Back to Top
Maandag 17 Feb
86412 users - nu online: 1117 people
86412 users - nu online: 1117 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Lachen, genieten én maatschappelijk relevante activiteiten


door ASV Gay in Columns & Opinie , 17 januari 2019

This article is also available in English


De Amsterdamse Studentenvereniging Gay is een vereniging waarin iedere maand bijzondere borrels, fantastische feesten en maatschappelijk relevante activiteiten worden georganiseerd. In de maand november was dit niet anders!

Op de woensdagen kwamen de leden samen om deftige drankjes te drinken en dynamische dansjes te wagen. Ook vonden de constitutie- en de altijd succesvolle karaoke-borrel plaats. Daarnaast is in samenwerking met de Exit in Amsterdam het indrukwekkende feest INV!TED gegeven. Hierbij is een ongelooflijk mooi bedrag opgehaald voor LHBTQ+-vluchtelingen en gedoneerd aan stichting De Regenboog Groep. Verder heeft A.S.V.Gay deze maand deelgenomen aan een interactieve workshop over LHBTQ+-monumenten en de manier waarop deze kunnen bijdragen aan sociale inclusiviteit in de stad.

Op 20 november was het Transgender Day of Remembrance. Op deze dag was A.S.V.Gay aanwezig bij het Homomonument om alle mensen te herdenken die hun leven hebben verloren door anti-transgender geweld. We vinden het belangrijk om niet alleen op deze dag, maar ook alle andere dagen van het jaar onze transgender broeders en zusters te steunen!

December staat bekend als een koude en donkere wintermaand, maar bovenal als dé feestmaand van het jaar! De maand van cadeautjes, gedichtjes en snoepgoed. De maand van slingers, lichtjes en voorspoed. In de sfeer van deze feestmaand waren er dan ook een aantal activiteiten georganiseerd door de commissies van onze vereniging. Zo is op woensdag 5 december het Sinterklaasfeest gevierd door middel van een cadeauspel op de borrelavond en hebben de leden kunnen genieten van de lekkerste gerechten op het jaarlijkse Kerstdiner.

Nu is het einde van 2018 in zicht. Het negende bestuur van de A.S.V.Gay is echter pas net begonnen! Met mijn vijf medebestuursgenoten hoop ik een fantastisch jaar tegemoet te gaan. Een jaar waarin ik me als penningmeester ongetwijfeld vol vreugde zal gaan verliezen in de velen begrotingen, declaraties en facturen. Een jaar waarin we gegarandeerd tegen problemen en uitdagingen zullen aanlopen. En bovenal, een jaar waarin we samen zullen gaan lachen en genieten!


Liselot Jacobs is penningmeester van studentenvereniging A.S.V.Gay. Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.
 

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Lachen, genieten én maatschappelijk relevante activiteiten

ASV Gay, in Columns & Opinie op 23 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media