Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 865 people
86447 users - nu online: 865 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 207, november 2008 (16)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Gossip

Ter verstrooing en vermaak hierbij het lief en leed uit He-Ho en Bi-wereldje waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit...en het schept zo'n warme band in de alweer steeds korter wordende dagen..... Het kan altijd nog erger moet je maar denken...

Ex-Mr Gay Uk frituurde ex-partner en probeerde hem op te eten.

De allereerste Mr Gay UK staat terecht voor het vermoorden van een ex. Anthony Morley sneed na de moord een stuk van 20 cm uit het been van zijn slachtoffer Damian Outfield en bakte het in... olijfolie, dat dan weer wel van smaak getuigd. Daarna proefde hij van het vlees en gooide het vervolgens in een vuilnisbak, smaakte blijkbaar dus niet.

       
lees verder


Short story Blonde onderligger krijgt groepsbeurt

Het is inmiddels drie jaar geleden dat ik aan de universiteit ben afgestudeerd, maar elke keer als ik langs de studentensportvelden wandel krijg ik een flashback naar de geilste nacht van m’n leven, toen drie van mijn voetbalmaten en ik die ene kleine gozer neukten. Ik ben nu vijfentwintig en ik houd ervan bars te bezoeken en zeer regelmatig iemand mee naar huis te slepen, maar ik betwijfel of ik ooit nog zo’n orgie zal meemaken. Denk ’t je eens in: vier stevige voetbalspelers en een leuk intellectueeltje die maar niet genoeg sporterspik kan krijgen. De jongen genoot ervan, maar wij ook - de homovoetballers.

       
lees verder


Alexander pictures: De sekscapades van Tommy Lima

In het vorige nummer van Gay News werd een Nieuw-Zeelandse man geciteerd, die op z’n vijftiende de Ward Baths in Rotorua ontdekte, die door hem worden omschreven als een “homo-hemel” waar hij “vier jaar van absoluut seksueel genoegen met honderden geile mannen” beleefde. Nu zullen de meesten van ons wel eens het geile genot hebben ondergaan dat in een herensauna te vinden is, maar voor wie wat dit betreft een onbeschreven blad is, en voor degenen die thuis de van seks bezwangerde atmosfeer willen herbeleven, is de Alexander-productie Bathhouse Exxxtasy een aanrader.

       
lees verder


Pink Point - Tolerantie

To The Point - Waar gebeurde verhalen vanuit Pink Point, de homo- en lesbo-infokiosk op het Homomonument. Zie http://www.pinkpoint.org

Hoewel de onrust omtrent de inburgering van Islamitische burgers nog steeds een “hot topic” is in de Nederlandse en de Amsterdamse politiek, merken wij bij Pink Point steeds vaker dat Islamitische medelanders de weg naar onze homo-informatiekiosk vinden. Het is al lang geen uitzondering meer dat de gesluierde vrouw bij Pink Point binnenstapt om informatie te vragen omtrent het uitgaansleven voor vrouwen in de hoofdstad. Ook de homoseksuele Islamitische jongen zien we steeds vaker.

       
lees verder


Een Ongemakkelijke Boodschap

De Amsterdamse homoscene worstelt met een ongemakkelijke boodschap: hiv positieve homomannen kunnen hepatitis C krijgen van onbeschermde anale seks. Dus: hiv positieve homomannen kunnen hepatitis C krijgen van neuken zonder condoom. Homomannen zonder hiv lopen die kans niet of nauwelijks. Volgens sommige websites kan je hepatitis C niet eens van sex krijgen, maar andere websites vermelden dat je hepatitis C kan krijgen als je je bezig houdt met ruige anale seks, zoals vuistneuken. Maar in toenemende mate melden zich homomannen met hiv die nog nooit aan vuistneuken hebben gedaan, maar wel aan onbeschermd neuken.

       
lees verder


Kort Nieuws

Zilveren Waalbrugspeld voor Jos Kocken

Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van de Zondagmiddagsalon voor Oudere Homofiele Heren heeft Jos Kocken, coördinator van het Salonteam, uit handen van wethouder Lenie Scholten de Zilveren Waalbrugspeld toegekend gekregen. De gemeente Nijmegen reikt de Zilveren Waalbrugspeld uit aan vrijwilligers die zich op voorbeeldige wijze inzetten voor de stad en zijn bewoners. Jos Kocken kreeg de speld vanwege zijn vrijwilligerswerk in de Nijmeegse holebi-beweging.

       
lees verder


Vakjury COC Songfestival bekend Organisatie komt met bekende namen uit de werel

De leden van de vakjury van het 14e Nationaal COC Songfestival zijn bekend. Op zaterdag 6 december zullen Coot van Doesburgh, Jody Pijper, Gé Reinders, Sipke Jan Bousema en Lenny Kuhr hun oordeel geven over de inzendingen van dit jaar. Samen met de leden van de publieksjury zullen zij bepalen welk roze lied wint en wie dit jaar met de felbegeerde wisselbeker naar huis gaat. Bij de keuze van de vakjury is rekening gehouden met de diverse aandachtsgebieden waar de liedjes op beoordeeld worden: zang, tekst, muziek, uitvoering en roze rand. De samenstelling is dit jaar dan ook bijzonder, met een diversiteit aan juryleden uit zowel de wereld van muziek, theater als televisie.

       
lees verder


Utrechtse homo's durven niet hand in hand te lopen

Bijna tachtig procent van de Utrechtse homo's durft zichzelf niet te zijn op straat. Dit percentage past zijn gedrag aan omdat hij zich anders onveilig voelt. Hand in hand lopen is bijvoorbeeld nog steeds een taboe. Dit blijkt uit onderzoek van Bureau Discriminatiezaken Utrecht (BDU). De naam van het rapport is Terug in de kast? Een toepasselijke titel, want daar lijkt het wel een beetje op, zegt onderzoeker Michel Aben. 'Zelfdiscriminatie komt veel voor onder Utrechtse homo's. Mannen en vrouwen ondernemen geen actie tegen discriminerend gedrag, maar vermijden moeilijkheden bewust. Hierdoor verzwijgen of ontkennen ze hun eigen identiteit'.

       
lees verder


Utrechtse homo's durven niet hand in hand te lopen

Bijna tachtig procent van de Utrechtse homo's durft zichzelf niet te zijn op straat. Dit percentage past zijn gedrag aan omdat hij zich anders onveilig voelt. Hand in hand lopen is bijvoorbeeld nog steeds een taboe. Dit blijkt uit onderzoek van Bureau Discriminatiezaken Utrecht (BDU). De naam van het rapport is Terug in de kast? Een toepasselijke titel, want daar lijkt het wel een beetje op, zegt onderzoeker Michel Aben. 'Zelfdiscriminatie komt veel voor onder Utrechtse homo's. Mannen en vrouwen ondernemen geen actie tegen discriminerend gedrag, maar vermijden moeilijkheden bewust. Hierdoor verzwijgen of ontkennen ze hun eigen identiteit'.

       
lees verder


Behartigenswaardige observaties in Gerrit Komrij’s Mosse Lezing

Iemand vertelde me ooit (als ik ’t me goed herinner want ik heb ’t toen gemist) dat Gerrit Komrij een keer bij Barend & Van Dorp tegelijk aan tafel zat met Gerard Joling of Gordon of een andere exponent van de “cabareteske huppelkonten” (dixi Komrij). Niet verwonderlijk bij deze bezetting kwam het gesprek blijkbaar op homoseksualiteit, waarbij de tv-homo tamelijk geïrriteerd raakte door Komrij’s “homovijandige” uitlatingen. Pas toen hij tijdens de reclameonderbreking blijkbaar was ingelicht over Komrij’s erotische voorkeur trok hij een beetje bij.

       
lees verder


VVD 'Moslimlanden aanspreken op misstanden'

Moslims mogen net als andere gelovigen geloven wat ze willen zolang ze de wet maar niet overtreden. Zo is discriminatie van vrouwen en homoseksuelen uit den boze. Regeringen van islamitische landen waar in strijd met de rechten van de mens wordt gehandeld, moeten daarop worden aangesproken. Dat schrijft VVD-Tweede Kamerlid Henk Kamp in een woensdag gepubliceerde notitie over de islam. Volgens hem moet de islam worden erkend als wereldgodsdienst en is het belangrijk te weten dat de islam niet alleen een geloof is voor moslims, maar ook een identiteit en een loyaliteit die al het andere overstijgt.

       
lees verder


Hiv-virus in China steeds resistenter

Chinezen besmet zijn met het hiv-virus, hebben steeds vaker niets aan hun medicijnen, omdat het virus resistent is geworden tegen de voorhande zijnde geneesmiddelen. Op de Chinese markt zijn momenteel slechts zeven hiv-remmende cocktails beschikbaar, terwijl er wereldwijd ruim twintig in omloop zijn.

       
lees verder


CDA roept Plasterk nog niet ter verantwoording

CDA-Kamerlid Jan Jacob van Dijk ziet geen aanleiding minister Plasterk van Onderwijs ter verantwoording te roepen. Wel vindt hij dat Plasterk moet afblijven van het wetsartikel dat scholen vrijheid geeft in hun benoemingsbeleid. Een aanscherping ten gunste of ten koste van homo's is volgens hem uit den boze.

Van Dijk reageert hiermee op een oproep van CDJA-voorzitter Harry van der Molen en vicevoorzitter Geert Meijering in het Nederlands Dagblad . Zij vroegen de CDA-Kamerfractie om Plasterk tot de orde te roepen, omdat deze recent in een brief schreef dat reformatorische scholen homoseksuele leraren niet mogen weren.

       
lees verder


Bob Angelo Oorkonde gaat naar voorzitter van de Turkse Arbeidersbeweging in Nede

Op 11 oktober heeft de vicevoorzitter Vera Bergkamp van COC Nederland, de Bob Angelo Oorkonde aan de voorzitter van de Turkse Arbeidersbeweging, Mustafa Ayranci uitgereikt. De uitreiking van de oorkonde aan Ayranci is het resultaat van jarenlang samenwerken aan Turkse emancipatie met o.a. Tania Barkhuis, tegenwoordig directeur COC Amsterdam. De oorkonde is bestemd voor personen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan het emancipatieproces van homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen en transgenders in Nederland.

       
lees verder


Masculine Beauty 2008-2009

Productinformatie bijeengebracht door Bernardo van Eekhout
Kiehl’s Since 1851

In de cosmetica-industrie zijn mannen vaak de beste en meest trouwe klanten. Speciaal voor hen ontwikkelt Kiehl’s (de alom gewaardeerde apotheker uit New York) al sinds 1950 specifieke huidverzorgingsproducten voor mannen. Daarom introduceert dit merk nu de juiste brandstof voor mannelijke fans van Kiehl’s: Facial Fuel Anti-Wrinkle Cream.

       
lees verder


Brief uit Brussel - Wie wordt Joseph? Allicht een nicht

Lieve Noorderburen, Bij de eerste frisse herfstavonden bekruipt me steeds een soort van huiselijk nestgevoel. De drang om me knus neer te vleien in een comfortabele fauteuil met dito dekentje overstijgt de soms aantrekkelijke neiging me in het Brusselse nachtleven te storten, op zoek naar occasioneel vertier. En omdat je niet steeds, onder dat warme dekentje, een boek ter hand kunt nemen, ligt de afstandsbediening van de tv nooit ver weg.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
La Demence


Guide to better and more glamourous gay clubbing!

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media