Back to Top
Dinsdag 07 Jul
86447 users - nu online: 918 people
86447 users - nu online: 918 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:

Evenementen & Agenda

Het weekend van 24 tot en met 27 oktober 2019 is het weer zover: Leather Pride Amsterdam! Een viertal dagen, gevuld met diverse leer- en fetisj-evenementen, feesten, verkiezingen, socials, een leer-diner, een leather/fetish runway en de jaarlijkse leather rondvaart. Een weekend dat in het teken zal staan van verbroedering en samenwerking.

door André Donker - 06 oktober 2019

Printervriendelijke Pagina  
Wie wordt de nieuwe Mister Leather van Nederland?


This article is also available in EnglishHet programma van het weekend is zodanig ingedeeld dat de georganiseerde activiteiten elkaar niet beconcurreren, maar een mooie overgang naar elkaar hebben en samenwerken.

Dit jaar vinden er drie verkiezingen plaats:
donderdag de Ms. Leather Nederland 2020 verkiezing in Club Church, op
vrijdag de verkiezing van Mister Leather Netherlands 2020 in Club Aknaton en op
zaterdag de verkiezing van Mister Puppy 2020, die ook in Club Church plaatsvindt.

De grootste verandering in het programma van Leather Pride Amsterdam zal de dag en plek zijn van de verkiezing van Mister Leather Netherlands. De verkiezing, wederom georganiseerd door André Donker in samenwerking met Raymond Timmer en de MSA, zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 25 oktober in Club Aknaton Amsterdam.

Dus niet meer op de zaterdag als “voorprogramma” van het hoofdfeest Invasion, maar als onderdeel van een nieuwe activiteit genaamd Shades of Black, gepresenteerd door The Cuckoo’s Nest. André en Raymond zijn ervan overtuigd dat dit voor de verkiezing een goede keuze is geweest. Het is in het centrum, kleinschaliger en intiemer. Dit zal de verkiezing alleen maar ten goede komen.

Op 25 oktober zal Axe Leito, Mister Leather Netherlands 2019, zijn titel overdragen aan de nieuw verkozen winnaar. Wellicht is Axe op dat moment de drager van de titel Mister Leather Europe 2020, waarvoor hij op 12 oktober in Rome gaat strijden.

Axe heeft een mooi jaar achter de rug. Een jaar waarin hij zijn sterke voorgangers Evert en Raymond moest evenaren, wat hij met zijn enorm positieve instelling en uitstraling met verve heeft gedaan.

Naast wat hij voor de Nederlandse leer- en fetisj-scene heeft gedaan, is hij op Curaçao voor de gay community en wellicht de gehele community, een groot voorbeeld en inspirator geworden. Iets waar zeker hij en ook wij trots op mogen zijn. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor en meegewerkt bij het opzetten van de verkiezing van Ms. Leather Nederland, en met succes mogen we wel zeggen.We hadden dit jaar mooie boegbeelden voor de Nederlandse leer-scene: Axe als Mister Leather Netherlands 2019, Evert als Mister Leather Europe 2019 en Suzanne van de Laar als Ms. Leather Nederland 2019. Alledrie trotse leerdragers en op hun eigen wijze van grote invloed op het beeld van de leer- en fetisj-scene. En wellicht ook voor de nieuw te kiezen Mister Leather Netherlands 2020, die deels door een internationale jury en deels door het bij de verkiezing aanwezige publiek wordt gekozen.

Het is dus zo dat hoe meer publiek er aanwezig is, hoe verrassender de uitslag kan zijn.

André en Raymond, maar ook de community, zoeken in de nieuwe Mister Leather Netherlands 2020 een echte leer/fetisj-man die weet waar en om wie het in de scene gaat, de geschiedenis kent, een positieve en krachtige persoonlijkheid is, sociaal en betrokken. Daarnaast gaat het er om dat hij een duidelijk visie heeft over wat hij met de titel wil bereiken, en de tijd en middelen heeft om zich een jaar lang voor deze taak in te zetten.Het dragen van de titel Mister Leather Netherlands betekent best wel wat en met alleen aanwezig zijn op party’s en leuke foto’s maken kom je er niet. Er hangt een daadwerkelijke taak aan vast en de organisatie verwacht, hoopt, dat hij deze op geheel eigen wijze tot een succes zal brengen.

Andre DonkerDat doet hij niet alleen, André, Raymond, Axe en ook de MSA zullen hem daarin bijstaan. Eén van de dingen die de organisatie voor ogen heeft, is vooral verbroedering en samenwerking en dan niet alleen binnen de scene, maar zeker ook daarbuiten. Hier ligt een mooie taak voor de nieuwe Mister Leather Netherlands 2020.

De verkiezing van Mister Leather Netherlands 2020 zal ook dit jaar worden gepresenteerd door Raymond Timmer en Rachèl BeauJolie, die zeker weer voor de nodige hilariteit zullen zorgen. De kandidaten zullen het publiek verassen met hun persoonlijkheid, antwoorden en natuurlijk de door henzelf bedachte en uitgevoerde act.

Het zal zeker een bijzondere verkiezing zijn, één om niet te missen. Bezoek de verkiezing en beslis mee wie Mister Leather Netherlands 2020 wordt.

Benieuwd wie de kandidaten voor dit jaar zijn? Kijk op de Facebook-pagina van Mister Leather Netherlands.

Amsterdam Leather & Fetish Pride 2019, 24-27 oktober 2019, zie ook www.leatherpide.nl
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERD

Wie wordt de nieuwe Mister Leather van Nederland?

André Donker, in Evenementen & Agenda op 11 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media