Back to Top
Maandag 01 juni
86440 users - nu online: 882 people
86440 users - nu online: 882 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Een fantasievolle Pride in Keulen's Phantasialand


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 12 juni 2019

This article is also available in English


Voor de zestiende keer wordt in Duitsland’s populaire themapark Phantasialand de Fantasypride georganiseerd. Dit is een jaarlijks evenement voor HLBT-ers en hun vrienden. Bezoekers kunnen niet alleen genieten van Phantasialand’s opwindend spannende en unieke roetsjbanen, shows en andere attracties, maar ook van een hoeveelheid extra hoogtepunten.


De natte-T-shirt-wedstrijd, bijvoorbeeld, geeft iedereen de mogelijkheid zijn of haar six-pack te laten bewonderen. Een kleurrijke selectie zangers, komedianten, acrobaten en show-travo’s pronkt met hun talenten op het openlucht podium op de Kaiserplatz en bij de grote Fantasypride-show in het Silverado Theater.

Vanaf 22.00 uur breidt de grootse feestuitbarsting zich dan uit naar twee arealen in de unieke themawereld van Wuze Town met de twee achtbanen Winja’s Fear en Force...

Terwijl het hoofdareaal de thuisbasis vormt voor de hotste klanken van mainstream pop en hits uit de jaren tachtig en negentig en uit de popparades, zorgen dj’s in het tweede areaal voor de diepe, lage tonen van house en electro.

De Fantasypride vindt plaats op 29 juni 2019 in Phantasialand,  Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl, vlakbij Keulen in Duitsland. Het park gaat om 9.00 uur open en de party begint om 22.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.fantasypride.de.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Een fantasievolle Pride in Keulen's Phantasialand

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 17 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media