Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 857 people
86447 users - nu online: 857 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Lugubere Grindr-moord


door Redaktie in Internet , 26 februari 2020

This article is also available in English


Een date via homo-app Grindr is voor de 25-jarige Kevin Bacon fataal afgelopen. Hij werd thuis bij moordverdachte Mark Latunski (50) neergestoken, opgehangen en zelfs deels opgegeten.

Het huis van Mark Latunski
Het lichaam van Bacon werd daags na de kerst door de politie aangetroffen in het huis van de vijftiger in de Amerikaanse staat Michigan. Latunski wordt beschuldigd van moord en kannibalisme. Hij zit vast en heeft al een bekentenis afgelegd. De politie kwam de man op het spoor door een tip toen Bacon al vier dagen vermist was.

Kevin BaconDe twintiger, een haarstylist, ging rond de kerst op bezoek bij Latunski. Ze hadden elkaar leren kennen via Grindr, een datingapp voor homo’s.

Maar een gezellige date werd het bepaald niet. Bacon werd in zijn rug gestoken en – naakt – ondersteboven opgehangen. Alsof de jongeman een beest was, sneed Latunski hem vervolgens de keel door.

Mark LatunskiMet het moordwapen zou hij ook nog eens de testikels van Bacon hebben afgesneden en opgegeten, meldt The Daily Mail op basis van rechtbankstukken.

Latunski, tevens vader, zou kampen met meerdere persoonlijkheids stoornissen. Hij zou zijn gestopt met zijn medicatie, melden Amerikaanse media.

„Ik had in geen miljoen jaar kunnen indenken dat hij in staat zou zijn zo’n gruwelijke misdaad te plegen”, aldus een ex-man.


 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Lugubere Grindr-moord

Redaktie, in Internet op 26 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media