Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 924 people
86447 users - nu online: 924 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Tweede editie van de verkiezing Mister Sportswear Nederland op 22 feb.


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 02 februari 2020

This article is also available in English


Op zaterdag 22 februari organiseren ASW & Partners de verkiezing van Mister Sportswear 2020. De verkiezing begint om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur en vindt plaats in The Web Amsterdam. DJRW spint zijn progressieve beats tijdens en na het evenement.

Anton de Bruin, Mister Sportswear NL 2019
Het is de tweede keer dat Nederland een nationale vertegenwoordiger kiest voor de liefhebbers van sportkleding, een ondertussen zeer levendige subcultuur binnen de fetisj-scene. Als ambassadeur zal de gekozen Mister de scene helpen ontwikkelen, te integreren en zichtbaar te maken.

Anton de Bruin, Mister Sportswear NL 2019, reisde af naar verschillende Europese steden, nam deel aan een reeks Pride Walks, gaf interviews aan diverse homomedia en was prominent aanwezig op Folsom Berlijn.

Met een beetje hulp van The Cuckoo’s Nest en The Web organiseerde Anton ook een publiek toegankelijk liefdadigheidsevenement, waar iedereen welkom was om kennis te maken met Sportswear. Het goede doel dat Anton uitkoos was de Stichting Dusty, een stichting die slachtoffers van HLBTI+-geweld bijstaat (www.dustyfoundation.nl). Tijdens het evenement zamelde hij ook geld in voor dakloze HLBTI+-jeugd.

Anton en de organisatie van Amsterdam Sportswear Weekend zullen er alles aan doen om de overgang voor de nieuwe Mister Sportswear soepel te laten verlopen, zodat hij zich op zijn geheel eigen wijze kan concentreren op het smeden van nieuwe relaties en netwerken, en het creëren van bewustzijn over de (erotische) genoegens van sportkleding.


foto Anton de Bruin Heb jij het in je om de volgende Mister Sportswear Nederland te worden en de sportswear-gemeenschap gedurende een jaar te vertegenwoordigen en een mooi prijzenpakket te winnen?  Meld je dan aan via www.amsterdamsportswearweekend.com.

En alvast een blik vooruit: de derde editie van het Amsterdam Sportswear Weekend vindt plaats van 28 tot en met 31 mei. Nieuw dit jaar zal de verkiezing van Mister Sportswear Europe zijn.

In het Pinksterweekend zullen Misters uit verschillende landen en steden aan deze verkiezing deelnemen.  

  21 & 22 februari 2020, Sportswear weekend in Amsterdam & verkiezing Mr Sportswear NL,
21 feb van 20-01u: Sneakfreaxx @ Eagle Amsterdam, www.sneakfreaxx.com
22 feb van 19-23u: Officiele verkiezing @ The Web, www.thewebamsterdam.com
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Tweede editie van de verkiezing Mister Sportswear Nederland op 22 feb.

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 02 februari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media