Back to Top
Maandag 01 juni
86440 users - nu online: 929 people
86440 users - nu online: 929 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Uit het studentenleven: Een nieuw studiejaar, een nieuw bestuur


door ASV Gay in Columns & Opinie , 27 september 2018

This article is also available in English


Omdat de zomer inmiddels echt voorbij is en de scholen en eindeloos lange werkdagen weer begonnen zijn, is het bij HLBTQ+-studentenvereniging A.S.V.Gay ook tijd voor het wisselen van de wacht. Bestuur 9 neemt het stokje over van bestuur 8 op de algemene ledenvergadering op 2 oktober.


Ons bestuur bestaat uit zes leden: Bram, de vicevoorzitter; Boukje, de commissaris intern; Jeffrey, de secretaris; Liselot, de penningmeester; Niek, de commissaris extern; en ik als voorzitter. Wij zullen de bestuurstaken overnemen en jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij ons bestuur en bij A.S.V.Gay. Omdat we iedereen hun eigen perspectief willen laten belichten, zal de column bij ons dit jaar rouleren. Zo kunnen jullie alle bestuursleden een beetje leren kennen.

MilenaToch kan ik het niet nalaten om nog even terug te blikken op de zomer: naast een geweldige Canal Parade met onze eigen boot en aanmoediging langs de kant (“Nummer 4!”), hebben we ook een symposium georganiseerd met als thema “Tolerance,” waarop de (schijn)tolerantie van de HLBTQ+-gemeenschap in Nederland werd besproken.

Daarnaast hebben we een recycle-workshop gehad, waarin we leerden om onze eigen seksspeeltjes te maken van oude fietsbanden. Dubbel nuttig dus. En natuurlijk hadden we onze eigen Student Pride Party, speciaal gericht op alle HLBTQ+-studenten die in de Pride Week naar ons prachtige Amsterdam komen.

Omdat september inmiddels (bijna) voorbij is, hebben we ook de introductieperiode voor de nieuwe leden achter de rug. Naast een aantal open borrels zijn er ook activiteiten georganiseerd waarbij de nieuwe leden elkaar, de vereniging en gay Amsterdam een beetje beter hebben leren kennen. Ook staat een van onze laatste activiteiten voor nieuwe leden nog voor de deur: de “Ontrozing,” het introductieweekend en een speelse roze versie van de klassieke “ontgroening,” waarin we een weekend lang in een hutje op de hei spelletjes gaan doen, samen drinken en nog veel meer leuke dingen...

Na de introductieperiode begint het “gewone” leven weer, met onze wekelijkse borrels op woensdag in de Amstel54, themafeesten en andere leuke activiteiten. We hopen hier zo veel mogelijk van onze nieuwe leden weer te gaan zien! En als je nog twijfelt om lid te worden of het gewoon leuk vindt om een keer langs te komen, schroom dan niet om ons op woensdagavond eens op te komen zoeken.

Ook al is september al weer begonnen, komen de herfst en de koude winter eraan en zijn de luie zomerdagen echt voorbij, wij hebben in ieder geval zin in het nieuwe jaar! Met onze nieuwe leden en het aankomende bestuur willen wij er een prachtig jaar van maken, en we willen jullie hetzelfde wensen!

 Milena de Swart is voorzitter van studentenvereniging A.S.V.Gay. Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Uit het studentenleven: Een nieuw studiejaar, een nieuw bestuur

ASV Gay, in Columns & Opinie op 01 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media