbisch stel. De Israëlische Itamar had van jongs af aan een grote kinderwens. Hij had altijd een reserve-vriendin op voorraad, in de serie “als jij niet gaat trouwen, dan wil ik met jou een kind.”

       
lees verder


Rob Meijer (“RoB”) - zijn laatste interview, juni 1989

“Ik denk alleen aan morgen, en ik denk niet na over wat geweest is want dat vind ik ongezond.” Dat antwoordt leermaker Rob “RoB” Meijer (1933-1990)in 1989 aan het begin van zijn laatste interview voor de camera op de vraag of hij iets wil vertellen over de “Golden Times” van de leerscene. We zien hem zelf overigens niet. In een halfduistere kamer staat de camera gericht op een asbak met daarin zijn smeulende sigaret.

       
lees verder


Bootshaus nieuwe locatie voor Sexy Party eind december in Keulen

Voor het eerst in drie jaar heeft Sexy voor de XL Winter Special een nieuwe locatie gekozen. Meteen na kerst, op zaterdag 27 december 2014, gaat Sexy feestelijk los op een toplocatie in Keulen - het Bootshaus.

       
lees verder


VN-comité buigt zich over LHBTI-kinderrechten in Nederland

In Nederland zijn de rechten van LHBTI-kinderen nagenoeg onzichtbaar, staat in een rapport dat het COC presenteerde bij de Verenigde Naties. COC-internationaal medewerker Nori Spauwen spreekt daar met experts van het VN-kinderrechtencomité in een sessie over Nederland.

       
lees verder


Kandidaat-Eurocommissaris spreekt zich uit voor homo-beleid

Vera Jourova, de Tsjechische kandidaat om Eurocommissaris te worden voor Justitie, Consumentenrechten en Gendergelijkheid, heeft zich duidelijk uitgesproken voor homo-emancipatiebeleid. Jourova deed dat in het Europees Parlement tijdens de hoorzitting over haar kandidatuur.

       
lees verder


Italië erkent buitenlands homohuwelijk niet

In het buitenland gesloten huwelijken tussen mensen van hetzelfde geslacht zijn in Italië niet geldig. Minister Angelino Alfano van Binnenlandse Zaken kondigde aan dat hij een besluit daarover te tekenen en naar de gemeenten te sturen.

       
lees verder


Minister Bussemaker maakt afspraken met gemeenten over homo-emancipatie

Minister Jet Bussemaker heeft met 37 gemeenten afgesproken dat zij zich de komende twee jaar extra gaan inspannen om de sociale acceptatie van LHBT’s te vergroten. Deze zogenaamde Regenboogsteden trekken er geld voor uit en zetten zich in om kleinere gemeenten in de regio te informeren over hun aanpak.

       
lees verder


Langdurige zorg homo-vriendelijker

Een meerderheid in de Tweede Kamer heeft ingestemd met het D66-voorstelom langdurige zorg voor ouderen en gehandicapten homo-vriendelijker te maken. Dat is het gevolg van een voorstel van D66-Tweede Kamerleden Vera Bergkamp en Pia Dijkstra.

       
lees verder


Gay gemeenschap niet gay genoeg voor internet

De kans dat de internationale LHBT-gemeenschap een eigen zg. top level domein (TLD) krijgt, lijkt vervlogen. Meer dan 240 organisaties verspreid over zes continenten steunden de aanvraag van dotGAY voor .GAY.

       
lees verder


Kalenders 2015

Elk jaar weer de vraag, een jaar kalender en zo ja welke dan. Waar hang ik hem op en mag het er een zijn met wat bloot of toch maar liever niet. Of geen bloot in de huiskamer en bloot in de slaapkamer, vragen over vragen.

       
lees verder


Verkiezing Nederlandse Mister Rubber 2015

Eind jaren tachtig zei Rob Meijer, de oprichter van de fetisj-winkel die zijn voornaam draagt, in een interview: “Ik vind rubber een heel moeilijke stof, het scheurt altijd, het breekt altijd. Daar heb ik geen zin in. Dan koopt iemand een rubber broek en na twee dagen komt hij ermee terug omdat er een scheur inzit. Dan ben ik gefrustreerd, want ik weet niet wat ik ermee doen moet. Ik wil niet dat die scheur erin zit, maar hij zit erin en die man kan die broek wel zonder poeder hebben aangetrokken.”

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Bar Bitterbal


Local bear x Dutch Fried x Crafted with Love

meer info |visit


t Mandje


Fun and respect since 1927

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media