Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 846 people
86447 users - nu online: 846 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Verwachtingsvol uitkijken naar de komst van het Gay Circus naar Amsterdam


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 21 november 2019

This article is also available in English


Tussen de zwierende kranen en het industriële spoor van de Amsterdamse haven ligt de Thuishaven: de Culturele Vrijhaven van de stad. Op deze vrijgevochten locatie presenteert Sijm Circus & Events op de dagen rondom Valentijnsdag - 13 en 14 februari 2020 - het Gay Circus 2020.


Producent Alex Sijm selecteerde speciaal voor deze show twaalf bekroonde roze circusacts.
De voorstelling wordt de ultieme combinatie van glitter, glamour, verleiding, adembenemende acrobatiek, humor, kleinkunst en circusacts van het hoogste niveau.

De circusartiesten werken samen met sexy dansers, zangers en zangeressen en presenteren onder leiding van “Grande dame du Cirque” Diva Mayday een avondvullende show. Het Gay Circus wordt exclusief voor Amsterdam samengesteld.

Jeroen Zellenrath (bekend van het AmsterdamDiner en Supperclub) tekent voor de styling. Het wordt een productie met honderdvijftig kostuums en zeventig medewerkers en artiesten.

Door een uitgekiende regie van Tony Wilson en de creativiteit van de choreografen Bobby Snijder en Jesse Wijnans vormt de voorstelling een aaneenschakeling van sferen en laat alle subculturen binnen de gay scene samensmelten, ongeacht afkomst, seksuele voorkeur of verlangen.

Als de voorstelling is afgelopen nemen top-dj Sharon O Love en MC Miss Bunty het circus over en verandert de piste in een swingende nachtclub. Gespierde acrobaten, verleidelijke candy girls en freaks dansen met het publiek tot diep in de nacht.

Laat de rozen, de kaart en het restaurant voor wat ze zijn en noteer nu al in je agenda je geliefde of je vrienden op 13 of 14 februari 2020 mee te nemen naar het Circus van de Nacht.Gay Circus, 13 & 14 februari 2020, Thuishaven, Contactweg 68, Amsterdam
Informatie & kaartverkoop: www.gaycircus.nl.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Verwachtingsvol uitkijken naar de komst van het Gay Circus naar Amsterdam

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 26 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media