Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1023 people
86447 users - nu online: 1023 people login
  Gay News : Auteurs : Ron Meijer
Auteurs Gay News
Ron Meijer (100)

  Auteurs - archief:
Huidige auteurs:


Tijd om de voorlopige balans eens op te maken nu de eerste stofwolken van wat heet de corona-pandemie wat neergedaald zijn. Het is een beetje in de morgen rondkijken na een zware onweersstorm in de nacht, staat alles er nog, wat is kapot, valt het mee of tegen.

jul 2020       
lees verder


Zo we zitten er dus weer midden in, niet voor het eerst in mijn leven wordt mijn dagelijkse leven en gang van zaken beheerst door een virus en met mij zitten ontelbare anderen met hetzelfde probleem, namelijk zij die de vreselijke jaren van het Hiv-virus hebben meegemaakt. Natuurlijk er zijn grote verschillen maar de impact op je leven is heel groot en misschien wel vergelijkbaar.

apr 2020       
lees verder


De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 worden de 59e presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten en staan gepland voor dinsdag 3 november 2020. Zittend president Donald Trump heeft zich verkiesbaar gesteld voor een tweede termijn.

mrt 2020       
lees verder


Ik weet niet hoe het U vergaat als u op het afgelopen jaar terugkijkt. Ik vraag me altijd af hoe het met de mensen gaat die iets is overkomen dat het nieuws haalde en waarschijnlijk was het geen fijne gebeurtenis.

feb 2020       
lees verder


Zo dat zit er weer op... 2019 bedoel ik. Met gelach, veel klapzoenen of een kort prettig nieuwjaar hebben we afscheid genomen van 2019.

jan 2020       
lees verder


Tsjajkovski was eerst ambtenaar, ging muziek studeren aan het Conservatorium van Sint-Petersburg en werd toen leraar aan datzelfde conservatorium. Tegen de zomer van 1867 had hij al zijn eerste pianostukken geschreven en liet ze publiceren.

okt 2019       
lees verder


Eén van de gevoeligste onderwerpen uit de kabinetsformatie van 2017 leidt opnieuw tot spanning in de coalitie. Tweede Kamerlid Pia Dijkstra (D66) kondigde in het AD aan dat zij begin volgend jaar hoe dan ook haar initiatiefwet voor euthanasie bij ‘voltooid leven’ indient. Het kabinet laat momenteel een onderzoek doen naar hoe groot de problematiek is van mensen die levensmoe zijn en uit het leven willen stappen.

okt 2019       
lees verder


Zoals gewoonlijk maken we in september weer de balans op van de Gay parades die de afgelopen maanden weer overal ter wereld gehouden zijn en elke keer kom ik weer tot de conclusie dat er geen balans op te maken is. Oh ja, klagers over teveel of te weinig bloot zijn er altijd, vreemd eigenlijk dat ik over het zomer carnaval in Rotterdam waar heeeel veel bloot te zien is nooit klachten hoor.

sep 2019       
lees verder


De politieagenten werden verrast. Normaal durfde niemand ze een strobreed in de weg te leggen als ze een homobar binnenvielen en mensen oppakten wegens overtreding van de zedenwet. Maar deze keer verzamelden zich zo'n 400 woedende mensen buiten de New Yorkse Stonewall Inn.

aug 2019       
lees verder


Eens in de zoveel jaar tijd doet zich in de politiek een moment voor waar men echt met de billen bloot moet en een echte keuze moet maken. Niet meer dat zweverige “ik ben geschokt” en verder niks komma nul nada. Zo'n moment doet zich dit jaar voor.

jul 2019       
lees verder


Het was vorige maand gespreksstof van de dag. Een Amerikaanse haatprediker wilde Nederland bezoeken en ons verlichten en bekeren tot zijn verknipte denkbeelden. Hoewel verknipt? Wie is die Steven Anderson en wat zijn denkbeelden.

jun 2019       
lees verder


We schrijven pas begin mei en het rommelt al maanden stevig in de wereld van geloof, godsdienst en de ellende dat een geloof blijkbaar veroorzaakt. Het begon al vroeg dit jaar met De Nashville-verklaring, het is een vertaling van het Nashville Statement, waarin staat hoe christenen moeten omgaan met het geloof, maar ook met zaken als het huwelijk en seks.

mei 2019       
lees verder


Rupsje Nooitgenoeg als laatste redmiddel tegen transgenderisme. Kent U hem nog? Fred Phelps oprichter van de Westboro Baptist Church? Fervent homo hater waar de hele wereld zich over vermaakte en het begint erop te lijken dat we in Nederland zijn opvolger hebben in de persoon van Hugo Bos met zijn christelijke groepje genaamd “Gezin in Gevaar” U ziet aan creativiteit geen gebrek.

apr 2019       
lees verder


Hoewel het bijna vergeten alweer vergeten is wanneer dit wordt gepubliceerd, wil ik toch terugkomen op de discussie naar aanleiding van de zogenoemde ‘Nashville-verklaring’. Even kort voor wie het niet gevolgd heeft: ongeveer anderhalf jaar geleden publiceerde een aantal christelijke groepen in de Verenigde Staten waarvan er daar duizenden zijn een verklaring, de zogenoemde ‘Nashville Statement’.

mrt 2019       
lees verder


Op de eerste plaats natuurlijk een gelukkig en gezond 2019 U toegewenst door alle medewerkers van Gay News. De kop van het jaar is er waarschijnlijk al af als U dit leest en ik nog met wat verbazing terug kijk op het jaar 2018.

jan 2019       
lees verder


Het zal U niet veel anders gaan dan mij in de maand december. Je wilt het niet maar onwillekeurig kijk je toch terug op het afgelopen jaar al dan niet gedwongen door de vele jaaroverzichten. Nu zal ik U het wel en wee van mij persoonlijke lek en gebrek besparen, maar zo tegen het einde van het jaar werd ik toch wel weer eens behoorlijk misselijk van het gedrag, mening of uiting van mensen waarvan een sterke voorbeeldfunctie uitgaat.

dec 2018       
lees verder


Trump benoemt nieuwe rechter: waarom is dat zo belangrijk en wat hebben wij ermee te maken? "Een uitzonderlijk persoon zal worden gekozen", verklapte Trump al twitterend. Live op prime time tv, maakt hij zijn benoeming van een rechter voor het Hooggerechtshof bekend en daaruit blijkt al dat er wat bijzonders aan de hand is.

aug 2018       
lees verder


Boos en verontwaardigd. Dat waren de reacties in de media op de praktijken van marketingbedrijf Cambridge Analytica. Het bedrijf verzamelde de persoonsgegevens van tien duizenden Facebook-gebruikers en gebruikte die tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen om kiezers te beïnvloeden door gerichte boodschappen te sturen en in te spelen op angst en onderbuikgevoelens.

jun 2018       
lees verder 6 min.


Je bent jong en weet niet beter dan dat je kontakten maakt met Twitter-Facebook-en Skype en vele andere dating apps. Dat je niet altijd degene voor je hebt die hij zegt te zijn nemen vele blijkbaar op de koop toe. Hoe ging dat vroeger? En dat vroeger is nog niet zo heel lang geleden. Hierbij een stuk over dating en cruising zo'n twintig jaar geleden.

mrt 2018       
lees verder 6 min.


Ze zijn er al weer maaaanden mee bezig. Onder leiding van schooljuffrouw Schippers mochten de heren van VVD-CDA-D66 en GroenLinks aan elkaar snuffelen. Weken lang snuffelde ze elkaar dat het een lieve lust was, maar de een na de ander vond dat er tenminste een bij was die niet rook zoals ze dat wenste.

jun 2017       
lees verder


Vorige maand vroeg ik mij af waarom het ene bericht veel meer aandacht kreeg dan het andere. Ik kreeg daarop veel reacties.

jun 2017       
lees verder


Het zit er weer op het jaar 2016. En ik ben bang dat 2017 een jaar zal worden dat we ook niet snel zullen vergeten. Veel onschuldige mensen lieten weer het leven bij laffe aanslagen het leven en een enorme vluchtelingen stroom vanuit het midden oosten kwam naar Europa op gang. Niet duizenden maar honderdduizenden komen uit de voornamelijk door godsdienst oorlogen geteisterde landen naar Europa toe. Ook Nederland krijgt zijn deel en daarmee ook de problemen.

feb 2017       
lees verder


Het sluiten van bars in de Gayscene is niet van deze tijd en niet alleen bars, hele straten die bekend stonden om hun vele homo uitgaans gelegenheden verdwenen van de kaart. De Kerkstraat in Amsterdam, nu weer in opkomst, was de eerste die wat het uitgaansleven aangaat totaal verdween. De Reguliersdwars is na het springen van de zeepbel van Sjoerd Kooistra nog niet meer een schaduw van wat het eens was. De Warmoesstraat? Nou ja vult U zelf maar in.

jan 2017       
lees verder


Zo 2016 zit er weer op. Ja ja, dat ging snel. Zo zit je in de eerste lente zon en via de vakantie alweer in de winter. Wat we allemaal hadden voorgenomen bij aanvang van 2016 weten de meeste niet meer maar niet getreurd er is op 1 jan 2017 weer een nieuwe kans. Nieuwe voornemens om eens wat minder uren rond te hangen op Twitter en Facebook en je vrienden eens thuis uit te nodigen en ze eens echt in de bruine, blauwe of grijze ogen te kijken als je met ze praat.

jan 2017       
lees verder


Zo nog even en 2016 zit er weer. Voor heel veel mensen een jaar van ellende voor anderen “het viel wel mee” en voor de overblijvers een prima jaar.

dec 2016       
lees verder


In Amerika zijn elke dag nog protesten sinds de verkiezing van Donald Trump als President. Soms zijn ze groot. Zoals in Los Angeles waar studenten de straat op gingen. Leuzen die je hoort zijn 'not my president' en 'my body'. Die laatste komt van vrouwen, die bang zijn dat Trump aan hun rechten komt, zoals abortus.

dec 2016       
lees verder 5 min.


"Ik voel me automatisch aangetrokken tot mooie [vrouwen] - ik begin ze gewoon te kussen. ’t Is als een magneet. Gewoon kussen. Ik wacht niet eens. En als je een ster bent, dan laten ze het je doen. Je kunt alles doen... Ze bij hun poes grijpen. Je kunt alles doen."

nov 2016       
lees verder


Er gaat bijna geen week voorbij of we worden opgeschrikt door enorme veiligheidslekken in computersystemen. Persoonsgegevens van gemeenten en andere overheidsinstanties liggen te grabbel voor de meestbiedende. Meestal gevolgd door een slap excuus en verder zoek je het maar uit.

okt 2016       
lees verder


Happy Gay Pride! Iedereen die Amerika wel eens heeft bezocht in de tijd dat de Gay Pride’s in volle gang zijn kent die uitdrukking. Iedereen, bekend of onbekend, wenst je een “Happy Gay Pride.” Van harte of zomaar een kreet; ik begon een beetje te twijfelen aan het eerste toen ik hoorde dat het publiek met evenveel enthousiasme het grootwinkelbedrijf Macy’s bedankte voor het vuurwerk dat werd afgestoken door het grootwinkelbedrijf op de “Fourth of July.” “Thank You Macy’s!” riep iemand naast me uit volle borst!

aug 2016       
lees verder


Negenenveertig doden plus de dader maakt vijftig doden tijdens de slachtpartij in een homobar in Orlando (USA). Dat is de stand op het moment van schrijven, want het is niet uitgesloten dat onder de ernstig gewonden meer mensen alsnog overlijden aan hun verwondingen. Ik zal U besparen wat er op forums allemaal rondgaat, maar van enig nadenken is daar geen sprake.

jul 2016       
lees verder


Het rommelt weer stevig in de katholieke kerk. De paus vond het nodig weer eens een nieuw document te publiceren voor de mensen die niet zelf kunnen of willen nadenken. Het gaat over veel oude wijn in nieuwe zakken en het is dieptriest dat men daar in Rome blijkbaar nog steeds niet weet dat we in het jaar 2016 leven.

apr 2016       
lees verder


Blauwe golven, witte wolken, zwarte ogen, rode wijn...Bella Italia. Alle zorgen zijn voor morgen achter gouden zonneschijn...Bella Italia... Nou ja voor wie het geloofd allemaal en een gedeelte klopt wel, maar wat... Wil je dat weten denk dan eens aan een vakantie vroeger in het jaar of het najaar op Sicilië.

apr 2016       
lees verder 8 min.


Het zit er weer op, het jaar 2015 loopt op zijn einde als ik dit schrijf. Ik ben bang dat 2015 een jaar zal worden dat we niet snel zullen vergeten. Veel onschuldige mensen lieten bij laffe aanslagen het leven en een enorme vluchtelingenstroom vanuit het Midden-Oosten kwam naar Europa op gang.

dec 2015       
lees verder


Justin Bieber: geliefd door velen, gehaat door velen. Fans van de zanger verkondigen al jaren dat hij fantastisch is en echt iets toevoegt aan de muziekwereld; anderen beweren precies het tegendeel. Maar wat blijkt nu? Ze hadden het gewoon moeten hebben over zijn geslachtsdeel.

nov 2015       
lees verder


September alweer, ik heb altijd moeite met deze maand. De weermannen en -vrouwen spreken al over de nazomer en onontkoombaar zitten we weer snel op de 21-ste, het begin van de herfst en de aanvang van het grote sterven. Raar eigenlijk dat ik dit zit te schrijven terwijl het buiten bijna dertig graden en begin augustus is en iedereen het heeft over de verschillende Gay Pride Parades die de afgelopen maanden overal ter wereld gehouden werden.

sep 2015       
lees verder


Iedereen die Amerika wel eens heeft bezocht in de tijd dat de Gay Prides in volle gang zijn kent de uitdrukking. Iedereen - bekend of onbekend - wenst je een “Happy Gay Pride.” Van harte of zomaar een kreet?

jul 2015       
lees verder


Zo, daar kunnen we het weer even mee doen. De belangrijkste kardinaal van het Vaticaan noemt de recente legalisering van het homo-huwelijk in Ierland “een nederlaag voor de mensheid.”

jul 2015       
lees verder


Op veler verzoek dan hier echt de laatste serie van foto's van het uitgaansleven zo rond de midden tachtiger jaren.

jun 2015       
lees verder


In deze voorlaatste serie gaan we ook eens het land in.

mei 2015       
lees verder


Meestal is opruimen een klus die je steeds weer uitsteld. Oude vergeten spullen in een volle kast of zolder moeten plaats maken en kunnen meestal weg. Zo ook hier maar dit maal leverde deze opruiming een mooie verrassing op. Namelijk honderden oude zw/wit negatieven uit het Amsterdam jaren tachtig en negentig.

mrt 2015       
lees verder


Meestal is opruimen een klus die je steeds weer uitsteld. Oude vergeten spullen in een volle kast of zolder moeten plaats maken en kunnen meestal weg. Zo ook hier maar dit maal leverde deze opruiming een mooie verrassing op. Namelijk honderden oude zw/wit negatieven uit het Amsterdam jaren tachtig en negentig.

feb 2015       
lees verder


Etnische en religieuze verschillen in homo-acceptatie zijn al op jonge leeftijd aanwezig. Met name islamitische leerlingen met een Turkse of Marokkaanse achtergrond denken negatief over homoseksualiteit. Dit meldde het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) recent in een rapport waarvan we in dit nummer een gedeelte opgenomen hebben.

jan 2015       
lees verder


“Yes! We Can...” Dat werd de lijfspreuk van de huidige president van de Verenigde Staten, Barack Obama. Nu, zes jaar en een herverkiezing later, is de glans er vanaf en zijn de mogelijkheden nog meer te veranderen welhaast tot nul gedaald. Volgens peilingen is zijn populariteit ongekend laag, maar dat is op zich niet zo vreemd voor een president in de nadagen van zijn tweede ambtstermijn.

dec 2014       
lees verder


We worden ermee dood gegooid, Twitter, Facebook, Tweet, Blogs en Webcamsites. Allemaal ogenschijnlijk bedoeld om met anderen te 'communiceren'. Wat is de bedoeling van die sites en wat zijn de gevaren die er aan kleven en dan bedoelen we natuurlijk Uw privacy.

jun 2014       
lees verder 6 min.


Twitteren, twatteren, bloggen en faceboeken ons in Nederland helemaal ongelukkig of worden we er gelukkiger van? Uit cijfers blijkt dat we schijnbaar niet meer zonder (denken) te kunnen. Het gebruik van sociale media blijft wereldwijd nog steeds toenemen.

jul 2013       
lees verder 10 min.


We worden ermee dood gegooid, Twitter, Facebook, Tweet, Blogs en Webcamsites. Allemaal ogenschijnlijk bedoeld om met anderen te 'communiceren'. Wat is de bedoeling van die sites en wat zijn de gevaren die er aan kleven en dan bedoelen we natuurlijk Uw privacy.

mei 2013       
lees verder 7 min.


Amsterdam is trots op haar status als plaats waar homo’s en lesbiennes vrijelijk kunnen leven. Hoewel het tot in de jaren vijftig nog een taboe bleef, had Nederland homoseksualiteit al aan het begin van de negentiende eeuw gedecriminaliseerd. Het was nog lang niet maatschappelijk geaccepteerd, maar het was hier tenminste geen wetsovertreding. Nederland liep ook voorop bij het gelijkstellen van de legale leeftijd waarop homo’s en hetero’s seksueel contact mogen hebben.

jul 2009       
lees verder 9 min.


Mr.B “Opeens werd duidelijk dat die grote homogemeenschap in en rond de Warmoesstraat ook sex had”
Dit jaar viert Mr.B zijn vijftienjarig bestaan. Reden om de man achter de zaak, Wim Bos eens te vragen wat hem bezielde naast een bekende zaak als ROB een eigen zaak te beginnen en te laten vertellen over voor- en tegenspoed in Amsterdam en de homoscene.

Vijftien jaar geleden verkeerde de Amsterdamse homoscene in een shocktoestand. De ziekte aids sloeg hard toe en velen zagen elkaar meer op begrafenissen dan in de kroeg. En met name in de leerscene vielen toen veel slachtoffers. Wat waren de reden om onder zo'n slecht gesternte toch een zaak te beginnen...?

mei 2009       
lees verder 10 min.


Heeft het te maken met de credit crisis, zijn de traditionele ontmoetingsplaatsen zoals bars niet meer spannend genoeg? Het blijft natuurlijk raden, feit is dat cybersex momenteel ongekend populair is. Eenvoudige profielen sites voldoen allang niet meer, de hedendaagse gay en hetero heeft de webcam ontdekt en speelt het spannende spel van bekijken en bekeken worden. Een waar paradijs voor de exhibitionist en Voyeur, die niet zonder elkaar kunnen. Ongekend populair zijn momenteel de “niet land gebonden” webcamsites die internationaal opereren.

apr 2009       
lees verder 7 min.


Kroatië met zijn hoofdstad Zagreb, het land met de duizend eilanden. Mooie natuur, rijke cultuur en tradities. Gastvrije mensen, normale prijzen, warm, schone en blauwe zee, mooie steden en de sfeervolle dorpen zijn een genot voor een ieder. De onvergetelijke nationale parken, zon, voortreffelijk en smakelijk eten en drinken, feesten. Dit alles maakt het waard om op vakantie te gaan naar Kroatië. Kroatië is een westers georiënteerd land. Kroatië heeft een zacht land en mediterraans klimaat.

aug 2008       
lees verder 6 min.


Niet iedereen heeft zin in verre oorden en lange reistijden. Ook in Europa is er voor de Gay toerist natuurlijk genoeg te doen. Het risico daar veel bekenden tegen te komen is er natuurlijk aanmerkelijk groter, maar dat vergroot natuurlijk wel het “ons kent ons” gevoel, iets waar menigeen toch wel erg gehecht aan is. Maar goed op de meeste plaatsen kunt U hier ook terecht voor een broodje kroket en met een beetje geluk ook nog de Nederlandse meedeiners

jun 2008       
lees verder 7 min.


Burgers zijn stom verbaasd omdat politici verbaasd zijn dat een groot deel van de bevolking ze niet vertrouwd. Waarom worden politici niet vertrouwd? Dat vragen zij zich nog af ook. De kloof tussen Den Haag en de burgers wordt maar niet kleiner, erger nog... steeds groter. Ook premier Balkenende vraagt zich af hoe dat nu mogelijk is. ‘Verbaasd’ is hij over de reacties na het Fitna-debat. Met vertrouwelijke documenten probeerde de premier aan te tonen dat Geert Wilders heeft gelogen. En toch gelooft een groot deel van het volk Balkenende niet. Minister van justitie Ernst Hirsch Ballin deed onlangs nog een duit in het zakje.

jun 2008       
lees verder 5 min.


Indrukwekkend, inspirerend, bijzonder… dit is allemaal van toepassing op het land waar de 29e Olympische Zomerspelen gehouden worden: China. Samen met de spanning, sensatie en emoties die het grootste evenement ter wereld met zich mee brengt, worden deze Olympische Spelen een unieke ervaring! Het is de eerste keer in de geschiedenis dat de Olympische Spelen China aandoen en de Chinezen zijn dan ook met recht trots dat zij de Spelen mogen organiseren. Van 8 tot 24 augustus 2008 zullen duizenden sporters strijden om medailles en eeuwige roem in Beijing en in de gaststeden Hong Kong, Qingdao, Shanghai, Qinhuangdao, Tianjin en Shenyang.

mei 2008       
lees verder 9 min.


Met het steeds goedkoper worden van vliegvakanties gaan we vaker en verder de landsgrenzen over. Heel aantrekkelijk is het ook geworden om op het laatste moment te boeken. Een vliegtuig moet vol en de laatste stoelen gaan vaak voor een spotprijs weg. Alleen maar voordelen. Althans, zo lijkt het, want wat maar al te vaak over het hoofd wordt gezien zijn de benodigde vaccinaties tegen ziektes die we hier niet kennen maar die voor ons in tropische landen levensgevaarlijk kunnen zijn.

apr 2008       
lees verder 12 min.


Wie ver weg wil voor weinig, reist dit jaar de dollar achterna. Shoppen in het steeds goedkopere New York ligt voor de hand. Maar ook een vakantie in het Caraïbisch gebied kost minder dan ooit. Een weekendje shoppen in New York wordt bijna gewoon. Door de dalende dollarkoers wordt een vakantie in de VS steeds aantrekkelijker. Maar ook een vakantie op Aruba, Barbados Mexico of Venezuela is dankzij de zachte dollar voor een zachter prijsje te boeken.

mrt 2008       
lees verder 9 min.


In deze tijd waarin veel homozaken steeds meer op elkaar gaan lijken en elkaar opkopen lijkt de Warmoesstraat daar geen last van te hebben. Al vele jaren is de Warmoesstraat wereldwijd bekend als “de leerstraat”, met eveneens wereldbekende namen als de “Argos” en “The Eagle” en iets minder lang, de zaak van Mr B, die nu ook grote faam verworven heeft. Nu komt daar ook ROB’s Leather bij. Eerder al in verkleinde uitgave aanwezig op de kop van de Warmoesstraat, maar nu gaat het gehele bedrijf verhuizen van de Weteringschans naar de Warmoesstraat.

dec 2007       
lees verder 10 min.


Historie

U bent niet de enige die waarschijnlijk de wenkbrauwen optrekt als het gaat over de historie van grote delen van Oost Europa .en met name de landen rond het gebied dat men de Balkan noemt zoals, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Griekenland, Kroatië, Macedonië, Montenegro Servië en Turkije (Europees gedeelte). Officieel hoort Hongarije daar niet bij, maar de geschiedenis van Hongarije is met deze landen nauw verbonden. Hongarije maakte deel uit van het Habsburgse Rijk dat zijn troon in Wenen had.

okt 2007       
lees verder 8 min.


Te oordelen naar de vele reacties over het reizen per trein door Amerika lijkt het wel alsof we helemaal vergeten zijn dat er ook nog zoiets bestaat als een trein als het op vervoer in het buitenland aan komt. Nu is de keuze voor een reis naar Amerika natuurlijk beperkt, boot of vliegtuig, maar blijf je binnen de Europese grenzen dan is de mogelijkheid per trein te reizen helemaal zo’n gekke keus niet. Voor een uurtje vliegen tegenwoordig ben je al gauw, afhankelijk van de afstand naar het vliegveld, zo’n drie a vier uur kwijt voordat je ook maar een minuut gevlogen hebt.

sep 2007       
lees verder 11 min.


Met Amtrak van Chicago naar San Francisco is misschien wel de mooiste treinreis die je in de Verenigde Staten kunt maken. Je reist door het land van de Amisch-gemeenschap, door de uitgestrekte landbouwgebieden van het Midden-Westen, langs machtige rivieren zoals de Colorado River, door diepe canyons en dwars door de indrukwekkende Rocky Mountains, het absolute hoogtepunt van de reis. Het traject van Chicago naar San Francisco wordt afgelegd met de wereldberoemde trein “California Zephyr

jul 2007       
lees verder 9 min.


De verspreiding van hiv heeft zich in de westerse landen gestabiliseerd. Maar vooral in Zuid-Afrika is nog geen sprake van een stabilisatie, zegt UNAids. Een toename van besmettingen doet zich nu nog voor in de voormalige Sovjet-Unie, China, Indonesië en Vietnam. In de vroegere Sovjet-landen verspreidt aids zich momenteel vooral via drugsgebruikers die elkaars injectienaalden lenen. In Afrika is het probleem dat condooms nauwelijks te krijgen zijn; ook bereiken hulpprogramma’s lang niet alle risicogroepen.

jul 2007       
lees verderTOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
The Queens Head


cosy and busy gay bar

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media