Back to Top
Woensdag 03 juni
86440 users - nu online: 1019 people
86440 users - nu online: 1019 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 142, juni 2003 (9)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020De verhoorkelder (15)

De commandant wees naar G. “Knevelen en ondersteboven hangen!” Nog duizelig van zijn intense orgasme keek Martin naar het krachtige lichaam van de commandant dat boven hem uit torende. Hij bleef stil liggen en wachtte gespannen op wat er ging gebeuren. De commandant boog voorover en wreef over Martins borst en buik; hij smeerde zijn zaad over zijn pas geschoren huid. Martin voelde hoe vol zijn blaas was van de pis die hij van Reighly had moeten drinken. “Alstublieft, Sir, ik moet pissen”, zei hij. “Je pist wanneer ik dat zeg”, antwoordde de commandant kalm.

       
lees verder


Out Now

Spiritueel leven in een glazen huis

“Alles wat ik over seksualiteit wil zeggen, is dat het zich achter gesloten deuren afspeelt.” Een verstandige opmerking van superster Ricky Martin. Waarom zou je immers iemand op een krukje naast je bed laten zitten om toe te kijken. En toch lijken de media geen vrede te kunnen hebben met die mening als die uit de mond komt van een man die de hele wereld in uitbundige danspassen heeft doen uitbarsten.

       
lees verder


Wining and Dining

Heerlijk eten bij barrestaurant 5

Amsterdam is met een nieuwe ster verrijkt. Anders dan je misschien zou denken is dat niet Brad Pitt of Jennifer Annisten. Nee, het is het nieuwe bar-restaurant 5. Dit restaurant zal voorgoed de wijze waarop Amsterdam naar uit eten gaan en de Europese keuken kijkt veranderen. Eindelijk een eet- en drinketablissement dat rekening houdt met alle wensen van de klandizie. Het restaurant gebruikt, als je dat al niet uit de naam had afgeleid, het thema vijf. Ze bieden van alles vijf aan: vijf voorgerechten, vijf hoofdgerechten, vijf desserts, etc.

       
lees verder


Film Review

Franse homoromantiek

Om de film Le Roi Danse toch in de Nederlandse bioscopen te kunnen brengen werd nog niet zo lang geleden ArtiFilm opgericht. Alleen al dat gegeven maakt al duidelijk dat er gedreven filmliefhebbers in ons land rondlopen, die een film de kans willen geven die door andere distributiemaatschappijen als oninteressant werd beschouwd. In juni komt de Franse film Presque Rien van regisseur Sébastien Lifshitz uit, een homofilm uit 2001 die alleen door het initiatief van Hans en Piet van ArtiFilm de Nederlandse witte doeken haalt.

       
lees verder


CD News

De passie van Paul McCreesh

Toen het Ijzeren Gordijn nog ongenaakbaar was, verbaasde een onder strenge bewaking rondtourende Sovjet pianoleeuw zich eens hogelijk over de muziekcultuur in het ‘vrije’ Westen. In de uitvoeringspraktijk van Bach tot Bartók, van Monteverdi tot Mahler trof hem dezelfde verkrampte anale retentie.

       
lees verder


Gevoelige soldaten

De cover van het nieuwste Bruno Gmünder-fotoboek Views van Kobi Israel laat een slordig groepje jongemannen zien in hun ondergoed. Ze hurken smakelijk wijdbeens of hangen tegen wat misschien een legervoertuig is onder een onheilspellend grauwe avondlucht en drinken met strakke blikken een glaasje thee. Bij sommigen bungelt een dogtag voor de gewelfde, al dan niet behaarde, borst. Hier en daar is een tattoo te zien, er zijn veel witte tanga-slips en modieuze kapsels.

       
lees verder


Zelfde tijd, zelfde plek ......

Halverwege de jaren ‘80 introduceerde de Amsterdam Jacks voor het eerst safe sex jack off parties in Amsterdam. De erotische avonden, die de noodzaak van safe sex moesten laten zien, maar ook dat safe sex met z’n allen opwindend kon zijn, waren een doorslaggevend succes. Slechts gekleed in slip/boxer of helemaal naakt brachten tientallen mannen en jongens een avond/nacht vol erotiek en sensualiteit door. Zo’n tien jaar later was de belangstelling voor de parties flink afgenomen en ze leken stilletjes uit het uitgaansleven te verdwijnen.

       
lees verder


Eyewear 2003

Locatie: Docklands te Amsterdam
Datum: 15 februari
Temp. Buiten: min.10 graden
Temp binnen: tropisch warm

       
lees verder


Salvador, een Braziliaans paradijs vol mooie mannen en lekker eten

Voor Nederlandse homo's die Gran Canaria en Ibiza zo langzamerhand wel gezien hebben, is een bezoek aan de spannende Braziliaanse stad Salvador een nieuwe uitdaging. Salvador, de hoofdstad van de Braziliaanse staat Bahia, ligt in het Noordoosten van Brazilië aan de Atlantische Oceaan en heeft een tropisch zeeklimaat. De koudste dag van de afgelopen driehonderd jaar was ongeveer 21 graden. Zomers (rond december–februari) kan de temperatuur oplopen tot 35 graden maar de zeewind zorgt er altijd voor dat het dragelijk is.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
NCADAM


regular safe sex parties

meer info |visit


Dirty Dicks


Well-know great leather & cruise bar

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media