Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 890 people
86447 users - nu online: 890 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:

Scene

Zij is in 2019 de eerste Miss Leather Nederland en nu gaat onze Suus internationaal. Baanbrekend is zij geweest vanaf het moment dat zij in de schijnwerpers kwam.

door Wil Groot - 16 april 2020

Printervriendelijke Pagina  
Onze Suus gaat internationaal


This article is also available in English


Suus, foto (c) Different by Suus Er werden bij de Miss Leather verkiezing drie punten naar voren gehaald waaruit zij kon kiezen wat zij wilde gaan doen. 1: met Femke Halsema op de foto; 2: voorlichting seksualiteit op scholen; 3: deelnemen aan een tv-programma. Suus deed ze alle drie. Toch was dit nog maar het begin.

Zij is voorzitter van de Winter Pride in Almere en heeft ervoor gezorgd dat er een Trans- en een Regenboog-zebrapad in Almere zijn.

Op vele festivals, Prides en feesten was zij actief aanwezig. Binnen de leerscene is Suzanne van Laar ondertussen een begrip. Bij de Darklands in België stond zij in verschillende outfits vier keer op het podium en presenteerde.
      
Met Femke HalsemaAls eerste Europese vrouw zou Suus nu meedoen aan de verkiezing van International Miss Leather (IMsL), om te proberen de wereldtitel Miss Leather in de wacht te slepen. Dit is hetzelfde als International Mister Leather, maar dan voor vrouwen.

Er heeft nog nooit een vrouw uit Europa meegedaan en onze Suus gaat ervoor, ondersteuend door o.m. Underground Fetish, Mister B, Rob’s Leather, de Web, de Eagle, Church, Darklands en ECM Belgium.

Natuurlijk steunt de huidige Miss Leather Nederland haar ook.

Inmiddels heeft de realiteit e.e.a. ingehaald, en is ivm Covid-19 de verkiezing voor 2020 afgelast (meer info vind je op de website van de IMsLBB). 

Haar presentatie aldaar zal “Fantasy” zijn, waarbij zij muziek gebruikt die gecomponeerd is door Dirk Metselaar.

Suus, foto (c) Different by Suus

Hopenlijk wordt de Fantasy alsnog werkelijkheid in 2021!
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN WIL GROOTMEEST GELEZEN VAN WIL GROOT

Onze Suus gaat internationaal

Wil Groot, in Scene op 16 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media