Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 857 people
86447 users - nu online: 857 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Mr. Rubber Nederland wint verkiezing Mr. International Rubber


door Redaktie in Scene , 10 januari 2020

This article is also available in English


Wat een avond! Tijdens een zinderende show in het historische Vic Theatre te Chicago is wederom een Nederlandse Mister verkozen tot Mister International Rubber.


Adalberto, die ons land vertegenwoordigde tijdens deze internationale verkiezingen, was in mei al gekozen tot Mister Rubber Nederland en moest nu op voor de internationale verkiezingen!

tijdens zijn performance in ChicagoIn het weekend na Hemelvaart werd het eerste Dutch Rubbermen Weekend gehouden in Amsterdam. Rubberliefhebbers konden zich vermaken met workshops, een fetisj-pubquiz, een social, een rondvaart door de grachten, en nog veel meer.

Het hoogtepunt was de verkiezing van de nieuwe Mister Rubber Nederland op zaterdagavond. Tijdens de rubber-only party in een overvolle Eagle Amsterdam gingen Dennis, Michel en Adalberto de strijd aan met elkaar, waarbij Adalberto de meerderheid van de jury- en publieks-stemmen kreeg.

Na dit geweldig geslaagde weekend was Adalberto te vinden op evenementen door het hele land. Van Alkmaar tot Zwolle bezocht hij Gay Prides en liep zichtbaar mee met Pride Walks. Overal natuurlijk in rubber, zelfs tijdens een kille, winderige maar zeer geslaagde Pride Walk in Rotterdam. Ook in het buitenland kon je hem tegenkomen. Als je hem niet in het land hebt gezien, kwam je hem wel tegen op de sociale media.

We kunnen dan ook met recht trots zijn op een actieve Mister Rubber en de rubber community heeft dat ook laten horen tijdens zijn Victory Party in de Eagle Amsterdam.


Wil je de vers-gekroonde Mister International Rubber ook tegenkomen? Kom naar één van de Dutch Rubbermen Socials in Amsterdam of Rotterdam (www.dutchrubbermen.nl), of naar één van de vele rubber-gerelateerde evenementen over de wereld. Volg zijn belevenissen op Facebook en Instagram: MIR23 & Mr Rubber NL 2019.


Sinds 2010 wordt er in Nederland een Mister Rubber verkozen en afgevaardigd naar Chicago om daar te strijden voor de hoogste titel. Waar de Nederlandse verkiezingen vooral om lol, integratie en acceptie van de rubber-scene gaan, worden in Chicago de kandidaten scherp aan de tand gevoeld over een veel uitgebreider pallet aan sociale, politieke en humane onderwerpen die op de wereld spelen en welke rol zij zichzelf toebedeeld zien als zij worden verkozen tot Mister International Rubber.

De verkiezing voor Mister Rubber Nederland 2020 wordt gehouden op 23 mei 2020. 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Mr. Rubber Nederland wint verkiezing Mr. International Rubber

Redaktie, in Scene op 10 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media