Back to Top
Zaterdag 04 Apr
86426 users - nu online: 1013 people
86426 users - nu online: 1013 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Don’t feed the Dragqueens


door Norbert Splint in Evenementen & Agenda , 28 april 2019

This article is also available in English


Op 2 en 3 mei presenteert de Amsterdamse Drag Miss Donna-Ray Jones een compleet nieuwe show bij restaurant Adam & Siam. Onder de alleszeggende titel Don’t feed the Dragqueens voert de diva een performance op om je vingers bij af te likken.


Smaak en vermaak bij Adam & Siam, met entertainment recht vanuit het hart. Samen met vier geweldige Sister Drags wordt een avondlang eten en drinken muzikaal omlijst, in het theatergedeelte van het Aziatische fusion restaurant dat gelegen is naast Noord-Zuidlijn-station Rokin.

De gasten worden vanaf 19.00 uur verwacht bij de ingang aan de Nes, Amsterdams bekendste theaterstraat. Miss Jones: “Verwacht entertainment recht vanuit het hart, smaakvol, energiek en een tikkeltje ondeugend. Voor ons is ‘drag’ kunst en wij willen dat graag met jullie delen. En misschien vragen om een beetje mee te doen.”


Tickets zijn vanaf € 79,= (early birds) te boeken via www.dragqueen.agency. Dat is inclusief welkomstdrankje, gehele avond open bar, driegangen diner en natuurlijk de show. “Die is in vieren opgedeeld en wordt tussen de gangen door opgevoerd, zodat de gasten zich tijdens het eten verstaanbaar kunnen maken. En wij tijd hebben voor een costume change. Kleedadvies: A touch of glam.”
 
Restaurant Adam & Siam
Nes 104, Amsterdam
https://www.adamsiam.nl
 

GERELATEERDMEER VAN NORBERT SPLINTMEEST GELEZEN VAN NORBERT SPLINT

Don’t feed the Dragqueens

Norbert Splint, in Evenementen & Agenda op 03 mei 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media