Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 1033 people
86447 users - nu online: 1033 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
De meest stijlvolle elektrische fiets


door Redaktie in Mode & Lifestyle , 10 juli 2019

This article is also available in English


Naast het feit dat de elektrische fiets gemeengoed is geworden, is die ook een stijlobject aan het worden. Meer stijl dan de Bella Citta gaat het niet worden. Ride in Style!


Zwitserse precisie en Italiaanse schoonheid

De naam en de aanblik van de Bella Citta doen meteen denken aan Italië. Zeker gelet op de vormgeving, de luxe accessoires en dito afwerking. Deze elektrische fiets is gemaakt met veel passie en toewijding. Naast de Italiaanse vormgeving is de Bella Citta een product van Zwitserse precisie. De ontwerper en fabrikant is gevestigd in St. Gallen, Zwitserland.

De Bella Citta is er een in de reeks van het merk Velocipede-Fogliaverde. De retrostijl van vroeger is gecombineerd met de moderne technologie van tegenwoordig. De serie van vier kenmerkt zich door de bijzondere combinatie van rijcomfort met een sportieve en eigentijdse uitstraling.

De details zorgen voor het onderscheid! Als je naar de fiets kijkt zie je dat over alles is nagedacht; elk detail aan de fiets klopt. De retrostijl kenmerkt zich door het stuur met omgekeerde remgrepen, het lederen zadel met bijpassend lederen tasje. Verder wordt de fiets in stijl afgewerkt door de houten trappers en spatborden en de goudkleurige ketting.
 

Moderne techniek netjes verpakt

Waar bij de meeste elektrische fietsen de dikke batterij zichtbaar is op de bagagedrager of in het frame is deze bij de Bella Citta netjes weggewerkt in de achternaaf.

In het E-smart exemplaar van Zehus zit de motor en accu ingebouwd. Middels een app op je smartphone is deze te bedienen, waarbij je de gewenste ondersteuning zelf kunt selecteren. Het innovatieve systeem geeft energie terug aan de motor als je heuvelafwaarts gaat of terugtrapt.

Volgens opgave de Nederlandse importeur CittieBike ligt de range van de batterij tussen vijfendertig kilometer met constante turbo ondersteuning tot negentig kilometer bij de minste ondersteuning. Je kunt hem zo instellen dat hij alleen ondersteunt bij opstappen en wegrijden en als je een helling of heuvel krijgt. Middels de hellingshoeksensoren weet de motor dan dat hij ondersteuning moet verlenen.

voor meer informatie www.cittiebike.nl.

 
Click voor foto slider
Tags: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

De meest stijlvolle elektrische fiets

Redaktie, in Mode & Lifestyle op 15 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 335


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media