Back to Top
Dinsdag 21 Jan
86405 users - nu online: 1399 people
86405 users - nu online: 1399 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 4 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 05 december 2018
lengte: 4 minuten


Ja ja november is net voorbij als U dit leest. Je merkt het meteen, het oeverloze gezijk over hoe zwarte piet er uit moet zien (nou zwart natuurlijk) en met het eerste vorstje vielen ze al gelijk bij bosjes, wie nou ja de artiesten natuurlijk.


Anneke Grönloh
beet de spits af en hing de zuurstoffles aan de wilgen. Brandend zand ach wie is er niet groot mee geworden. Met speterende teksten als ""Zwarte Dino, jij wou Nina, die met Rocco was verloofd. Maar toen Rocco werd gevonden, werd jouw onschuld niet geloofd... Dan gaat er een wereld van onbegrip voor je open..."
Sjoukje Hooymaayer
Toen volgde Koos Alberts met een lach en een traan in de rolstoel en stopte Sjoukje Hooymaayer met ons Ahh... te laten zeggen.

Charles Aznavour hielt het met 94 jaar voor gezien en nu maar hopen dat hij voorlopig de laatste is.Gijs van Dam 'wordt nooit meer de oude' na #metoo-beschuldigingen

Gijs van Dam
Gijs van Dam zegt nooit meer de oude te worden sinds hij vorig jaar van ongewenste intimiteiten werd beschuldigd door Jelle Brandt Corstius.

De televisiemaker zegt dat hij, nadat Brandt Corstius zijn verhaal had gedaan, meteen wist dat hij zowel emotioneel als in zijn werk een ander mens zou worden. "De onbevangenheid die ik had in het leven was weg en die komt ook nooit meer terug", aldus Van Dam in gesprek met HP/De Tijd.

Brandt CorstiusBrandt Corstius schreef in oktober 2017 in zijn column in Trouw dat ook hij slachtoffer was van seksueel misbruik. De journalist noemde de man die hij beschuldigde niet bij naam, maar al snel ontstonden geruchten dat het om Van Dam ging. Laatstgenoemde deed uiteindelijk zijn kant van het verhaal bij Pauw.
Het Openbaar Ministerie (OM) maakte in juli 2018 bekend Van Dam niet verder te vervolgen, vanwege een gebrek aan bewijs. Ook de zaak van laster en smaad van Van Dam tegen Brandt Corstius werd geseponeerd.

2,5 maand ondergedoken

Van Dam zegt in gesprek met HP/De Tijd 2,5 maand ondergedoken te hebben gezeten bij zijn moeder. Achteraf bleek dat er dagenlang fotografen in zijn eigen straat stonden te wachten. De televisiemaker heeft er in die tijd meerdere keren over nagedacht om een einde aan zijn leven te maken.

"Dat leek in die maanden na de beschuldiging een oplossing. Het was uitzichtloos. Je ziet geen toekomst meer. Maar ik heb het niet gedaan, omdat de psychiater me steeds weer oplapte. Tot het steeds weer iets lichter werd."

De beschuldiging heeft Van Dam uiteindelijk zijn bedrijf gekost, zo stelt hij. Hij werd steeds minder gevraagd voor het organiseren van evenementen en heeft inmiddels een leeg kantoor.
"Als je het in geld wilt uitdrukken, tonnen, misschien wel miljoenen als het niet meer goed komt."


Voetballer Cristiano Ronaldo wordt door een Amerikaanse vrouw beschuldigd van verkrachting

De vrouw, genaamd Kathryn Mayorga, vertelt in het Duitse blad Der Spiegel dat Ronaldo haar in 2009 verkrachtte in een hotel en haar daarna 375.000 dollar zwijggeld betaalde. Haar advocaat heeft een rechtszaak aangespannen tegen de voetballer.

Na het voorval vroeg de Portugees international volgens Mayorga of ze pijn had. "Toen ging hij op zijn knieën en zei hij: 'Ik ben voor 99 procent een goede man. Ik weet niet wat er met die ene procent is.'"

De 33-jarige Ronaldo ontkent iets verkeerd gedaan te hebben. Hij zegt dat de seks tussen hem en Mayorga met wederzijdse instemming plaatsvond. De voetballer liet via zijn advocaten weten op zijn beurt een zaak aan te spannen tegen Der Spiegel voor het publiceren van "onverholen, illegale beschuldigingen" van Mayorga.

Mayorga begon zaak na onthullingen Football Leaks

Volgens Der Spiegel is Mayorga een zaak begonnen vanwege eerdere onthullingen van Football Leaks. In een (gehackte) e-mail aan zijn advocaat beschreef de aanvaller van Juventus de bewuste nacht. "Ze zei herhaaldelijk 'nee' en 'stop', maar ik wilde niet luisteren."

Ronaldo heeft een relatie met de Spaanse Georgina Rodriguez, met wie hij in november vorig jaar een dochter kreeg. De vijfvoudig wereldvoetballer van het jaar kreeg eerder een tweeling, die naar verluidt verwekt werd bij een Amerikaanse draagmoeder. Ook is hij vader van een achtjarige zoon, die eveneens via een draagmoeder verwekt zou zijn.


Opnieuw kanker geconstateerd bij actrice Olivia Newton-John


De 69-jarige Olivia Newton-John heeft vorig jaar opnieuw te horen gekregen dat ze kanker heeft. Het is de derde keer in dertig jaar tijd dat de Australische actrice de diagnose kanker kreeg.

"Mijn echtgenoot staat altijd voor me klaar en ik ben ervan overtuigd dat ik de ziekte zal overwinnen. Dat is mijn doel", aldus Newton-John in het programma Sunday Night. De tumor zou zich dit keer aan de onderkant van haar wervelkolom bevinden. In 1992 ontving Newton-John de diagnose borstkanker. In 2013 kreeg ze daar opnieuw mee te maken, maar deze keer waren er uitzaaiingen in haar schouder terechtgekomen.

Newton-John beleefde in 1978 haar wereldwijde doorbraak in de film Grease, waarin ze zij aan zij met John Travolta te zien was. Daarnaast bouwde ze een carrière als muzikant op. Haar recentste album heet Liv On en verscheen in 2016.

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 09 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 327


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media