Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 860 people
86447 users - nu online: 860 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Cantus Obliquus presenteert Roze Revue


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 25 oktober 2019

This article is also available in English


Wat nu? Een roze revue? Wat is dat? Een revue is een avondvullend programma. Op zaterdag 2 november en zondag 3 november 2019 verzorgt Cantus Obliquus tijdens een avondshow en een middagmatinee een vrolijke, bonte verzameling van liedjes en performances.


De zaal wordt gehuld in een clubachtige sfeer en het publiek zit relaxt aan een drankje. In wisselende ensembles wordt een kleurrijke en spannende voorstelling gebracht.

Cantus Obliquus is een Nijmeegs gemengd roze koor, opgericht in 1986, met een breed artistiek repertoire, waarin de liefde voor zingen en voor elkaar centraal staat. Dit doet Cantus Obliquus onder de enthousiaste en bezielende leiding van dirigent Christel Gelderman. Al drieëndertig jaar is Cantus Obliquus het oudste roze koor van Nederland. Wekelijks reperteert Cantus Obliquus op locatie Babylon, Kwakkenbergweg 150 te Nijmegen.

Cantus Obliquus betekent “tegendraads gezang.” In de revue brengen ze dat in beeld door op een creatieve wijze met de inhoud van liedjes te “spelen.”

De zaterdagavondshow begint om 20.00 uur, de zondagmiddagmatinee om 14.30 uur. Cantus Obliquus maakt vanwege de ruime mogelijkheden gebruik van het verenigingsgebouw Overasselt. Parkeergelegenheid gratis en ruim voldoende aanwezig.

2 & 3 november 2019, Overasselt (bij Nijmegen). Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van Cantus Obliquus, www.cantusobliquus.nl.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Cantus Obliquus presenteert Roze Revue

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 30 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media