Back to Top
Maandag 01 juni
86440 users - nu online: 1077 people
86440 users - nu online: 1077 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 147, november 2003 (10)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020de verhoorkelder (20)

Reighly en Lowe knielden aan G’s voeten en maakten zijn boeien los. Henderson bevrijdde eerst zijn linkerhand en liep toen naar de andere kant van het bureau om de rechterhand los te maken. Plotseling sprong G omhoog en sloeg zijn vuist hard tegen Hendersons hoofd. De blonde agent viel. G zwaaide zijn benen over het bureau en liet zich bovenop de agent vallen, die hard kreunde. G sloeg zijn benen om het middel van Henderson en drukte de lucht uit zijn longen. Hij rolde om zodat de agent tussen zijn benen lag, met zijn gezicht naar boven.G sloeg een arm om Hendersons keel en trok aan zijn haar. De agent snakte naar adem en rukte aan G’s arm die om zijn keel klemde.

       
lees verder


Richard Chamberlain overdreven keurig uit de new age kast

Met zijn rol in Dr. Kildare maakte Richard Chamberlain televisiegeschiedenis. Zo ongeveer iedereen zou met plezier ziek worden om zich te laten behandelen door de jonge dokter met zijn aantrekkelijke uiterlijk. Dat die buitenkant nogal glad was en iets te overdreven all American leek zelfs eerder in zijn voordeel te werken. Ook The Thorn Birds en Shogun met Chamberlain in de hoofdrol leverde onvergetelijke televisie op. Hij werd er wereldberoemd mee, maar ondanks dat heeft hij het grootste deel van zijn leven nooit een hoofdrol vervuld in de roddelbladen.

       
lees verder


Een nicht-vriendelijke vakantie in het enige gay hotel in Turks Alanya

Gay News onderzocht "The Only Turkish, Gay Only Hotel," Ada Livadi in Alanya. Vertrek vanaf Schiphol 19:15 uur, aankomst Alanya Airport 22:30 uur (23:30 Turkse tijd). De afstand van het vliegveld naar Alanya is honderddrieëntwintig kilometer. Onderweg valt op dat er bijzonder grootse, moderne Turks-classicistische hotels zijn gebouwd met grote oprijlanen en hoge pilaren bij de ingang... heel Amerikaans, ofwel: ze lijken duur en zijn evenzogoed stijlloos. Bij Ada Livadi Otel stappen de nichten uit de heterobus.

       
lees verder


Lucas Kazan heeft zijn smaak voor Italië niet verloren

Toen Bruno Gmünder begon met het uitgeven van fotoboeken was dat een avontuur. De mannenfotografie ontworstelde zich net aan de kluisters van de physique-fotografie en begon langzaamaan ook belangstelling en waardering te wekken buiten de homoscene. De mannen van Gmünder sloten met hun fotoboeken een succesvol huwelijk tussen kwaliteit en commercialiteit. De laatste jaren lijkt dit laatste aspect echter steeds meer de overhand te krijgen.

Nu is er met commercialiteit natuurlijk niets mis, maar enige avontuurlijkheid en af en toe wat onvoorspelbaarheid zijn toch ook een groot goed. En dat nu mis ik een beetje bij de recente uitgaven van de Berlijners. Dit najaar biedt de collectie geen enkele verrassing (zoals vorig jaar Luxure van Richard de Chazal).

       
lees verder


Film Review

Phileine, een irritant kreng dat haar eigen film verpest

Al maanden voor de officiële releasedatum werd Nederland bestookt met verhalen over de nieuwe film van Robert Jan Westdijk. Phileine zegt sorry, naar de bestseller van Ronald Giphart, werd van tevoren al een gigantische hype, die dan nu moet resulteren in een bioscoopsucces. Dat zal wel lukken, want de film is supergelikt gemaakt, terwijl Kim van Kooten en Michiel Huisman schitteren in hun rollen. De film is bedoeld als romantische komedie en heeft daarvoor ook de ingrediënten: komische verwikkelingen, felle dialogen en verder alles wat een jong (en niet te veel nadenkend) publiek zich bij een leuke fim voorstelt (leukjes, vlot, glad, oppervlakkig). En dat is nou precies het grootste nadeel aan de film.

       
lees verder


Spam, de plaag van 2003

De computer is niet meer uit ons leven weg te denken, en e-mail heeft de papieren brief grotendeels vervangen. Wie zijn e-mail binnenhaalt, zal vaak echter meer ongevraagde boodschappen aantreffen dan werkelijke berichten. "Spam" is een hedendaagse plaag van oud-testamentische allure. Gelukkig is er wat tegen te doen...

       
lees verder


Pink Point Chit Chat

Elard Diekman is van Stichting GALA (Gay and Lesbian Amsterdam), een non-profit organisatie die de bevordering van de zichtbaarheid van homo's en lesbo's in Amsterdam tot doel heeft. Naast diverse andere activiteiten organiseert GALA regelmatig feesten en festivals op het Homomonument.

       
lees verder


Johan van Breukelen - 15 Jaar tekenen met licht - een overzicht

De foto’s en fotowerken van beeldend kunstenaar/fotograaf Johan van Breukelen (1952) kenmerken zich door het spel met licht, donker en spiegeling. In zijn werk probeert hij iets van het mysterie zichtbaar te maken van mannelijke seksuele energie, kracht en kwetsbaarheid.

       
lees verder


Voor de derde keer Take Care – Living PositHiv

Neem verantwoordelijkheid voor jezelf en voor de ander

Homo’s met hiv, ze zijn zonder twijfel aanwezig in bijna iedere homokroeg of -disco. Daar merk je bij het uitgaan echter weinig van. De meesten houden liever verborgen dat ze hiv hebben. En een groot deel van de geïnfecteerden weet zelf niet eens dat ze hiv hebben, omdat ze nooit getest zijn. Met de actieweek Take Care – Living PositHiv, die gehouden wordt van dinsdag 25 november tot en met maandag 1 december (WereldAidsdag), wil een viertal organisaties de homogemeenschap bewust maken van de blijvende aanwezigheid van hiv en aids in de scene.

       
lees verder


Tout Beau Tout Propre

Tijden veranderen en anno 2003 reikt de verzorging van de man verder dan ooit voor mogelijk werd geacht. Naast alle crèmes en aftershave balsems ontbraken er nog een aantal producten op de toilettafel van de man. Deze man die niet meer bang is om er als een lustobject uit te zien. En hij claimt het recht om er nog fraaier uit te zien. Gaultier biedt ons een helpende hand en lanceert de verzorging – en cosmeticalijn voor heren: “Tout Beau Tout Propre”.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Man to Man


Cinema ticket valid all day
With darkroom!

meer info |visit


AA Boys


First class boys, home and hotelvisits

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media