Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1033 people
86447 users - nu online: 1033 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Uit het studentenleven: Tot in de late uurtjes gezellig!


door ASV Gay in Columns & Opinie , 05 november 2019

This article is also available in English


Het nieuwe jaar is eindelijk (officieel) begonnen. Op 1 oktober zijn we ingeslagen als het nieuwe bestuur van A.S.V.Gay. Het tiende bestuur mag eindelijk zijn werk gaan doen!

Bestuur 10
Het negende bestuur van A.S.V.Gay hebben we nu officieel uitgezwaaid op onze “Wissel ALV,” dat is de algemene ledenvergadering waar traditioneel van bestuur wordt gewisseld. Dit gaat elk jaar dan ook gepaard met emotionele speeches en veel tranen; zowel tranen van geluk als tranen van verdriet. Het afzwaaiende bestuur moet afscheid nemen van het besturen van de vereniging en het nieuwe bestuur mag eindelijk zijn taken uit gaan voeren.

Traditioneel is het volgende grote evenement op de kalender het “ontrozingsweekend,” dit is een weekend in de provincie Drenthe met alle nieuwe leden van het jaar. Het weekend is altijd een groot succes, en ook dit jaar was dat natuurlijk het geval. Op het weekend zijn veel spelletjes gespeeld om elkaar beter te leren kennen, er is veel gedanst in de avonden en vooral is er ook heel erg veel bier gedronken, want we zijn toch een studentenvereniging natuurlijk. Allebei de avonden was het tot in de late uurtjes ongelooflijk gezellig!

In oktober is ook onze Commissiemarkt geweest, die elk jaar in de SoHo wordt georganiseerd. Op deze markt wordt er aan onze leden getoond welke commissies er voor komend jaar allemaal beschikbaar zijn. De commissies organiseren evenementen, reisjes of symposia voor de vereniging. In totaal hebben we achttien commissies dit jaar, en die hopen we allemaal te vullen met onze geweldige, actieve leden, want ze doen dat natuurlijk vrijwillig.

We hebben bijvoorbeeld een Pride-commissie, die organiseert de Pride-boot voor dat jaar. We hebben een Feestcommissie, die al onze feestjes organiseert. En dit jaar is er ook een nieuwe commissie bijgekomen, namelijk de Eerstejaarscommissie. Dit is een commissie die door en voor eerstejaarsleden gedaan wordt. Met deze prachtige commissies gaan wij proberen een geweldig jaar neer te zetten, vol met bijzondere activiteiten!

Ieder jaar doen we ook altijd eer aan onze oosterburen met een echte “Oktoberfest-borrel.” Veel leden kwamen in Lederhosen en Dirndl’s om bier te drinken en naar gezellige Duitse schlagers te luisteren! Van “99 Luftballons” tot “Ich Bin Wie Du” kwamen voorbij! Naast de Oktoberfest-borrel hebben we nog een speciale borrel gehad, namelijk de Trojka-borrel. Trojka is voor onze vereniging bijna het bloed in onze aderen, want het is namelijk ons verenigingsshotje. Op de Trojka-borrel zijn wedstrijdjes gehouden wie het snelst een cocktail kan maken en er was echt Trojka merchandise, dus het geluk kon niet meer op bij onze vereniging.
 
In november hebben we ook al een paar leuke dingen in de planning staan, namelijk een avond over discriminatie, die we met verschillende organisaties gaan opzetten om onze leden meer bewust te maken over wat ze kunnen doen als ze gediscrimineerd worden. Natuurlijk gaan we daarnaast ook gewoon gezellig feesten en borrelen.

Wil je een keertje langskomen op de borrel? Kom vooral een keer langs op de woensdagavond! Elke week borrelen we om 21.00 uur in de Amstel54, dus wees welkom!

Derk van den Hoven
Derk van den Hoven is voorzitter van studentenvereniging A.S.V.Gay.  Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Uit het studentenleven: Tot in de late uurtjes gezellig!

ASV Gay, in Columns & Opinie op 10 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media