Back to Top
Zaterdag 06 juni
86442 users - nu online: 1008 people
86442 users - nu online: 1008 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 28 juni 2019
lengte: 6 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit... Ehhhh kent U deze van vorige maand nog???


Aanklacht tegen acteur Jussie Smollett ingetrokken


De aanklacht tegen Jussie Smollett is ingetrokken. Dat heeft zijn juridisch team bekendgemaakt nadat de Empire-acteur onverwacht werd opgeroepen naar de rechtbank te komen. Hij werd ervan verdacht een valse aangifte te hebben gedaan over een vermeende mishandeling met homofobie en racisme als motief.

"Nu zijn alle aanklachten tegen Jussie Smollett ingetrokken en is zijn naam gezuiverd", aldus zijn advocaten Tina Glandian en Patricia Brown Holmes in een verklaring. Smollett raakte onlangs in opspraak nadat zijn verklaring dat hij slachtoffer was geworden van een mishandeling in twijfel werd getrokken.

Smollett deed aangifte nadat hij op 29 januari zou zijn belaagd door twee mannen die "Make America Great Again" zouden hebben geroepen terwijl ze een touw om zijn nek deden en een vloeistof over hem heen goten. De politie van Chicago beweerde later echter dat Smollett de aanval in scène had gezet. Hij werd vervolgens zelf gearresteerd en moest in de rechtbank verschijnen.


De aanklagers laten in een verklaring weten dat ze geen reden meer zien om Smollett te vervolgen. "Na alle feiten en omstandigheden van de zaak te hebben beoordeeld, waaronder meneer Smolletts vrijwillige maatschappelijke werk en het betalen van de borgsom, zijn we van mening dat het intrekken van de aanklacht de juiste oplossing is."

'Ik ben eerlijk en consistent geweest'

Smollett gaf in de rechtbank aan onschuldig te zijn en zijn advocaten blijven bij deze verklaring. "Jussie is mishandeld door twee mannen die hij niet heeft kunnen identificeren en is door verkeerde berichtgeving naar het publiek toe als dader weggezet." De acteur reageerde inmiddels zelf ook op het nieuws: "Ik ben eerlijk en consistent geweest. Ik zou mijn moeders zoon niet zijn als ik in staat was te doen waarvan ik beschuldigd werd."

Smolletts advocaten benadrukken dat de acteur respect en waardigheid verdient. Het intrekken van de aanklacht was volgens hen de enige juiste stap. "Smollett is opgelucht dat hij deze situatie achter zich kan laten en kijkt ernaar uit zich weer op zijn familie, vrienden en carrière te kunnen richten."

Maar hier mee is de soap nog niet afgelopen...De aanklager gelooft niet in onschuld Empire-acteur Jussie Smollett. Aanklager Magats legt in een gesprek uit dat zijn team tot de beslissing kwam om de acteur te laten gaan, omdat zij voorrang willen geven aan gewelddadige misdaad en nu eenmaal beperkt mensen in kunnen zetten. Daarnaast liet hij weten dat het niet om vergoelijking zou gaan, zoals Chicago's burgemeester Rahm Emanuel eerder in een reactie suggereerde. "Het is gewoon niet waar", zei Magats. "Er is niet gebagatelliseerd; hij heeft een taakstraf uitgevoerd, hij heeft zijn borg opgegeven."

Maar we zijn er nog niet,  het vervolg in deze slechte soap is dat nu de aanklager in deze zaak zelf is aangeklaagd.


En dan maar even iets vrolijkers: Schaatsster Ireen Wüst gaat trouwen

Ireen Wust
Ireen Wüst (33) deelt een ontzettend leuk nieuwtje op Instagram. De schaatsster heeft haar vriendin Letitia de Jong ten huwelijk gevraagd. “En gelukkig zei ze… JA! Wij gaan trouwen”, schrijft de dolgelukkige Ireen bij de foto’s van het romantische aanzoek.

Op de foto’s is te zien dat Ireen tijdens de zonsondergang op het strand op haar knieën is gegaan. Daarna volgde een romantisch diner. Ook deelt de vijfvoudig olympisch kampioen nog een lieve selfie met haar aanstaande.

Ireen vormt sinds april 2017 een koppel met collega-schaatsster Letitia de Jong (26). Het stel deelt regelmatig wat kiekjes met elkaar op Instagram. Wanneer het tweetal elkaar het jawoord gaan geven is nog niet bekend.


Whitney Houston had (geheime) lesbische relatie

Robyn Crawford met Whitney Houston
Al enkele jaren gaan er verhalen rond dat zangeres Whitney Houston (1963 - 2012) tijdens haar leven een geheime lesbische relatie zou hebben gehad, maar nooit kwam er een sluitend bewijs, tot nu, want Robyn Crawford heeft onlangs haar alles onthullende memoires neergeschreven. In ‘A Song for You: My Life with Whitney Houston’.

In het boek vertelt Crawford over haar geheime relatie met de wereldberoemde artieste, die in 2012 dood in haar bad werd aangetroffen nadat haar hart het had begeven als gevolg van haar jarenlange cocaïnegebruik. De zangeres kampte al lang voor haar dood met een zware drugverslaving, volgens intieme vrienden en familie voornamelijk het gevolg van de worstelingen met haar liefdesleven. Zo zou ze er erg onder geleden hebben dat de liefde van haar leven niet echtgenoot Bobby Brown was, maar wel haar hartsvriendin Robyn, iets wat Bobby later bevestigde. Hij denkt zelfs dat Whitney nog zou leven indien ze vandaag de dag uit de kast was gekomen.

In haar memoires vertelt Crawford nu haar kant van het verhaal. “Crawford gaat terug naar de jaren 1980 waar zij en Whitney elkaar voor het eerst hebben ontmoet, terug naar de opnames van Whitney’s eerste album en terug naar het eindeloze succes dat daarop is gevolgd. Van eindeloze uitverkochte tournees, het inblikken van ‘Bodyguard’ en haar stormachtige huwelijk tot de geboorte van haar enige kind. Robyn stond altijd aan haar zijde.

“Dit is mijn essentiële, eerlijke, en onvertelde verhaal”, aldus Robyn. Robyn en Whitney leerden elkaar kennen op een katholieke school toen ze zestien waren. Toen de twee gevoelens voor elkaar kregen, liep Whitney weg bij haar moeder, recht in de armen van Robyn. Ze werd Houstons trouwste bondgenoot en grote steun en toeverlaat. De twee bleven twintig jaar lang onafscheidelijk. Toch trouwde Whitney met zanger Bobby Brown, die toen al een bedenkelijke reputatie had.

De relatie met Robyn bleef in het grootste geheim duren. Maar de romance werd te passioneel en te intens, waardoor Whitney bang werd en ze Robyn afstootte. Op liefdesvlak werd Whitney verscheurd tussen haar geheime liefde en haar hysterische huwelijk met Bobby Brown. Daarnaast was het voor haar professioneel ondenkbaar om uit de kast te komen. Het had de carrière van de 'I Will Always Love You', zangeres kunnen verwoesten. En daar kwam nog bij, dat de moeder van Whitney haar vertelde dat ze haar mond moest houden, anders zou ze er voor zorgen dat Robyn uit haar entourage werd gezet.


Jean Paul Gaultier verzorgde kleding Madonna bij Eurovisie Songfestival

Madonna met Jean Paul Gaultier
Madonna heeft op het podium van het Eurovisie Songfestival opgetreden in een outfit van Jean Paul Gaultier. De ontwerper verzorgt ook de kleding van de Israëlische Songfestival-winnares Dana International.

Madonna trad tijdens de finale van het Songfestival op als gastartiest. Ze bracht in ieder geval haar nieuwe single Medellín ten gehore brengen, en haar oudere repertoire mocht ook niet ontbreken, maar helaas zong ze daar nogal, eh, vals.

Gaultier werkte al vele malen samen met de popartiest. Zo ontwierp hij eerder de beroemde puntige bh die ze droeg tijdens haar tour in 1990.
Dana International droeg destijds tijdens haar optreden ook een creatie van Gaultier.


 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 03 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 334


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media