Back to Top
Maandag 20 mei
86311 users - nu online: 1123 people
86311 users - nu online: 1123 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Getto Expo: De intrigerende kracht van details van Christian Vincent


door Redaktie in Theater, Kunst & Expo , 31 mei 2018

This article is also available in English


Een aantal jaren geleden kreeg Christian Vincent als model een uitnodiging om voor een fotoshoot naar Amsterdam te komen. Dat bleek een ervaring te zijn die hem nog eens duidelijker maakte waarom hij zich niet helemaal op z’n plek voelde in z’n woonplaats Kopenhagen.


Waar hij jaren niet de inspiratie kon vinden voor z’n talent, z’n creativiteit en voor z’n persoonlijke beleving van volledige vrijheid, vond hij die in de Nederlandse hoofdstad. Het duurde dan ook niet lang voordat hij Kopenhagen verruilde voor Amsterdam. En dat heeft de hoofdstedelijke gay scene geweten ook.

Een creatieve, speelse, inspirerende en innemende persoonlijkheid blijft niet lang als muurbloempje aan de kant staan. Als je dan ook nog medewerker wordt bij één van Amsterdam’s fetisj/leerwinkels en deelneemt aan de verkiezing van Mr. Leather, ben je binnen de kortst mogelijke tijd een bekend gezicht in het homowereldje.

Maar Christian heeft meer in z’n mars. Niet alleen is hij door z’n achtergrond als acteur een geliefd model bij fotografen, hij tovert ook met woorden en schrijft fascinerend literaire blogs. Toch was dat niet genoeg aan creatieve uiting voor hem. Een cadeau gekregen camera bleek een schot in de roos.

Het kijken door een lens verruimde z’n blik in die zin dat hij wilde vastleggen hoe hij de wereld ziet, dingen ziet en mannen ziet. En daarbij lijkt z’n kracht te liggen in het vastleggen van details, die dan op hun beurt een totaalbeeld geven en een intieme sfeer oproepen.

Restaurant Getto nodigde hem om die reden uit een aantal van zijn foto’s te presenteren. Christian’s allereerste fototentoonstelling is te zien vanaf 8 juni (met een officiële opening en gelegenheid de fotograaf te ontmoeten om 21.00 uur) tot en met 8 juli.


 8 juni- 8 juli 2018 @ Getto, Warmoestraat 51,
1012 HW Amsterdam, www.getto.nl
opening expo 8 juni 21:00u 


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIE

Getto Expo: De intrigerende kracht van details van Christian Vincent

Redaktie, in Theater, Kunst & Expo op 06 juni 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp


Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 333, mei 2019


Meer uit Theater, Kunst & Expo
Meer uit nummer 322
Meer van Redaktie

Gays&Gadgets


Gay Shopping for anything gay

meer info |visit


Amsterdam Pride Foundation


Amsterdam Gay Pride

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media