Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1025 people
86447 users - nu online: 1025 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
A.S.V.Gay is klaar voor het nieuwe jaar!


door ASV Gay in Columns & Opinie , 02 oktober 2019

This article is also available in English


Het nieuwe jaar van A.S.V.Gay is niet zomaar een jaar, maar inmiddels het tiende jaar dat wij bestaan. Dat betekent dan ook dat we dit jaar ons tweede lustrum gaan vieren!

De lustrum commissie bij het openingsfeest
De open borrels staan weer voor de deur en we zijn ongelooflijk enthousiast om zoveel mogelijk nieuwe leden te verwelkomen. Kom een kijkje nemen bij ons, de leukste studentenvereniging van Amsterdam!

Het nieuwe jaar is begonnen, wat ook weer een bestuurswissel betekent. Bestuur negen heeft hun jaar tijdens de Pride met een knal afgesloten. Nu zullen wij het stokje gaan overnemen; het tiende bestuur der A.S.V.Gay, zes hele verschillende mensen.

Laten we beginnen met onze voorzitter, Derk, die alles van bovenaf overziet (letterlijk, want hij is heel lang). Rob, vicevoorzitter, onze stille kracht die zich met van alles bezig houdt. Melissa, secretaris, zij heeft alles in de gaten en zal ook zéker alles vastleggen, dus pas op je woorden. Max, commissaris intern en onze woordgrapkoning, bij hem moet je zijn voor alles wat zich bínnen de vereniging afspeelt. Jeroen, commissaris extern, ongelooflijk enthousiast en energiek weet hij juist weer alles wat er zich búiten de verenging afspeelt. Als laatste, ikzelf, Julia. Ik ben penningmeester, dus bij mij moet je toch echt zijn voor het geld.
 
Inmiddels is het jaar weer begonnen. In juni zijn we ingestemd als bestuur en sindsdien zijn we druk bezig met inwerken, met ons beleidsplan en met A.S.V.Gay klaar maken voor de introductieperiode.
 
Max en Laurens
Eind augustus hebben we al met z’n allen op de verenigingsmarkten van de HvA, UvA en VU gestaan. De eerste activiteit waar we als bestuur mochten staan was het openingsfeest in de SoHo, op 28 augustus. Dit was eveneens de aftrap van het lustrum. Het eerste bestuur van A.S.V.Gay, die in 2010 de vereniging hebben opgericht, was hierbij ook aanwezig. Alle vier hebben ze een speech gedaan om terug te blikken op de oprichting van de vereniging, en hoe ver we zijn gekomen in tien jaar tijd. Het was een geweldig feest, dat ons allemaal ongelooflijk enthousiast heeft gemaakt om daadwerkelijk te gaan beginnen met het jaar.
 
Marieke, Pea en Mara op het openingsfeestDe open borrels zijn inmiddels geweest en we zijn volop bezig om de nieuwe leden kennis te laten maken met vereniging. Ieder jaar organiseren we allerlei introductie-activiteiten; deze activiteiten samen noemen we de kweekweek. Zelf heb ik een jaar geleden nog meegedaan aan de kweekweek. Ik was net nieuw in de vereniging, maar werd meteen opgevangen door een hele leuke “familie.” Drie “moeders” had ik zelfs, wat wil je nog meer? Deze kweekweekfamilies zijn er om de nieuwe leden gemakkelijker kennis te laten maken met de vereniging. Oude leden kennen de vereniging immers goed en kunnen ervoor zorgen dat nieuwe leden zich thuis voelen.
 
Om de introductieperiode af te sluiten hebben we op 11, 12 en 13 oktober een “ontrozingsweekend.” Dit is een weekend voor nieuwe leden, waarop zij allerlei leuke activiteiten gaan doen om elkaar te leren kennen. Eén van de beste manieren om je tijd bij A.S.V.Gay mee te beginnen. Niks hiervan is overigens verplicht!
 
Twijfel je of je lid wilt worden? Kom vooral een keer langs op de woensdagavond! Elke week blijven we borrelen om 21.00 in de Amstel54, dus wees welkom!

Wij hebben er zin in en hopen jullie snel te zien! Tot dan!

Julia Zegeling
Julia Zegeling is penningmeester van studentenvereniging A.S.V.Gay. Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

A.S.V.Gay is klaar voor het nieuwe jaar!

ASV Gay, in Columns & Opinie op 07 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media