Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 827 people
86447 users - nu online: 827 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 151, maart 2004 (13)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Grappige en opwindende ansichtkaarten van Sven de Rennes

Noem me ouderwets, maar persoonlijk vind ik het vaak intiemer om een papieren brief of een ansichtkaart te versturen of te ontvangen - zeker als die door een lekkere postbezorger wordt afgeleverd - dan via elektronische post contact te onderhouden. Om mijn collectie kaarten een beetje op pijl te houden, bezocht ik onlangs mijn favoriete homoboekwinkel. Daar trof ik een fraaie reeks getekende kaarten aan, gemaakt door Sven de Rennes.

       
lees verder


Faubourg - Sacrevoir

Nog tot 7 maart is bij Galerie Faubourg de tentoonstelling 20 jaar - Martin Arz te zien, waarop een overzicht wordt getoond van de schilderijen die deze Münchense kunstenaar de afgelopen twee decennia heeft vervaardigd. Op 21 maart vindt vervolgens de vernissage plaats van de derde tentoonstelling bij Faubourg van werk van Sacrevoir. Sacrevoir is het pseudoniem van de in Oost-Berlijn geboren kunstenaar Heiko Noack (1964), wiens werk ook uiterst succesvol in Duitsland en Rusland werd geëxposeerd.

       
lees verder


Swingen en Chillen rond Vauxhall Station

Zeg je: “Londen,” dan begint iedereen direct te roepen: “Duur," en: "Alles ligt te ver uit elkaar.” Dat was ook altijd zo, maar met de huidige horecaprijzen in Amsterdam, de goedkope vluchten (als je tijdig boekt) en na een weekend rond Vauxhall Station in zuid-Londen vertoefd te hebben, kwam ik tot de conclusie: Het valt eigenlijk wel mee en Londen leeft nog altijd!

       
lees verder


De verhoorkelder (24)

Opnieuw gebeurde er drie of vier dagen lang niets. Henderson had Martin weer in zijn cel gestopt. Martin sliep veel, at zijn maaltijden en deed zijn oefeningen. Hij dacht de hele tijd aan de commandant. De grote, behaarde man beheerste zijn hele leven. Hij was klaar voor de commandant wanneer die hem mocht willen hebben. Zijn pik was de hele dag hard, hoewel hij fanatiek zijn oefeningen deed. Trots toonde hij zijn opbollende kruis voor de camera in zijn cel. De politieagenten moesten zijn lust voor de commandant zien.

       
lees verder


Film & DVD News

Harry Potter zoekt school-kameraadjes

Nog een paar maanden wachten en dan kunnen we genieten van het derde deel van de Harry Potter-reeks. Dit wil niet zeggen dat de makers lekker lui achterover kunnen zitten. Ze zijn al druk bezig met het casten voor deel vier. Op dit moment zoeken ze nog twee kinderen die studenten op Hogwarts School of Wizardry gaan spelen. Wie het boek Harry Potter and the Goblet of Fire heeft gelezen, weet dat er twee nieuwe personages hun intrede doen.

       
lees verder


De internationale opmars van Henning von Berg

Begin februari verscheen de zevende editie van de Gay Map Amsterdam. Deze handige plattegrond voor het homoleven in onze hoofdstad heeft ondertussen een traditie opgebouwd van door gerenommeerde fotografen vervaardige covers. Dit jaar werd het aantrekkelijke lachebekje op de cover op de gevoelige plaat vastgelegd door de Duitse fotograaf Henning von Berg.

       
lees verder


Castrum Peregrini - Twee Wolfgangs

In 1940 ontmoeten twee Wolfgangs elkaar in Bergen. Hoewel ze allebei zijn van "de liefde die vriendschap heet", willen ze geen van beiden homoseksueel worden genoemd. Ze verwierven allebei een plaats in de Amsterdamse en in de homogeschiedenis. Wie waren zij en waarom deden ze zo moeilijk over homoseksualiteit?

       
lees verder


De Belhamel: op-en-top TipTop

Homo’s en eten lijkt een contradictio in terminis. Hoe houd je een goddelijk lijf en doe je je dagelijks (te) tegoed aan hemelse spijzen? Oké, er bestaan sportscholen. Oké, homo’s en bewegen gaan vaak samen. Maar toch...
Bestaat er een haat-liefde verhouding tussen homo’s en restaurants? Zijn homo’s betere koks dan hetero’s?

       
lees verder


SM-fantasieën in getekend zwart-wit

Afgelopen zomer zat ik met de Amerikaanse homo-uitgever Winston Leyland op een terrasje in een zijstraatje van de Reguliersdwarsstraat. Natuurlijk stelde ik hem de mij prangende vraag wanneer een nieuwe aflevering zou verschijnen van Meatmen, de bundels erotische homostrips die hij al zo'n twee decennia uitgeeft, maar waarvan nummer 25 al weer geruime tijd geleden was verschenen. Hij stelde mij gerust, een nieuwe Meatmen was in de maak en zou net als nummer 24 een Special SM Comics Edition worden.

       
lees verder


Homo’s met macho-beroepen

Miele-handelaar Aloys: 'Bh-beugels veroorzaken de meeste storingen!'

Niet alle homo’s zijn kapper, verpleger, steward of fotomodel. Ook in de typische mannenwereld kom je homo’s tegen en die laten we in deze nieuwe rubriek aan het woord.

       
lees verder


Style 2004: Milaan

In juni 2003 vonden in Milaan de presentaties plaats van de herencollecties voor zomer 2004. Daar waar Parijs meer als trendsetter wordt gezien, staat Milaan bekend om haar commerciële positie in de modebranche. Kleding met het begerenswaardige label “Made In Italy." En alle bekende modepausen gaven acte de présence. Waarbij Jil Sander weer veilig terug is op haar oude nest. Tom Ford daarentegen heeft besloten om Gucci de rug toe te keren. En het blijft maar rommelen bij huize Versace...

       
lees verder


Kort Nieuws

Start met proef mogelijk hiv-vaccin

De GG&GD Amsterdam is gestart met het werven van vrijwilligers voor deelname aan een test van een mogelijk vaccin tegen hiv. De test zal in maart beginnen en achttien maanden in beslag nemen. In de studie wordt de veiligheid van het vaccin onderzocht en wordt nagegaan wat de beste dosering en toedieningsvorm van het vaccin is. Daarnaast bestudeert men de afweerreacties die dit vaccin opwekt.

       
lees verder


Internationale ontwikkelingen rond het homohuwelijk

Nederland was het eerste land waar een huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht mogelijk werd. Ondertussen is het "homohuwelijk" echter ook in andere landen een issue geworden. In december vorig jaar gaf het Hooggerechtshof van Massachusetts de regering van deze staat opdracht binnen honderdtachtig dagen een wettelijke voorziening te treffen die een verbintenis tussen mensen van dezelfde sekse mogelijk maakt.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Club Church


Cruise Club with theme-nights and darkroom

meer info |visit


Les Johns


High end Bodywear Concept store

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media