Back to Top
Maandag 20 Jan
86405 users - nu online: 1438 people
86405 users - nu online: 1438 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Barcelona ontmoet Amsterdam bij ArtLaunch


door Bureau Redactie in Uitgaan & Reports , 03 juni 2004

This article is also available in English


Vrijdag 21 mei presenteert ArtLaunch de tweede editie van haar serie Queer Capital Specials in de Melkweg, Lijnbaansgracht 234-A te Amsterdam. Na de succesvolle samensmelting van Berlijn en Amsterdam op 19 maart, is het nu de beurt aan Barcelona, de stad waar jaarlijks het toonaangevende Sonar Festival of Electronic Music wordt gehouden en waar ArtLaunch al meerdere veelbelovende acts vandaan heeft gehaald.
DJ George M, Resident DJ in Barcelona's grootste club Luz de Gras, draait speciaal voor ArtLaunch een Queer Electro set.

Daarnaast kun je nog ander Spaans underground DJ-talent verwachten! Verder zijn live electronic acts en videokunstenaars uitgenodigd.

Melle & Onno zetten de Catalaanse meester van het surrealisme centraal in hun Dali Tribute.

Amsterdam wordt vertegenwoordigd door Spellbound-DJ's Martijn & Toon en de Nachtzuster, DJ Lava, door Fashion & Acts van Ship of Fools, klankinstallaties van radiomaker Martijn de Natris en door nieuw raptalent.

ArtLaunch bestookt Amsterdam sinds enkele jaren met dampende feesten waarin de beste dance-beats worden gecombineerd met performances en visual art. De feesten bieden een podium voor (nieuw) talent uit binnen- en buitenland, waarbij underground en experiment niet worden geschuwd.


De stichting presenteerde vorig jaar tijdens Amsterdam Pride het MAF-Pride festival in de Melkweg, nam deel aan de Wereld Aidsnacht-benefiet LoveDance en was één van de winnaars van de Amsterdamse Diversiteitsprijs 2003.

De Barcelona Meets Amsterdam Queer Festival Night begint om 22.00 uur en duurt tot 05.00 uur.

De toegang bedraagt 15 euro en kaarten zijn ondertussen in de voorverkoop te krijgen bij onder andere de kassa van de Melkweg, de AUB Ticketshop, Mister B. en PinkPoint.GERELATEERDMEER VAN BUREAU REDACTIEMEEST GELEZEN VAN BUREAU REDACTIE

Barcelona ontmoet Amsterdam bij ArtLaunch

Bureau Redactie, in Uitgaan & Reports op 04 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN UITGAAN & REPORTSIN NUMMER 153


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media