Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 884 people
86442 users - nu online: 884 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 266, oktober 2013 (19)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Roddelnieuws

“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band....hoest...kuch... maar het kan dus altijd nog erger moet je maar denken... En je zou ook denken ' Tja geen ontkomen aan, het is alweer voorbij die mooie zomer' de blaadjes vallen weer 'het grote sterven neemt een aanvang' en baggeren we weer rond in de sneeuw voor je het weet, maar zover is het nog niet, hier nog wat nazomer nieuws of wat er voor door moet gaan... lees en huiver...

       
lees verder


Over standje 69: ‘Ik kan zo moeilijk genieten met mijn mond vol’

Er is een nieuw fenomeen ontstaan in Rusland. Homo’s vangen voor een afspraak. Die jongens worden vervolgens bespot, vernederd en mishandeld. Dit alles wordt opgenomen en op de Russische Facebook geplaatst. Enkele van deze filmpjes bereiken ook onze Facebook. Vol walging zit ik te kijken. Ik versta geen Russisch, maar wat ik zie is misselijkmakend. Er staat een grote, gespierde, skinhead-achtige vent. In de verte komt een joch aangelopen. De man gebaart het kind bij hem te komen. In plaats van snel weg te lopen komt het kind dichterbij.

       
lees verder


Fashion: Menswear Parijs 2013-2014

Uit een onlangs gehouden onderzoek onder welgestelde Chinese consumenten komen Louis Vuitton, Chanel en Dior als de meest favoriete Franse luxemerken naar boven. Frankrijk blijft voor deze doelgroep de favoriete bestemming qua land binnen Europa. Waarbij Chinese mannen goed zijn voor vijfenvijftig procent van de Chinese luxegoederenmarkt; ruim boven het algemeen gemiddelde van veertig procent. Daarmee zijn ze een zeer interessante afzetmarkt voor Europese luxemerken.

       
lees verder


Brief uit Brussel: Homo’s in de media

Lieve Noorderburen, De Belgische persmuskieten hebben de homo’s ontdekt. Of is het omgekeerd? Een eenvoudige zoekopdracht bij een artikeldatabank van de Vlaamse pers van de afgelopen maand leverde welgeteld 386 persartikelen op, een absoluut maandrecord in het voorbije jaar. Van de outing van Wentworth Miller tot een vierentwintig-jarige lasser uit Deinze die een klacht bij zijn directie heeft ingediend omdat een collega hem constant voor “vuile homo” uitscheldt. Of de weinig opbeurende berichtgeving uit Rusland.

       
lees verder


NOC*NSF verwacht ‘geen enkel probleem’ in Sotsji

Het NOC*NSF verwacht dat sporters ‘geen enkel probleem’ zullen krijgen vanwege de Russische anti-homowet tijdens de Olympische Winterspelen in Sotsji. De Nederlandse Olympische sportkoepel is gerustgesteld door de Russische toezeggingen aan het Internationaal Olympisch Comité (IOC). Dat heeft NOC*NSF-directeur Gerard Dielissen gezegd tegen BNR.

       
lees verder


Nederlandse christelijke organisaties steunen Russische anti-homowet

De Nederlandse christelijke organisaties Schreeuw om Leven en de Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV) steunen de Russische anti-homowet. Dat blijkt uit de lijst van ondertekenaars van een internationale steunverklaring voor die wet opgesteld door het Spaanse Profesionales por la Etica. De steunverklaring is ondertekend door voornamelijk christelijke organisaties uit zo’n 30 landen – voornamelijk uit Europa en Latijns-Amerika.

       
lees verder


Acteur Wentworth Miller komt uit de kast als politiek statement

De afgelopen jaren is een behoorlijk aantal topsporters als homoseksueel uit de kast gekomen, zowel in Europa als in de Verenigde Staten. Het lijkt erop dat mannen die in teamsporten participeren iets minder geneigd zijn voor een afwijkende seksuele voorkeur uit te komen dan mannen die in individuele sporten excelleren, maar er kan niet langer worden beweerd dat de sportwereld een bastion van onverschrokken heteroseksualiteit is.

       
lees verder


Hideous (wo)men, een experimentele soap over de zelfloze mens

Bianca van der Schoot, Suzan Boogaerdt en Susanne Kennedy maken samen de voorstelling Hideous (wo)men. Een beeldende en brutale theatervoorstelling die wordt vormgegeven als soap. In Hideous (wo)men wordt geëxperimenteerd met de illusie van persoonlijke autonomie. De druk om een uniek persoon te zijn is in deze tijd erg groot. We denken dat we echte en authentieke personen kunnen zijn. We geloven dat we ons eigen leven door middel van keuzes tot stand brengen. Maar wat als dat niet waar is? Wat als we alleen maar mensen zijn die een masker hebben opgezet en hebben geleerd het voor ons gezicht aan te zien.

       
lees verder


To Russia With Love – 2.500 mensen kleuren het Museumplein

COC Nederland is razend trots op de manifestatie To Russia With Love die zondag 25 augustus plaatsvond op het Museumplein in Amsterdam.

       
lees verder


Warme broeders van de kinky kant in Hamburg

Eind juli vond voor de veertigste keer de jaarlijkse bijeenkomst van leerkerels in Hamburg plaats. Bij de eerste editie van dit ondertussen legendarische fetisj-festijn waren er volgens onderscheidene herinneringen tussen de tweehonderd en bijna vijfhonderd personen aanwezig. In 1982 schreef Gerd Pohl, mede-organisator van dit eerste treffen, in de reisgids Hamburg von hinten dat de “driehonderd bezoekers, die we uit heel Duitsland hadden bijeen getrommeld en bijeen getelefoneerd daarvan nog steeds een glans in de ogen krijgen, ‘het was zo fantastisch toch.’” Binnen een paar jaar was er veel veranderd.

       
lees verder


COC wil tempo bij uitvoering Roze Stembusakkoord

Maak tempo bij de uitvoering van het Roze Stembusakkoord.’ Die oproep doet COC-voorzitter Tanja Ineke aan de partijleiders die het akkoord een jaar geleden ondertekenden. Vorig jaar beloofden negen politieke partijen om vijf langslepende ‘roze’ kwesties te regelen vóór dinsdag 3 september 2013. Dat is in één geval gelukt: voorlichting over LHBT’s werd verplicht op elke school.

       
lees verder


Amnesty-rapport toont wijdverbreide LHBTI-vervolging in Armenië aan

De vervolging van LHBTI’s is wijdverbreid in Armenië. Dat blijkt uit het rapport Armenia: No Space for Difference dat Amnesty International heeft gepubliceerd. In het rapport blijkt dat er in Armenië een alarmerende cultuur van vervolging heerst tegen critici van het huidige bewind en van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersexe-conditie (LHBTI’s).

       
lees verder


Liefdeskoppel vrijt zonder condooms voor Michael Lucas

Een toenemend aantal pornobedrijven die zich tot nu toe hebben ingezet voor het gebruik van condooms in hun seksfilms stappen uit economische motieven over op bareback-producties omdat het publiek condoomloze seks wil zien. Daarom kondigde Lucas Entertainment ook aan dat het bedrijf voor het eerst een condoomvrije seksscène heeft uitgebracht.

       
lees verder


Homo naar hetero therapie blijft verboden

Het federale hof van beroep uit San Francisco is van oordeel dat een wet die gezondheids beoefenaars verbied psychotherapie aan te bieden die als doel heeft jonge homo's te veranderen in hetero's niet in gaat tegen het recht op de vrije meningsuiting, met andere woorden de wet blijft van kracht.

       
lees verder


Christenfundamentalist Pat Robertson blijft haatzaaiende onzin verspreiden

Meer dan dertig jaar nadat aids, toen nog onbenoemd, werd gediagnosticeerd, zou men verwachten dat mensen zich hebben geïnformeerd over de basisfeiten over de ziekte, bijvoorbeeld dat het geen “homo-ziekte” is. Fundamentalistische christenbroeders in de Verenigde Staten vallen echter nog steeds graag terug op gezwollen aids-retoriek om homo’s in een kwaad daglicht te stellen.

       
lees verder


De geschiedenis van Amsterdam Leather Pride in vogelvlucht

Van 24 tot 27 oktober vindt in Amsterdam de achttiende editie van Amsterdam Leather Pride plaats met als hoogtepunt Ruff! The Party in het Depot op zaterdag 26 oktober. Aangezien achttien jaar best lang is doken wij in het archief op zoek naar het verleden van Amsterdam’s langst lopende fetisj-evenement.

       
lees verder


WATH, een nieuw festival in Den Haag

Zaterdag 2 november krijgt Den Haag met het WATH Festival een nieuw evenement ter bevordering van homo-emancipatie. WATH staat voor We Are The Hague en is een indoor pride met debatten, dans, literatuur, film en party’s. Stichting WATH is een initiatief van vier betrokken Hagenaren in samenwerking met evenementenorganisatoren uit het Haagse gay circuit en de homohoreca ter plaatse. Het WATH Festival vindt plaats dankzij financiële steun van de Gemeente Den Haag en Fonds 1818, maar de stichting benadrukt dat iedere steun meer dan welkom is.

       
lees verder


Flag of Ecstasy, Films van Charles Henri Ford

Op 20 oktober 2013 wordt vanaf 16.00 uur in WORM, het Instituut voor Avant-gardistische Recreatie in Rotterdam, het filmprogramma Flag of Ecsaty getoond. Dit bevat films van Charles Henri Ford (1913-2002), die werden geselecteerd door Stuart Comer, hoofdconservator Media en Performance-kunst van het Museum of Modern Art in New York.

       
lees verder


Steeds meer homo’s met een kinderwens

Informatiebijeenkomsten op 13 oktober en 8 november Het aantal homomannen met een kinderwens neemt de laatste paar jaar sterk toe. Voor homomannen was het tot nu toe vrij ongebruikelijk om in hun relatie over kinderen na te denken. Veel homo’s van een zekere leeftijd zijn namelijk opgegroeid met de opvatting die Stephan Sanders enige maanden geleden in Vrij Nederland formuleerde: “Ik ben nog van de ouderwetse generatie die homo werd en dus geen kinderen zou krijgen - het een was het gevolg van het andere.”

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Artem Bodywear


Underwear, Swimwear, gymwear from the top brands.

meer info |visit


LantarenVenster


De plek om de actuele auteursfilm en wereldcinema te zien

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media