Back to Top
Zaterdag 30 mei
86440 users - nu online: 1021 people
86440 users - nu online: 1021 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 193, september 2007 (13)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Gossip

Beckham en Williams een paar apart?

David Beckham en Robbie Williams gaan mogelijk een excentriek homokoppel spelen in de Amerikaanse hitserie Desperate Housewives. Volgens verschillende Amerikaanse media ziet de bedenker van de show, de homoseksuele Marc Cherry, in de twee in Los Angeles wonende Britten de perfecte buurmannen voor zijn wanhopige huisvrouwen op Wisteria Lane, de fictieve straat waar de serie zich afspeelt. Cherry zou in eerste instantie de combinatie Robbie Williams en Tom Cruise op het oog hebben gehad voor de gastrollen. Maar omdat Britten doorgaans over meer zelfspot beschikken dan Amerikanen, zou bij nader inzien Beckham zijn benaderd.

       
lees verder


Fashion - Style 2007-2008 - Milaan

De Italiaanse modewereld is in diepe rouw gehuld door het plotselinge overlijden van de 62-jarige ontwerper Gianfranco Ferré. Op 17 juni jongstleden overleed hij ten gevolge van een hersenbloeding. De ontwerper had al eerder twee hersenbloedingen gehad maar hij genas telkens weer. Van oorsprong was Ferré architect maar hij stortte zich in de jaren ’70 in de mode, wat hem de bijnaam “L’architetto Ferré” opleverde. In 1978 richtte hij het huis van Gianfranco Ferré op en tevens was hij van 1989 tot 1997 artistiek directeur bij het modehuis Christian Dior.

       
lees verder


Travel - Buiten de gebaande paden Hongarije

Historie

U bent niet de enige die waarschijnlijk de wenkbrauwen optrekt als het gaat over de historie van grote delen van Oost Europa .en met name de landen rond het gebied dat men de Balkan noemt zoals, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Griekenland, Kroatië, Macedonië, Montenegro Servië en Turkije (Europees gedeelte). Officieel hoort Hongarije daar niet bij, maar de geschiedenis van Hongarije is met deze landen nauw verbonden. Hongarije maakte deel uit van het Habsburgse Rijk dat zijn troon in Wenen had.

       
lees verder


DVD News

Broken Sky (El Cielo Dividido)

De studenten Gerardo en Jonás ontmoeten elkaar op de universiteit en worden hopeloos verliefd. Ze zijn elk moment van de dag samen, hebben constant seks en kunnen echt geen moment van elkaar afblijven. Toch begint Jonas iets te missen. Hij raakt geobsedeerd door een andere jongen en drijft de gebroken Gerardo uiteindelijk in de armen van Sérgio, een jongen die al een tijd een oogje op hem had. Toch kunnen Gerardo en Jonás elkaar niet loslaten...

       
lees verder


Twintig jaar Homomonument

Op 5 september 2007 viert het Homomonument op de Westermarkt te Amsterdam zijn twintigste verjaardag. Ter gelegenheid hiervan slaan diverse (homo-)organisaties de handen ineen om deze gedenkwaardige dag te vieren.

Het Homomonument is een uniek oorlogsmonument, dat niet alleen de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdenkt, maar ook alle anderen die onder vervolging vanwege hun homoseksualiteit hebben geleden.

       
lees verder


Film News

Cronica De Una Fuga

Regisseur Israel Adrian Caetano werd in 1969 geboren in Montevideo (Uruguay) en verhuisde op z’n zestiende naar Argentinië, waar hij inmiddels een beroemd regisseur is. Zijn jongste film Cronica De Una Fuga is nu ook in Nederland te zien, en is gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Claudio tijdens het militaire regime van generaal Fidela in Argentinië.

       
lees verder


Leatherpride Amsterdam

Dit jaar wordt Leatherpride in Amsterdam van donderdag 29 oktober tot zondag 2 november gehouden. Zoals altijd is het weer moeilijk om een goede locatie en programma geregeld te krijgen maar dat is dit jaar beter gelukt dan eerdere jaren. Er is een heel programma samengesteld dat een veelzidiger Pride garandeert.

Op de donderdagavond wordt reeds aangevangen met een Rubber Only Party georganiseerd door Leatherpride Nederland in de Lexion. Hier is na een verbouwing een volwaardige spannende Wetroom gerealiseerd. Dit is nu de perfecte locatie geworden voor rubberfeesten.

       
lees verder


Brief uit Brussel - Profiteurs

Lieve Noorderburen,

Regent het bij jullie in Nederland ook homo-huwelijken waarvan een van de partijen een niet-Europeaan is? Een Jan (*) die trouwt met een Pjotr (*) of Erik (*) met Pang Kon Dong (*)? Het is nu niet omdat we geen echte zomer hebben dat we overspoeld moeten worden met uitnodigingen van homo-huwelijken met exotisch klinkende namen...

       
lees verder


Veel anti-homo geweld tijdens Gay Pride weekend

Bij een homo-ontmoetingsplaats bij het Haarlemse Staten Bolwerk is afgelopen vrijdagavond een 45-jarige man in elkaar geslagen en beroofd. De politie Kennemerland gaat ervan uit dat de Haarlemmer is mishandeld vanwege zijn seksuele geaardheid. Hij heeft onder meer verwondingen aan het gezicht, de rug en een knie opgelopen. De man was naar een stadspark bij het Staten Bolwerk gegaan om 'contact te leggen', aldus de politie. Hij kwam een jongeman tegen, die hem vroeg wat hij in het park deed.

       
lees verder


Italianen protesteren tegen arrestatie van kussende homo’s

De Italiaanse homobeweging Mario Mieli Club heeft zondagavond een demonstratieve sit-in gehouden voor het Colosseum. Ze deden dit als protest tegen het arresteren van twee mannen die eerder dat weekend elkaar aan het kussen waren bij het historische monument. De politie hield de twee mannen van 27 en 28 vrijdagnacht aan. De politie beschuldigt hen van het verrichten van onzedelijke handelingen in de openbare ruimte. Volgens de politie gingen ze verder dan alleen kussen en zouden ze ook hun kleding uit hebben gehad.

       
lees verder


Aruba schrijft eerste homohuwelijk in

De Arubaanse Burgerlijke Stand heeft het eerste homohuwelijk ingeschreven. De registratie duurde volgens het echtpaar tien minuten en verliep prettig. Half april oordeelde De Hoge Raad dat in Nederland gesloten huwelijken in het hele Koninkrijk geldig zijn. Tijdens een gesprek half juni met COC-voorzitter Frank van Dalen zegde premier Oduber toe huwelijken te zullen inschrijven. COC is blij dat Aruba nu de daad bij het woord voegt. Het echtpaar, een Arubaanse en een Nederlandse man gaven dinsdag aan hun huwelijk op Aruba te willen inschrijven.

       
lees verder


Homogeweld nergens zo structureel als in Amsterdam

De mishandeling van homo's komt in de wereld nergens zo structureel voor als in Amsterdam. Homo's komen door de berichten over het geweld niet meer naar de hoofdstad. Dit kost de Amsterdamse economie heel veel geld. "Amsterdam is als homo-hoofdstad naar de knoppen", constateert Boris Dittrich, oud D66-leider en sinds kort directeur Homorechten van Human Right Watch, naast Amnesty International de belangrijkste mensenrechtenorganisatie ter wereld. In een gesprek met De Telegraaf toont Dittrich zijn bezorgdheid over de golf van 'incidenten' in Amsterdam rond homoseksuelen, zoals tijdens de Canal Parade vorig weekeinde.

       
lees verder


Buitenlandse homo overschat vrijheid in Amsterdam

Buitenlandse homo's zien Amsterdam nog steeds als gay capital, waar alles kan. Het afgelopen weekend bleek dat hun uiterlijk vertoon van homoseksualiteit geweld kan oproepen. Dat zegt voorzitter Dennis Boutkan van COC Amsterdam in het Parool. Nederlandse homoseksuelen zijn door de toename van het aantal geweldsmisdrijven tegen homo's op hun hoede. Het hand in hand over straat lopen lijkt ook in Amsterdam voor homo en lesbische stelletjes niet meer mogelijk. Boutkan: ''Ze hebben geen zin in gedoe en laten daarom op straat niet meer blijken dat ze homoseksueel zijn.''

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Roze Filmdagen


Amsterdam Gay & Lesbian Film Festival

meer info |visit


Amistad


Unique and popular gay friendly Hotel & B&B

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media