Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 836 people
86447 users - nu online: 836 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Fashion: nieuw en interessant underwear


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 06 januari 2018

This article is also available in English


Het Nederlandse ondergoedmerk PFM Underwear is opgericht door Pauline Mulder. Als voormalig toptennisspeler streeft ze er nu naar om een topmerk neer te zetten met trendy boxershorts voor mannen.

De boxershorts van PFM Underwear hebben een uitstekende pasvorm, zijn perfect afgewerkt en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Voor haar nieuwe collectie heeft Pauline de zwaargewicht wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven weten te strikken als nieuwe ambassadeur voor PFM Underwear. Deze samenwerking is geen sponsorship maar een partnerschap voor de lange termijn, waarin intensief zal worden samengewerkt. Rico zal samen met het ontwerpteam aan de slag gaan om een eigen special edition lijn boxershorts te ontwerpen voor PFM.

De collectie zal bestaan uit drie designs, die passen bij het merk en bij Rico. Hij zal meer worden dan alleen “het gezicht van een merk,” want Rico vindt het belangrijk om een eigen twist aan het merk te kunnen geven.

“Ik sta achter deze samenwerking omdat PFM een Nederlands merk is. Bij PFM draait het ook allemaal om details en kwaliteit. Dat herken ik, want als sporter wil ik ook op alle punten hoog scoren en dus de beste kwaliteit brengen. Ik vind het bovendien te gek dat ik samen met hen kan ondernemen en samen groeien. Ik heb ook ontzettend veel zin om te beginnen met het designproces. Daarnaast is er een hele goede klik met de ondernemer achter PFM, Pauline Mulder,” aldus Rico Verhoeven.

“Rico is meer dan een kickboxer. Hij is ook een man, een vader en niet bang om zijn softe kant te laten zien. Juist daarom is hij met recht ambassadeur voor zijn sport geworden. Een rolmodel. En daarom zijn wij zo trots dat hij nu ook ambassadeur is van PFM Underwear. Topsporters hebben een mentaliteit waar ik van houd. Ze gaan ervoor en weten heel goed wat ze willen. Ze zitten vol passie en positiviteit. Dat is de man waar ik voor ontwerp. PFM staat voor performance. Nummer 1 willen zijn. Dat wil ik zelf ook met mijn merk. En dat heeft Rico als geen ander,” aldus Pauline Mulder.

 


A-Dam Underwear


Het Amsterdamse underwear label A-Dam Underwear is in 2014 opgericht door vijf vrienden uit Amsterdam en is inmiddels al verkrijgbaar in onder andere België, Engeland, Ierland en Frankrijk. De boxers worden geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Zo gebruiken ze alleen volgens de GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd biologisch katoen, dat wordt verbouwd zonder pesticiden of chemicaliën. En stellen ze hoge eisen aan de werkomstandigheden in hun fabrieken. Alle modellen boxershorts hebben overigens bekende mannennamen, zoals Ruud, Frank, Rens of Joep.

De boxers zelf hebben de hoogste kwaliteit elastieken band die ze konden vinden. Met een zachte afwerking aan de binnenkant, waar je overigens ook geen waslabels zult vinden die kunnen irriteren. Ook hebben ze de stiknaad van de band weggewerkt achter het A-dam-label.

Voor nog meer comfort gebruiken ze een speciale stiktechniek, waardoor de naden van de boxershort niet voelbaar zijn op de huid. Dit is niet alleen stukken mooier, maar vooral ook comfortabeler. Want bij A-dam Underwear geloven ze dat ze mannen met hun boxers kunnen inspireren om van elke dag iets moois te maken. Met als slogan: “If you’ve got balls.”
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Fashion: nieuw en interessant underwear

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 11 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MODE & LIFESTYLEIN NUMMER 316


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media