Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 883 people
86447 users - nu online: 883 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel nieuws: ook leuk om te weten


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 12 april 2020
lengte: 6 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel, Pan-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen om maar geen homo genoemd te worden een wereldje waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit en leest dat het altijd nog erger kan...

Jesse Tyler Fertuson (l) en echtgenoot. foto Kathy Hutchins/ Shutterstock.comJesse Tyler Ferguson en echtgenoot worden vaders

Acteur Jesse Tyler Ferguson, 44, en zijn echtgenoot advocaat Justin Mikita, 34, worden binnenkort voor het eerst vader. Dat maakte de heren bekend in de Late Late Show van James Corden.

Ferguson was samen met acteur Charlie Hunnam te gast bij James Corden en de drie mannen hadden het over hoe het voelde om 40 jaar te worden. “Ik heb het idee dat je dan pas echt een volwassene wordt”, zei Jesse. “En dat je serieuzer moet gaan nadenken over allerlei zaken.”

Daarna bekende de acteur dat hij een geheim heeft op te biechten. “Ik heb dit eigenlijk nog aan niemand verteld, en ik hoop dat we het tussen ons drieën kunnen houden, maar mijn man en ik verwachten in juli een baby.” Die baby wordt verwacht in juli van dit jaar. Op de vraag of het een jongen of meisje zal worden antwoordde Ferguson: 'Een mensje'.

Ferguson is vooral bekend van zijn rol als Mitchell Pritchett in de ABC-reeks Modern Family. In 2013 trouwde hij met Justin Mikita, ze zijn negen jaar samen.


Gerard Joling 'ontdaan' nadat hij slachtoffer werd van babbeltruc

Gerard Joling Gerard Joling is slachtoffer geworden van een babbeltruc. Jaja, de zanger deed de deur open toen een onbekende vrouw aanbelde. Ze drong de woonkamer binnen, liet Joling weten aan RTL Boulevard. Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel, die heeft gesproken met de zanger, is Joling ontdaan door de gebeurtenis. Er zijn camerabeelden van het incident. Daaruit blijkt dat de vrouw niet alleen bij zijn woning arriveerde.

"De vrouw liep naar binnen met een vage babbeltruc", vertelde Van den Heuvel. "Ze deed heel familiair met Gerard. Hij dacht eerst dat het misschien iemand uit de buurt was." De zanger raakte vervolgens in paniek toen hij doorhad wat er aan de hand was. "Hij heeft toen de buurman gebeld. Die is direct met twee zoons richting de woning gekomen."

Nu blijkt dat de onbekende persoon die afgelopen weekend het huis van Gerard Joling probeerde binnen te dringen, een vrouw met psychische klachten blijkt te zijn. Dit meldde misdaadverslaggever John van den Heuvel in RTL Boulevard.

"Deze vrouw heeft psychische problemen, zo laat de politie weten. En Gerard wenst haar dan ook veel beterschap", aldus Van den Heuvel. De politie heeft laten weten dat ze geen misdaad wilde plegen, maar dat ze psychische klachten heeft en op dit moment professionele hulp krijgt.


Willeke Alberti ziet geen plek voor nieuwe liefde zolang carrière nog loopt

Willeke Alberti denkt niet dat ze een relatie kan combineren met haar zangcarrière. De zangeres, die maandag 75 jaar wordt, vertelt in gesprek met het AD dat ze altijd stopte met optreden als ze een nieuwe liefde had.

Alberti haalt in gesprek met de krant herinneringen op aan de film Rooie Sien, waarin ze haar grote hit Telkens weer zong. Haar eerste huwelijk met Joop Onk was toen net gestrand. "Die scène, ja. Met die tranen. Ik weet nog goed hoe slecht ik me toen voelde."

Toch heeft de zangeres, die later nog twee keer trouwde en scheidde (van John de Mol en Søren Lerby), geen slecht gevoel bij de liefde. "Maar als ik dat nummer nu, na drie huwelijken, zing, denk ik: potverdorie, ik ben nog steeds positief, ik vind mannen nog steeds heel erg leuk. Maar ik ken mezelf ook beter en weet: zolang ik dit werk doe, is er geen plaats voor een man."
Alberti denkt dat ze zou stoppen met optreden wanneer er wel een man in haar leven zou komen, om er "helemaal voor hem te zijn". "Zo ging het altijd en dat wil ik nu niet meer."

De artieste heeft overigens nog steeds heel goed contact met haar drie exen. "Het zijn mijn vriendjes en we hebben een ongelooflijk mooie band met z'n allen. Dat ontroert mij; hoe je het óók kunt doen. Zonder vechtscheiding, of zonder dat je als grootouders je kleinkinderen niet meer mag zien."


Veel steun van Hollywoodsterren voor openlijk homo presidentskandidaat Pete Buttigieg


2020 het begin van een verkiezingsjaar in de USA. En ook de grootste Hollywoodsterren mengen zich in de strijd, en laten luid en duidelijk horen welke presidentskandidaat hun voorkeur geniet. Bij opvallend veel sterren is dat de democratische Pete Buttigieg. Als hij wint, zou hij de eerste homoseksuele president van de Verenigde Staten worden.

Eerste homo presidentskandidaat met groot gevolg achter zich

Buttigieg uit voor de democratische partij. Met zijn 38 jaar zit hij nog maar drie jaar boven de minimumleeftijd om president te mogen worden. Daarnaast is hij de voormalige burgemeester van South Bend, Indiana. In 2018 trouwde hij met zijn vriend Chasten Glezman. Verder is hij meertalig en kan zich dus verstaanbaar maken in het Engels, Noors, Spaans, Arabisch, Italiaans, Maltees, Dari en Frans. Hij is niet de eerste homoseksuele politicus ooit die zich kandidaat stelt, maar hij is wel de eerste die zoveel volgelingen achter zich kon krijgen.

Meeste A-list donaties

Pete volgens Business Insider de kandidaat met de meest ontvangen donaties van A-listers. Zo kreeg hij zowel van modeontwerper Tom Ford als van talkshow presentatrice Ellen Degeneres 5.600 dollar. Mode- icoon Anna Wintour schonk dan weer 2.800 dollar. Ondertussen haalde Buttigieg al ruim 24,8 miljoen dollar op voor zijn campagne.

Hollywoodsterren

Daarnaast zijn de Hollywoodsterren ook erg lovend over Buttigieg. Acteur Robert De Niro zei: "Ja, hij bevalt me heel erg. Hij heeft alle vaardigheden achter de hand, en hij is bovendien een Afghanistan-veteraan... Ook al is hij nog jong, ik denk dat hij iets bijzonders kan doen voor ons land." Actrice Sharon Stone zichzelf te herkennen in Buttigieg. "Het valt me op hoe authentiek hij is, ten midden van al die razernij-politici, die hun gelijk proberen te halen door te roepen. Hij herinnert me aan de reden dat ik zelf politiek actief ben geworden als tiener, en waarom ik zoveel van deze democratie hou." De actrice doneerde 5.600 dollar voor zijn campagne.

Matt Bomer, foto Featureflash Photo Agency/ Shutterstock.com
Acteur en tv-maker Seth MacFarlane, die onder andere ‘Family Guy’ en ‘The Orville’ bedacht, schreef een brief over de kwaliteiten van Pete: "Buttigieg is één van de beste presidentskandidaten die ik ooit heb gezien. Het lijkt mij dat een belangrijk onderdeel van de job is dat je veel moet leren op korte tijd. Niemand begint er namelijk aan met alle nodige kennis. Maar Pete is de meest flexibele, best aangepaste, meest intuïtieve en kritische speler in het spel. Veel van de kandidaten zijn flashy, luid, en ze geven een goede show. Maar dat is niet wat we nodig hebben, of waar het echte werk begint. "

"Of hij deze keer nu wint of niet, het is waarschijnlijk dat Buttigieg ooit president zal worden." Ook acteurs Alan Cumming, Kevin Costner, George Takei, John Stamos, Kevin Bacon, Matt Bomer, Michael J. Fox lieten al weten dat ze op Buttigieg zullen stemmen en doneerde ondertussen ook al een flink bedrag voor Buttigieg's campagne. Ook tv-maker Ryan Murphy zou al een aanzienlijk bedrag gestort hebben. Amerikaans actrice Gwyneth Paltrow nodigde hem uit voor een etentje en doneerde ook een grote som geld.

Ook zangeres Barbra Streisand en actrice Jennifer Aniston zullen voor Buttigieg stemmen. Aniston zei dat ze geld doneerde "in de hoop dat hij zijn concurrenten binnen de democratische partij kan verslaan." Zangeres Mandy Moore liet tot slot weten: "ik kom net van een fundraiser voor Pete, elke dollar die we kunnen inzamelen voor zijn campagne telt. Ik geloof in hem, en de visie die hij heeft voor Amerika." Maar of hij ondanks alle Holywood steun echt kans maakt?
Inmiddels weten we dat hij zich uit de race heeft teruggetrokken, maar wie weet gaat hij op voor een volgende verkiezing!

 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEjul 2016        lengte: 5 min.


feb 2016       
Roddel nieuws: ook leuk om te weten

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 12 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media