Back to Top
Maandag 01 juni
86440 users - nu online: 922 people
86440 users - nu online: 922 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Liquid Kiddy: de nieuwe party-sensatie in Amsterdam


door Redaktie in Evenementen & Agenda , 29 november 2018

This article is also available in English


Liquid Kiddy is een nieuw party concept met drie geweldige concepten onder één dak: de bezwete urban stijl van Totally, de kinky optredens en het progressieve geluid van Damage en, last but not least, de internationaal bekende PAPA-party van Eliad Cohen, met zijn internationale line-up en sexy dansers.


Na het succes van de laatste editie is Liquid Kiddy terug op 8 december in het Warehouse Elementenstraat. Je kunt rekenen op een geweldige mix van bezoekers en drie zalen met allemaal een eigen sfeer. In de goed uitgeruste darkroom van Mister B kun je de nodige stoom afblazen. Bovendien is er een speciale “Ladies only”-zaal die wordt verzorgd door Totally.

Zaal 1: PAPA Party
door Eliad Cohen met een geweldige internationale line up en sexy dansers. Welkom bij de PAPA WORLD TOUR - next stop Liquid Kiddy, Amsterdam.

Opgericht door Eliad Cohen in 2010 tijdens Tel Aviv Pride is de PAPA Party uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde evenement- en marketingmerken ter wereld. Dj’s van wereldklasse, uitzonderlijke optredens, verrassingen gedurende de nacht en een ongelooflijke energie hebben PAPA wereldberoemd gemaakt. Dit internationale party-concept vult Zaal 1 met sexy beats en geweldige optredens.
 

Zaal 2: Damage Party
met progressive beats, kinky performances en gogo-dansers.
Damage powered by Mister B tijdens Liquid Kiddy.


De Damage Party wordt deze decembermaand voor de tweede keer  onderdeel van de Liquid Kiddy-familie. Damage is een Amsterdams fetisj-dansfeest. Met een focus op opzwepende, progressieve house en sexy dansers, kinky optredens en natuurlijk een volledig uitgeruste donkere kamer verzorgd door Mister B. Deze editie brengt Damage de wereldberoemde Chris Bekker uit Berlijn, de geweldige resident-dj William Sizen Bell uit Manchester en de Amsterdamse dj BE-Rik. Naast deze fantastische line-up zijn ook kinky optredens te verwachten van Nereida Deadlysin, de favoriete sexy gogo boys Dennixx, Logan Moore, Marco en Nizami, en nog veel meer!


Zaal 3: Totally
met de beste urban tracks, optredens, en daarnaast sexy meiden
en felle queens voor het nodige drama


Het urban HLBT-concept Totally is neergezet door Theo Heskens en maakt sinds de start onderdeel uit van Liquid Kiddy. Met een geweldige mix van urban, pop en live percussionisten. Iedereen is welkom, ongeacht geslacht, achtergrond, kleur of seksualiteit. Totally is een samensmelting van urban beats en extravagante optredens. De line-up van deze editie bestaat uit niemand minder dan Mimi, Nina, het G-team, Charlie, Shug la Sheedah, Alex Sinclar, JNM de naakte mc, Mc Divine en Ceciel Moyano. Dus: Let’s get Wet and Wild in Zaal 3.


 Liquid Kiddy, 8 december 2018, Warehouse, Amsterdam
23-08u. Drag queens, liquid shows & darkrooms
Tickets available @ misterb.com
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Liquid Kiddy: de nieuwe party-sensatie in Amsterdam

Redaktie, in Evenementen & Agenda op 03 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media