Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 835 people
86447 users - nu online: 835 people login
Auteurs Gay News
Michiel Bollinger (5)

  Auteurs - archief:
Huidige auteurs:

Bladeren door het nieuwste
van Michiel Bollinger in Print in Gay News 344, april 2020 - vanaf pagina no. 60

Of lees meer
van Michiel Bollinger on-line:


Hij is 201 jaar geleden geboren en schreef gedichten van onverbloemde erotiek en liefde tussen mannen. De grote man met de witte baard blijft een enigma, een vrije dichter zoals dichters nu eenmaal moeten zijn: Walt Whitman (1819-1892) was en is niet voor één gat te vangen.

mei 2020       
lees verder 11 min.


Ik ben een vat vol tegenstellingen, zo moet ik bekennen. Ik ben arm, maar ik voel me rijk. Ik ben een man en heb ook kwaliteiten die men doorgaans vrouwelijk noemt. Lang geleden ben ik gestopt me daar zorgen over te maken. Mijn identiteit als Nederlander staat onder druk, nu ik me steeds meer Europeaan en zelfs wereldburger voel. Ik ben als katholiek jongetje geboren, maar sinds een paar jaar een atheïst zonder geregistreerde geloofsovertuiging.

jul 2019       
lees verder 10 min.


Erik Feenstra (Den Bosch, 1953) is overleden, de schrijver van hét gay blog van Nederland, de goedbezochte nieuwssite met feiten en achtergronden van het homoleven, de afgelopen 15 jaar. Erik was een toegewijde journalist met een fijne neus voor allerlei nieuwsfeiten, roddels, kunst en cultuurevenementen, life style, politiek, gay lib, medische en actuele ontwikkelingen.

mrt 2019       
lees verder


De Nozem en de Heer op stand

Uitzonderlijke mensen zijn zeldzaam, we zouden ze moeten koesteren. In plaats daarvan beschimpen we ze. Ze worden dorpsgek genoemd, of fanatici, dromers waar een steekje aan los zit, wereldvreemde wezens die weigeren te voldoen aan de dagelijkse routine. Zij houden er hun eigen normen op na. We zijn bang voor hen, omdat zij ons een spiegel voorhouden die wij zelf liever ontwijken.

aug 2009       
lees verder 21 min.


In oktober 2006 bestaat het tijdschrift BUTT vijf jaar. Dan verschijnt ook een dik boek bij Taschen Verlag met het beste van vijf jaar BUTT. Michiel Bollinger vond het tijd voor een liefdesverklaring aan dit eigenzinnige en voor velen nog onbekende mannenlijfblad.

BUTT heeft het uiterlijk van een onooglijk blaadje, zeker in vergelijking met de grotere full color glossy broers als Gay News. Het verschijnt maar een paar keer per jaar en is alleen te koop bij de betere boekhandel en gay shop.

sep 2006       
lees verder 8 min.TOP STORIES- MEEST GELEZENNIEUWRubrieken:

Zorg dat je geen nummer hoeft te missen:

Neem nu een abonnement en ontvang Gay News discreet elke maand op je deurmat. Vanaf slechts € 19.
t Mandje


Fun and respect since 1927

meer info |visit


La Demence


Guide to better and more glamourous gay clubbing!

meer info |visit

bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media