Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1003 people
86447 users - nu online: 1003 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Jack Amsterdam nieuwe behuizing van 'Damage' in Amsterdam


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 22 oktober 2019

This article is also available in English


Na Antwerpen, Parijs en Frankfurt heeft Damage een nieuwe Amsterdamse thuisbasis gevonden bij Club Jack Amsterdam. Na de succesvolle eerste editie in augustus zijn de organisatoren druk bezig met het voorbereiden van het volgende feest op 9 november.


De combinatie van een volledig volgepakte dansvloer, diverse goed uitgeruste speelruimtes en het ontspanning brengende dakterras creëert de hele nacht een zowel gezellige als sexy sfeer.
 
Op ware Damage-manier zullen de organisatoren de bezoekers verzorgen met de perfecte mix van progressieve house-muziek en fetisj-lol. Met opnieuw een geweldige bezetting door de resident-dj van Damage William Sizen Bell uit Manchester en het Nederlandse dj-duo Bramsterdam & Big General, dat bekend is van feesten in heel Europa.

resident-dj William Sizen BellJack Amsterdam is gevestigd op Hogehilweg 20 in het zuidoosten van Amsterdam, dichtbij de arena in de Bijlmer, wat betekent dat de club gemakkelijk bereikbaar is met trein of bus, of door een wandeling van drie minuten vanaf metrostation Bullewijk, door gebruik van metrolijn 50 of 54.
 
Parkeerplaatsen zijn beschikbaar bij het adres van de locatie: Hogehilweg Amsterdam. Download de app van parkbee.com of Parkmobile.com voor goedkoper en gemakkelijker parkeren. Grijp dus je geilste fetisj-uitdossing en maak je klaar om op Damage te dansen, te cruisen en je verder uit te leven.

Bramsterdam & Big General


Damage Amsterdam, 9 november 2019 @ Jack Amsterdam. Op de locatie zijn lockers beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar bij Mister B Amsterdam en via www.damageparty.com.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Jack Amsterdam nieuwe behuizing van 'Damage' in Amsterdam

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 27 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media