Back to Top
Woensdag 03 juni
86440 users - nu online: 998 people
86440 users - nu online: 998 people login
  Gay News : edities

Gepubliceerd in
Gay News nummer 138, Februari 2003 (7)
of ga naar:In het nieuwste nummer, Gay News 344 april/ mei/ juni 2020Film Review

Catch Me If You Can

Catch Me If You Can is het verhaal van Frank Abagnale (Leonardo DiCaprio). Hij werkt als co-piloot, als dokter en advocaat. Hij is pas 21 jaar oud als FBI-agent Carl Hanratty (Tom Hanks) de jonge oplichter eindelijk arresteert. Abagnale heeft dan door cheques te vervalsen vanaf eind jaren ‘60 een fortuin vergaard van minstens 4 miljoen dollar. Met zijn frisse uiterlijk, rappe tong en zijn slimme handelen weet Abagnale iedereen om de tuin te leiden. Hij komt uit een gezin waar pa (Christopher Walken) door belastingfraude bankroet is geraakt. Zijn moeder verliet het gezin om met de president van de Rotary Club te gaan vozen.

       
lees verder


Red & Blue... 'Het schijnbaar onmogelijke maken we mogelijk'

Al vijf jaar lang reizen wekelijks honderden jongeren vanuit heel Nederland naar Antwerpen om zich daar in discotheek Red & Blue te storten. Inmiddels is de R&B een begrip voor de Nederlandse gayscene geworden. Samen met La Demence in Brussel hebben beide disco’s België stevig op de Europese homokaart gezet. Geen Nederlandse horeca-haat-en-nijd maar broederlijke samenwerking tussen discotheken, prijzen die, in tegenstelling tot de Nederlandse, uitermate redelijk te noemen zijn, klantvriendelijke bediening en geen horecasluitingstijden, dat alles maakt het klimaat om in België te gaan stappen voor Nederlanders zeer aantrekkelijk.

       
lees verder


Buiten spelen volgens David Vance

In 1970 opende fotograaf David Vance in Miami zijn studio en sindsdien lacht het geluk hem toe. Opdrachten voor tijdschriften als Cosmopolitan, Men’s Health, Harper’s Bazaar en Rolling Stone stroomden binnen. Als vaste klanten staan Revlon, Rolex, Sony, Coca-Cola en verschillende filmmaatschappijen regelmatig bij hem op de stoep.

       
lees verder


Ibiza, la Isla Blanca
Overwinteren in de stoom


Wie nog niet wist wat er zomers allemaal kan gebeuren op Ibiza, heeft in de film Volle Maan kunnen zien hoe zelfs in een hollandse hetero-hotemetotebar op het eiland een verlegen eindexaminandus wordt versierd door Joost de Groot, de gelikte hoofdrolspler uit de musical Saturday Night Fever. Maar ook ’s winters gaat het leven er door. Heerlijk om de kou in Nederland te ontvluchten, helemaal als dat kan in een nieuwe sauna.

       
lees verder


Topfotograaf Herb Ritts, 50, overleden

De fotograaf Herb Ritts, die op 26 december aan de gevolgen van longontsteking overleed, behoorde niet tot de fotografen die, zoals hij ooit in een interview zei, al op hun vierde naar de camera smachtten. Eigenlijk was zijn carrière een kwestie van toeval.

       
lees verder


De Verhoorkelder (11)

De roodharige politie-agent leidde Martin een kleine kamer binnen. Henderson zat er een sigaret te roken achter een bureau waar stapels papier op lagen. De kamer was hel verlicht. Tegenover het bureau stond een leunstoel tegen de muur. Naast het bureau stond een beeldscherm op een tafel op wieltjes. “Zitten”, zei Reighly, wijzend op de stoel tegenover het bureau.

       
lees verder


'Ik was altijd al een buitenbeentje', De vele carrières van Hans Becker

Eind vorig jaar verscheen Buon Natale in Antona, geschreven door Hans Becker. Op de achterplat wordt de auteur aangeduid als een "kleurrijk Amsterdams ondernemer" en dat is zeker waar. Een kleine twintig jaar runde hij antiekmarkt De Looier, daarna stortte hij zich op de gelijknamige bridgeclub.

       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
Man to Man


Cinema ticket valid all day
With darkroom!

meer info |visit


AA Boys


First class boys, home and hotelvisits

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media