Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 822 people
86447 users - nu online: 822 people login
  Gay News : edities





Gepubliceerd in
Gay News nummer 146, oktober 2003 (9)




of ga naar:



In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020



Verborgen genoegens in keurig Genève

In herinneringen van jaren terug komt Genève aan het Lac Léman (oftewel zoals wij het noemen: Meer van Genève), steeds weer naar boven als een indrukwekkend mooie, superrijke maar ook een wat al te nette stad. Een stad met internationale allure door de internationale organisaties die zich vestigden in het van oudsher politiek neutrale Zwitserland. Maar ook een stad die op uitgaansgebied diezelfde allure niet heeft kunnen omzetten in een bruisend nachtleven. Teveel kapitaal leek jarenlang juist een rem te zijn op de ontwikkeling van een speelse uitgaanscultuur. Behoudenheid typeerde het nachtleven, burgerlijkheid de dagelijkse uitstraling. Maar, .... niets blijft bij het oude .. En dus ook in Genève niet. Reden om oude herinneringen te toetsen aan de huidige mores in een van de rijkste en duurste steden ter wereld.

       
lees verder


de Verhoorkelder (19)

De commandant pakte Martin in z’n nek en duwde hem omhoog tegen Reighly aan. “Kus z’n pik en dank hem”, zei hij. Toen Martin voor de man op z’n knieën zakte, gleed hij met z’n gezicht over de behaarde borst en buik van de agent. Hij stak z’n tong uit en likte het zweet van het lijf voor hem. Z’n mond raakte Reighlys hete pik. “Dank u, Sir”, zei hij, terwijl hij gulzig het zaad van de eikel likte. Reighly pakte zijn onderbroek op en liep weg. “Bind G op de tafel, op zijn buik”, vervolgde de commandant. Hij drukte op een knop op de muur.

       
lees verder


Ruim twintig jaar aids

Je krijgt het niet van insectenbeten, niet van een vreemd toilet, niet van reizen in volle bussen of treinen en niet van drinken uit hetzelfde kopje. Alweer ruim twintig jaren zijn er verstreken tussen nu en de eerste meldingen over een “vreemde” homoziekte. Wat is er in die tijd gebeurd, hoe gaan we er nu mee om en, voor de toekomst, vinden “ze” nog wat tegen hiv?

       
lees verder


De bruisende levenslust van Joe Phillips' jongens

Iedereen weet dat er iets moois bestaat tussen Batman en Robin. En zeg nu zelf: Val Kilmer en Chris O'Donnell zijn een spetterend paar. Maar in de originele Batman-strips is hiervan natuurlijk niets terug te vinden. Zoals ook al die andere, in strakke leggings gestoken superhelden alleen van verre een hoofse liefde voor een of andere dom meidje lijken te koesteren. En ondertussen lekker rollebollen met de bad guys.

       
lees verder


Film Review

Subliem psychologisch drama, annex detective

De Franse filmer François Ozon maakt in sneltreinvaart filmcarrière. Nog niet eens zo lang geleden debuteerde hij met het onderhoudende, maar nog wat wankelende, Sitcom. Per film werd zijn stijl krachtiger, ingenieuzer. Les amants criminels, Gouttes d'eau sur pierres brûlantes, Sous Le Sable, 8 Femmes; stuk voor stuk fascinerend, bijzonder, uitdagend en vooral steeds weer verrassend.

       
lees verder


Mark Schröder over April, Soho en Exit

De Reguliersdwarsstraat was begin jaren zeventig niet veel meer dan een uitgestorven straat met slechts woonhuizen en een fietsenstalling. Er zat één café in de straat, het homocafé MacDonalds. ’s Nachts kon je in de straat een kanon afschieten, de enige levende wezens waren de in- en uitgaande bezoekers van de MacDonalds. Het was een van de best lopende gay-cafés van de jaren zestig.

       
lees verder


Hotel Orfeo vernieuwd: beneden schransen en boven slapen

Een echte Berlijner zul je nooit treffen op een terras op de Ku-damm. De Parijzenaar pur sang luncht zelden op de Champs Elysees. Dat zijn toeristische trekpleisters. Een rasechte Mokumer mijdt derhalve de straatjes rond het Leidseplein. Daar ga je niet eten. Maar regels zijn er om van af te wijken! Dus ging ik op één van de vele zwoele avonden in augustus naar de Leidsekruisstraat, om precies te zijn naar nummer 14.

       
lees verder


Pink Point Chit Chat

Op weg naar de zevende editie van de jaarlijkse Hartjesdag op de Zeedijk maakte deze groep trava's, onder leiding van Ms Jennifer Hopelezz, een tussenstop bij Pink Point en op het Homo-monument.

       
lees verder


Fashion Report Style '03-'04

S.A.R.S., de oorlog in Irak en een wankelend vertrouwen van de consument in de huidige economie heeft niet alleen zijn sporen in de wereldeconomie achter gelaten.Ook de mode-industrie heeft hieronder te lijden. Vooral de mannenmode-branche heeft het moeilijk. Verkopen in de mannenmode bleven in de tweede helft ver achter. In de winkels ligt de nadruk nog te veel op basics: het kledingaanbod wordt door de mannelijke consument als te behoudend ervaren. En dit terwijl de man een duidelijke behoefte heeft aan trendy items. Door de winkeliers wordt hieraan, helaas, te weinig gehoor aan gegeven.......

       
lees verder



TOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUW



Rubrieken:









Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.








Les Johns


High end Bodywear Concept store

meer info |visit


Eriks gay Bed and Breakfast


Quiet clean bedroom and Dutch breakfast for one guest

meer info |visit









bottom image




Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren






© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media