Back to Top
Zaterdag 30 mei
86440 users - nu online: 1014 people
86440 users - nu online: 1014 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Uit het studentenleven: Fantastische zomerervaringen


door ASV Gay in Columns & Opinie , 29 juli 2018

This article is also available in English


De afgelopen maanden heeft A.S.V.Gay al heel veel mooie dingen beleefd. We hadden de grote eer om te spreken tijdens de Dodenherdenking op het Homomonument, we zijn voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging met het vliegtuig op reis geweest, naar Manchester, en samen met onze zusterverenigingen uit Utrecht, Tilburg, Groningen, Enschede, Delft en Nijmegen hebben we een ontzettend leuk en zonnig weekend gehad in het oosten van Nederland.


Maar de mooiste week van het jaar moet er nota bene nog aankomen: de Pride week!

In Manchester hebben we met een groep van bijna veertig mensen kunnen genieten van ontzettend mooi weer en een nog mooiere stad. We hebben spellen gespeeld, musea bezocht en uiteraard heel veel halve litertjes weggetikt in de Manchester Gay Village. Al met al een top weekend!

Tijdens de Pride week zullen verschillende commissies van A.S.V.Gay een aantal fantastische evenementen organiseren; we beginnen op vrijdag 27 juli met the sex pub quiz, die zal focussen op kennis over consent, safe sex en andere seks-gerelateerde zaken. Dé manier om serieuze zaken te combineren met een leuke avond.

Op dinsdag 31 juli zal er een symposium plaatsvinden in CREA. Voor leden zal de toegang gratis zijn, voor andere mensen die ook geen student of alumni zijn, kost het vijf euro. Op donderdag 2 augustus is hét A.S.V.Gay Pride feest in Akhnaton, en op vrijdag 3 augustus kan er mee worden gedaan aan een queer tango workshop, georganiseerd door één van onze leden. Uiteraard sluiten we de mooiste week van het jaar weer af met de Canal Parade, waarvoor A.S.V.Gay ook dit jaar weer een startplaats heeft kunnen bemachtigen.

Dus bekijk ons vanaf de kant, of schrijf je nog snel in voor een plekje op onze boot!

We varen onder her thema “Everyday Heroes,” waarmee we aandacht willen vragen voor de “gewone” mensen die heldhaftig zijn door te zijn wie ze zijn. We willen onze eigen leden speciaal in het zonnetje zetten, omdat de studenten-generatie een heldenrol vervult voor de jongere generatie, voor wie het ontzettend belangrijk is om positieve voorbeelden te hebben.

Mocht je na al deze fantastische activiteiten benieuwd zijn hoe je lid kunt worden van A.S.V.Gay? Vanaf eind augustus tot en met eind september zullen we open borrels organiseren in onze enige echte stamkroeg, de Amstel Fifty Four. Meer informatie vind je op onze Facebook pagina of onze website: asvgay.nl


 Andra Geurtz is voorzitter van studentenvereniging A.S.V.Gay.
Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Uit het studentenleven: Fantastische zomerervaringen

ASV Gay, in Columns & Opinie op 02 augustus 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media