Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 939 people
86447 users - nu online: 939 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Elton John keek dood in de ogen


door Redaktie in Media & entertainment , 23 november 2019


Elton John heeft een bijna-doodervaring gehad. In zijn nieuwe biografie, Me, vertelt hij erover, aldus de Amerikaanse showbizzsite People.


Elton (72) zou ‘24 uur verwijderd zijn van de dood na een infectie die hij kreeg na een operatie tegen prostaatkanker. Hij heeft toen gebeden: ,,Laat me alstublieft niet dood gaan, laat me alstublieft mijn kinderen weer zien.”

Het gebeurde in 2017, toen de prostaatkanker die door een routinecheck was ontdekt werd behandeld. De operatie was een succes, maar tien dagen later kreeg hij pijn tijdens een optreden. Ook scheidde zijn lymfklieren iets af. Een tijd later kwam hij terug van een tour in Zuid-Amerika, en begon hij in het vliegtuig erg te trillen. Hij voelde zich naar eigen zeggen ‘slechter dan ooit’. En ‘gezien de katers die ik in de jaren '70 en '80 heb gehad wil dat wat zeggen'. In het ziekenhuis werd hem verteld dat hij er zo ernstig aan toe was ‘dat ze niet eens de apparaten hadden om me te helpen’.

Tweede operatie

Uiteindelijk werd hij op een andere plek geholpen met een tweede operatie, waarbij ze de vloeistoffen uit zijn lymfklieren haalden. Hij kreeg te horen dat hij in Zuid-Amerika een ernstige infectie had opgelopen en dat hij dood was geweest als hij niet op tijd was behandeld. John weet dat hij zich gelukkig mag prijzen, maar op dat moment voelde hij dat niet zo. Hij vroeg zich constant af ‘of ik dood zou gaan'..

Door deze ervaring heeft Elton John besloten niet meer op tour te gaan - vandaar zijn huidige afscheidstournee - en meer tijd met zijn gezin door te brengen. ,,Het was alsof ik een ander leven voorgehouden kreeg, een leven waar ik meer van hield dan het leven op tournee", schrijft hij. ,,Muziek was het meest geweldige, maar het is niet zo mooi als Zachary die kletst over wat er is gebeurd tijdens voetbaltraining.”
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIEmei 2019        lengte: 5 min.


jan 2020        lengte: 8 min.
Elton John keek dood in de ogen

Redaktie, in Media & entertainment op 28 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media