Back to Top
Zaterdag 06 juni
86442 users - nu online: 1010 people
86442 users - nu online: 1010 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Uit het studentenleven: Een weekend James Bond spelen in Düsseldorf


door ASV Gay in Columns & Opinie , 31 maart 2018

This article is also available in English


Afgelopen januari is A.S.V.Gay op haar eerste reis van het jaar geweest! We zijn met een groepje van ongeveer vijfenveertig mensen een weekendje naar Düsseldorf geweest, maar omdat dit reisje in de vorm van een autorally was, was de bestemming niet van te voren bekend.

We wisten alleen dat het thema van het weekend “James Bond” zou zijn, dus de meeste teams kwamen uiteraard in bijpassende outfit. In groepjes van vijf moesten we ons om en om melden bij het startpunt, ergens in Amsterdam. Daar kregen we enkele enveloppen in onze handen gedrukt, én een lijst met bijzondere opdrachten die we tijdens onze reis moesten uitvoeren.

Als eerste reden we naar Naarden, één van de best bewaarde vestingsteden in Europa en vooral beroemd om de bijzondere ster-vorm. Daar moesten we een paar ogenschijnlijk simpele opdrachten uitvoeren. Alleen, wanneer je een ander groepje tegenkwam moesten we foto’s van elkaar nemen, die dan later zouden leiden tot puntenaftrek. Vervolgens werden we naar de Pyramide van Austerlitz gestuurd; een piramide gebouwd in 1804 tegen de verveling van napoleontische soldaten. Hier kregen we de opdracht om onze eigen Bond-film op te nemen.

Competitief als we allemaal zijn bij A.S.V.Gay, namen we dit uiterst serieus. Een aantal filmpjes werd zelfs tot in de details ge-edit, inclusief intro en aftiteling, terwijl de reis naar de onbekende bestemming zich voortzette langs nog een aantal bezienswaardigheden. Eenmaal over de grens werd het toch wel vrij snel duidelijk dat we naar Düsseldorf zouden gaan.

Bij aankomst werden we ontvangen door de reiscommissie en een paar trays met halve liters Duits bier. Wat wil je nog meer! Na even te zijn bijgekomen en een pizza te hebben weggewerkt doken we met z’n allen het Duitse nachtleven in. In de eerste bar werden we al snel vergezeld door een andere groep Nederlanders, waardoor de eigenaar het een fantastisch idee leek om allemaal smartlappen op te zetten. Wel goed voor de omzet, want iedereen greep spontaan naar het bier, maar niet heel goed voor de sfeer. Daarom gingen we door naar een gay bar verderop in de stad. Er was leuke muziek, lekker bier en een fijne sfeer; een heerlijke manier om de eerste avond af te sluiten dus!

De volgende dag had de reiscommissie een leuk spel voor ons klaarstaan, en na het eten ook nog een super leuke kroegentocht. Ik kan je vertellen dat we de volgende dag heerlijk brak naar huis gingen, maar met het gevoel dat we Düsseldorf een stuk beter hebben leren kennen in die twee dagen. De autorally is altijd al een legendarisch iets geweest onder de leden van A.S.V.Gay, maar na deze fantastisch in elkaar gezette reis kunnen we al helemaal niet meer wachten tot de volgende!

Mocht jij nu ook nieuwsgierig zijn geworden naar onze autorally’s en onze andere reisjes, of misschien ben je benieuwd naar andere leuke activiteiten van A.S.V.Gay? Kom een kijkje nemen op onze open borrel op 7 maart, of stuur een mailtje naar info@asvgay.nl en we zullen ons best doen om al je vragen te beantwoorden.

 Andra Geurtz is voorzitter van studentenvereniging A.S.V.Gay.
Zie www.asvgay.nl voor meer informatie.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN ASV GAYMEEST GELEZEN VAN ASV GAY

Uit het studentenleven: Een weekend James Bond spelen in Düsseldorf

ASV Gay, in Columns & Opinie op 04 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media