Back to Top
Zondag 25 Aug
86352 users - nu online: 1219 people
86352 users - nu online: 1219 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:

Printervriendelijke Pagina  
Pink Party viert veertig-jarig bestaan met XL editie


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 22 maart 2019

This article is also available in English


Op 13 april zal in Maastricht de Pink Party haar veertig-jarig jubileum vieren. Voor zover bekend is dit het oudste nog bestaande HLBTI-feest van Nederland.


Daar zijn de organisatoren trots op, het is namelijk niet altijd gemakkelijk geweest om een feest voor iedereen te bieden. Toch is het door de inzet van vele vrijwilligers gelukt om veertig jaar lang dit feest levend te houden.

De Pink party is in 1978 door het COC Limburg opgezet met de bedoeling meer inhoud te geven aan het begrip integratie. Het is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste holebi-feesten in Nederland en het wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers en gefinancierd door sponsoren. Door de medewerking onder andere Yourlifestyle, sauna Joe, Demo Productions en COC limburg is dit feest mogelijk.

Natuurlijk kan het veertig-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij gegaan laten worden. In de loop der jaren heeft de Pink Party diverse locaties gekend. Voor de XL editie in april gaat het feest terug naar een locatie die voor veel mensen symbool staat voor het Limburgse feest. Op 13 april gaan namelijk de deuren open van La Bonbonnière voor een feest in twee zalen, met vijf dj’s, een live band, drag queens, cocktails en meer.

Via de sociale media wordt de komende tijd bekend gemaakt welke artiesten de organisatie heeft kunnen strikken om er een topfeest van te maken. Facebook: @pinkpartymaastricht.

Tickets zijn verkrijgbaar via GayGo.
  


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIE

Pink Party viert veertig-jarig bestaan met XL editie

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 22 maart 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp


Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 337, september 2019


Meer uit Evenementen & Agenda
Meer uit nummer 331
Meer van Redaktie

Amistad


Unique and popular gay friendly Hotel & B&B

meer info |visit


Mister B Antwerp


Mister B's second Franchise store

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media