Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 818 people
86442 users - nu online: 818 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
A.S.V.Gay staat voor diversiteit, ook qua nationaliteit


door ASV Gay in Columns & Opinie , 06 november 2018

This article is also available in English


Op 2 oktober was de wissel-ALV (algemene ledenvergadering) van onze mooie vereniging. Vanaf dit moment zijn wij officieel het negende bestuur der A.S.V.Gay. Fantastisch! Nu kunnen we eindelijk echt aan de slag met onze plannen en ideeën.


In het eerste weekend van oktober was het Ontrozingsweekend. Dit is het introductieweekend van onze bomvolle introductieperiode. Een weekend vol plezier, (gekke) spellen, drank en bonding met de nieuwe leden. Dit weekend betekende ook het einde van een geslaagde introductieperiode. A.S.V.Gay heeft weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Tijdens de introductieperiode heeft iedereen elkaar leren kennen. Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan en wellicht zijn er mooie nieuwe liefdes opgebloeid. Na dit weekend is ook de rust teruggekeerd binnen de vereniging. Alle commissies worden opnieuw ingedeeld, waardoor de maand oktober rustig zal verlopen. Op 10 oktober hebben wij als bestuur een Oktoberfest-themaborrel georganiseerd.

Uiteraard was er op 11 oktober ook Coming Out Day, een maatschappelijk belangrijke dag voor de HLBTQ+ community. Op deze dag staat het uit de kast komen centraal, wat helaas voor velen nog een lastige stap kan zijn. Daarom is het heel belangrijk dat wij hierbij stilstaan.

Onder onze nieuwe leden zijn ook veel internationale leden. Voor veel internationals is A.S.V.Gay een belangrijke vereniging. De internationale leden zijn meestal één of twee semesters in Amsterdam. Het is voor hen dan heel erg prettig als ze meteen terecht komen in een fijne en veilige HLBTQ+-omgeving. Deze fijne en veilige omgeving bieden wij de internationals. De vele internationals die bij ons lid worden komen uit verschillende landen. Er zijn tijdens deze introductieperiode internationals lid geworden uit maar liefst vijftien verschillende landen, namelijk Duitsland, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Peru, China, de Verenigde Staten, Panama, Australië, Turkije, Oostenrijk, Italië, Thailand, Noorwegen en Zuid-Korea. Al de internationale leden geven de vereniging een enorm leuke dynamiek, wat onze vereniging nog diverser maakt.

Al met al ben ik enorm trots op het feit dat ik deel mag uitmaken van dit fantastische bestuur, met z’n zessen zijn we een heel erg diverse samenstelling. Samen hebben we een mooie missie en visie.

Als bestuur lig je binnen de vereniging onder een vergrootglas. Alles wat wij doen wordt met een kritische blik bekeken. Elk lid heeft een (andere) mening. Dit zorgt ervoor dat we nooit alles goed kunnen doen voor iedereen. Het gehele bestuursjaar zal een jaar zijn van vallen en opstaan. Daar zullen wij allemaal heel erg veel van leren. Maar bovenal hoop ik op een enorm leuk jaar!


 Bram Marneth is vice-voorzitter van studentenvereniging A.S.V.Gay. Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

A.S.V.Gay staat voor diversiteit, ook qua nationaliteit

ASV Gay, in Columns & Opinie op 10 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media