Back to Top
Zaterdag 07 Dec
86387 users - nu online: 1324 people
86387 users - nu online: 1324 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Inschrijving World Outgames en Gay Games geopend


door Bureau Redactie in Evenementen & Agenda , 04 november 2004

This article is also available in English


Na weken vertraging zijn zowel de Gay Games Chicago als de World Outgames Montréal afgelopen maand met de registratie begonnen. Sinds dit begin hebben vijfhonderd sporters van over de gehele wereld zich in Montréal ingeschreven voor het in 2006 te houden evenement, wat in overeenstemming is met de prognose van de organisatie. Wie van plan is aan de spelen in Montréal deel te nemen, wordt geadviseerd vroeg in te schrijven.

Niet alleen is er een korting van vijfentwintig procent voor mensen die voor het eind van dit jaar inschrijven, maar bovendien krijgen zij de garantie dat ze aan de spelen kunnen meedoen. Zoals bleek bij de Gay Games in Sydney kunnen sommige sporten onverwacht snel volschreven zijn, tot teleurstelling van veel potentiële deelnemers.


Meer goed nieuws uit Montréal is de sponsorovereenkomst voor $ 500.000 met Air Canada, het tweede belangrijke sponsorcontract dat is afgesloten.

Eerder werd er al overeenstemming bereikt met Labatt Breweries.
Ondertussen is ook de inschrijving geopend voor Gay Games Chicago, maar men houdt zich daar stil over het aantal deelnemers dat zich tot nu toe heeft geregistreerd.

Tezamen met de oorverdovende stilte over sponsors en verdere voortgang in Chicago, ontstaat, terecht of niet, de indruk dat de Amerikaanse organisatie worstelt met het de baas worden van de spelen, die in minder dan twee jaar moeten worden gehouden.

GERELATEERDMEER VAN BUREAU REDACTIEMEEST GELEZEN VAN BUREAU REDACTIE

Inschrijving World Outgames en Gay Games geopend

Bureau Redactie, in Evenementen & Agenda op 07 november 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media