Back to Top
Maandag 20 Jan
86405 users - nu online: 1438 people
86405 users - nu online: 1438 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Strijd rond Gay Games wordt heviger


door Richard Keldoulis in Mode & Lifestyle , 01 juni 2004

This article is also available in English


De strijd om de sympathie - en de pecunia - van homoseksuele sportlui over de gehele wereld is nu daadwerkelijk begonnen. De Federation of Gay Games maakte begin maart bekend dat Gay Games VII vanaf 15 juli 2006 zullen worden gehouden in Chicago, precies twee weken voor de "andere" spelen in Montréal. Montréal was oorspronkelijk gekozen als locatie voor de Gay Games, maar werd die eer ontnomen na een ruzie met de federatie in november vorig jaar.

Maar Montréal sloeg bliksemsnel terug. Afgelopen maand heeft men geholpen met de oprichting van GLISA (Gay & Lesbian International Sport Association), een nieuwe, wereldwijde sportbeweging, die moet concurreren met de Federation of Gay Games en de nieuwe "OutGames" zal grondvesten. De Spelen in Montréal zullen de eerste "World OutGames" zijn.Montréal was er ook erg op gespitst om erop te wijzen dat de European Gay and Lesbian Sports Federation (EGLSF), die meer dan honderd sportteams en tienduizend atleten in Europa vertegenwoordigt, zich uit de Federation of Gay Games heeft teruggetrokken.

Gezien de recente sponsorovereenkomsten met de Canadian Broadcasting Corporation en Labatt Breweries, gekoppeld aan de stevige regeringssteun die Montréal al heeft, lijkt het erop dat de eerste ronde van de strijd rond de Gay Games door de Canadese stad is gewonnen.

GERELATEERDMEER VAN RICHARD KELDOULISMEEST GELEZEN VAN RICHARD KELDOULIS

Strijd rond Gay Games wordt heviger

Richard Keldoulis, in Mode & Lifestyle op 02 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 153


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media