Back to Top
Zaterdag 23 Nov
86376 users - nu online: 1150 people
86376 users - nu online: 1150 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 01 februari 2019
lengte: 5 minuten


“Ter ter lering ende vermaeck”, hierbij het lief en leed uit He-Ho, Bi- Bi-curious, Str8-acting, metro-sexueel en wat die kastnichten nog meer verzinnen wereldje, waar bijzonder veel kracht uit te halen is als het weer eens tegen zit... Ryan Murphy krijgt ster op beroemde Walk of Fame

Amerikaans schrijver, producer en regisseur Ryan Murphy, 52, krijgt een ster op de beroemde Hollywood Walk of Fame.

Murphy, is uitgegroeid tot een van de machtigste mannen in de entertainmentwereld als schrijver, producent en regisseur, Murphy creëerde of co-creëerde shows, waaronder onder andere: Nip/Tuck, Glee, American Horror Story, American Crime Story, The New Normal, Scream Queens, The People v. O. J. Simpson, 9-1-1, Pose en vele andere.

Hij won ook zes Emmy Awards en won eerder dit jaar de VH1 Trailblazer award. In oktober 2015 ontving Murphy de Award of Inspiration van amfAR, The Foundation for AIDS Research voor zijn bijdragen aan tv en film en zijn werk in de strijd tegen aids.

Vorig jaar kwam Murphy in het nieuws toen bleek dat hij voor de serie Pose de grootste transgender cast allertijden opvoerde. Maar liefst vijf transgender actrices, met daarnaast een transgender mee scriptschrijfster, inclusief de medewerking van transgender schrijfster en presentatrice Janet Mock. Ook enkele holebi acteurs vervolledigden de cast. En dit jaar kwam hij in het nieuws toen hij onthulde dat hij vroeger door zijn vader tot bloedens toe met de riem werd geslagen omdat hij homo is.

In 2012 trouwde Murphy met fotograaf David Miller. Samen hebben ze ondertussen twee zoons: Logan geboren in 2012 en Ford geboren in 2014, beide via een draagmoeder.


Amerikaanse actrice blijkt al twee jaar een relatie te hebben met een vrouw


Weinigen weten dat actrice Demi Moore (r), 56, na drie mislukte hetero-huwelijken, al ruim twee jaar een relatie heeft met een vrouw. Waarom de relatie niet eerder bekend werd in Hollywood en daar buiten noemen velen merkwaardig.

Een jaar geleden schreef een Servische website al dat Demi naar Belgrado was afgereisd om de vrouw waarmee ze een relatie heeft op te zoeken. Maar de Hollywood pers pikte het bericht niet op. Volgens lokale journalisten merkwaardig, omdat het zo klaar is als een klontje dat Demi een lesbische relatie heeft. In Belgrado kent iedereen elkaar, en iedereen weet dat Demi en Masha een koppel zijn.

De actrice is ruim twee jaar samen met de 43-jarige Servische styliste Masha Mandzuka. En hoewel ze hun relatie alles behalve verstoppen, ze lopen vaak hand in hand over straat en niemand die er van op kijkt. Maar het dat gebeurd natuurlijk allemaal wel ver weg, in Belgrado, waar enkel de plaatselijke pers er al eens over schreef. Bijzonder is verder dat Demi de twee jonge kinderen van Masha mee opvoed. Voor Masha's tweejarige dochter Rumi heeft ze zelfs een autostoeltje in haar lexus gezet. En Masha vind het heerlijk dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden, en noemt hen liefdevol mijn prinses en mijn koningin.

Ook Masha kan het goed vinden met de kinderen van Demi, met wie ze vorige kerst samen met Demi door bracht. Het gaat daarbij om de drie dochters die Demi heeft met Bruce Willis, de 30-jarige Runner, de 27-jarige Scout en de 24-jarige Idaho. Het lijkt er dus op dat Demi na zoveel ongeluk in de liefde eindelijk dé liefde van haar leven heeft gevonden.

Ashton Kutcher
In de vroeg jaren 80 was Demi gehuwd met Freddie Moore, en haar sterrenhuwelijken met Bruce Willis en toyboy Ashton Kutcher haalden voortdurend de krantenkoppen en verzopen destijds in een zee van geruchten van overspel door de heren in kwestie. Na haar scheiding van Kutcher in 2013 had Demi nog kort een relatie met drummer Sean Friday. En hoewel Demi nog niet publieklijk uit de kast is, is het volgens insiders en inwoners van Belgrado zo klaar als een klontje, de twee zijn al geruime tijd heerlijk verliefd op elkaar.


Emile Ratelband mag van rechter wettelijke leeftijd niet verlagen

Emile Ratelband heeft maandag van de rechtbank te horen gekregen dat hij zijn leeftijd niet met twintig jaar mag verlagen. De 69-jarige positiviteitsgoeroe was naar de rechter gestapt om dit voor elkaar te krijgen, omdat hij van mening is dat hij zich jonger voelt dan hij werkelijk is.   

De rechtbank van Arnhem heeft maandag besloten dat de wet en de jurisprudentie geen ruimte geven voor aanpassingen van de leeftijd. Tevens is er geen aanleiding om nieuwe jurisprudentie te maken, zo oordeelt de rechtbank.

"Vooral omdat aan leeftijd allerlei rechten en plichten, zoals stemrecht en leerplicht, zijn verbonden terwijl dat bij naam- en geslachtswijziging niet zo is. Die leeftijdsgrenzen zouden bij toewijzing van Ratelbands verzoek hun betekenis verliezen", aldus de rechtbank.

Voor de rechter vergeleek Ratelband zijn verzoek eerder met het veranderen van het geslacht van een transgender op het paspoort. Hij bepleitte dat hij werk misloopt omdat hij bijna zeventig is en ook zou zijn leeftijd hem in de weg zitten bij het online daten. Ook is hij "diep beledigd omdat hij AOW krijgt".

Ratelbands argument dat hij last heeft van leeftijdsdiscriminatie zou hij onvoldoende hard hebben weten te maken. De positiviteitsgoeroe heeft al aangekondigd in hoger beroep te gaan.Egyptische actrice riskeert celstraf om doorzichtige jurk

De Egyptische actrice Rania Youssef riskeert een gevangenisstraf omdat ze tijdens de slotceremonie van het internationale filmfestival van Caïro donderdag een zwarte, doorzichtige jurk droeg.

Het probleem volgens twee Egyptische advocaten is dat haar benen helemaal zichtbaar waren.

Zij spannen nu een rechtszaak aan tegen de 45-jarige actrice. Met haar kledingkeuze zou Youssef geen respect voor de Egyptische normen en waarden hebben getoond. Op Twitter heeft de actrice inmiddels excuses aangeboden voor haar outfit.

De zaak zou in januari voor de rechter komen, Youssef hangt tot vijf jaar cel boven het hoofd.André van Duin 'verrast' dat hij ook voor niet-komische rol lof krijgt

André van Duin krijgt van alle kanten lof voor zijn rol in Het geheime dagboek van Hendrik Groen, maar is wel verrast dat mensen hem op zo'n serieuze manier net zo leuk vinden."Mijn leven lang heb ik de komiek uitgehangen, met hoedjes en petjes en snorren. Nu doe ik normaal en dan hoor je: 'Wat enig, wat doet-ie dat leuk!' Ik heb me dus tientallen jaren voor niets uitgesloofd", aldus de 71-jarige acteur grappend tegenover de Volkskrant.

Voor Van Duin was het na vijftig jaar "tijd voor iets anders". "Op een bepaalde leeftijd wordt het zielig om in korte broek met petje op te lopen."

De acteur mocht "niets" van regisseur Tim Oliehoek. "Geen grapje maken, geen wenkbrauw optrekken, alles moest 'klein'. Waarom vraag je een komiek, zei ik tegen hem, als die niets mag? 'Geweldig als je niets doet, je hebt toch je uitstraling', zei Tim dan. Daar heeft hij gelijk in gekregen, de serie werd een succes."

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 01 februari 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svpIn het nieuwste nummer, Gay News 340, december 2019

bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media