Back to Top
Vrijdag 15 Nov
86374 users - nu online: 1173 people
86374 users - nu online: 1173 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 20 december 2017
lengte: 5 minuten


De klok ging weer een uurtje terug en het gezemel begon weer of het wel nuttig was of niet, mensen uit hun slaapritme, waar ze overigens op zater- en zondagen helemaal geen last van hebben om een uurtje langer te blijven liggen. Maar ja we moeten blijkbaar wat te zeiken hebben en zeiken kunnen we is het niet op facebook dan is het wel het ViVa forum.

Maar goed de feestdagen komen er weer aan, na het gezemel met wel/niet zwarte Piet, witte Piet of erger nog de veeg-Piet, nog vis nog vlees, daar zijn we als Nederlanders erg sterk in.

De nieuwe trent is nu #metoo. Lijkt wel of half Nederland in een ver verleden in het kruis gepakt is en er nu frustratie aan overgehouden heeft. De toneelwereld, defensie, de sportwereld en niet te vergeten de TV wereld blijken in het verleden stevig in het kruis gevat te zijn en geloof me er gaat de komende maanden nog veel meer komen.

Begon eigenlijk al met Trump die ook graag vrouwen in zijn buurt in het kruis vatte (Grab them by the pussy) zij de oude viezerik met een vette lach, maar werd natuurlijk door de politiek met de mantel der liefde bedekt.  Zoals ik al zei er komt nog veel meer.


Emile Ratelband is in de Here

De afgelopen jaren heeft Emile Ratelband ons al zoveel geboden. Dankzij Emile weten we nu dat je alles aan kan als je een keer over hete kolen hebt gelopen en dat niks meer eng is als je maar heel hard 'Tsjakka' roept. En wat blijkt, de positiviteitsgoeroe is nog niet klaar met ons levenslessen geven: hij start een eigen kerk.

Emile die God naar de mensen brengt: waar komt dat vandaan en wat is hij van plan? Aan Story vertelt hij dat hij de inspiratie kreeg nadat hij met zijn 21-jarige geliefde, overigens nog maagd, mee naar de kerk ging. Zijn anonieme vriendin is zwaargelovig en stond er op dat Emile eens een kijkje nam bij een van de vele diensten die zij bezoekt.

De liefde bracht hem naar God en God bracht hem een idee: Emile moet zijn eigen kerk starten. Want die dienst van de kerk van zijn vriendin was best leuk, maar Emile kan het beter. "Het verhaal van het geloof blijft goed, maar het moet op een andere manier verteld worden." Ben bang dat ie met een grote collecte-schaal zelf rond gaat.Henny Huisman ijdel?

De Playbackshow, De Soundmixshow en De Supriseshow: jarenlang was het vrijwel onmogelijk om de televisie aan te zetten en niet direct Henny Huisman in de woonkamer te hebben. Henny was populair, kreeg iedereen mee en was de lieveling van miljoenen televisiekijkers.

Na zijn ontslag bij RTL in 2002 en daarna zijn vertrek bij de EO is Henny nog slechts sporadisch te vinden op onze schermen. De presentator, inmiddels 65, vindt dat zelf ook nog altijd verbazingwekkend. Tegen Nieuwe Revu vertelt Henny dat hij er niets van snapt dat de omroepen niet in de rij staan voor een televisiemaker van zijn kaliber.

"Niet om mezelf op de borst te kloppen, maar ik bedacht de Mini Playbackshow en de Soundmixshow, en daar is nationaal en internationaal toch aardig mee gescoord. Je zou als zender kunnen denken: laten we gewoon eens kijken wat die man heeft liggen, wie weet zit er een juweeltje tussen. Maar het blijft oorverdovend stil."

Volgens de presentator is op televisie en radio verschijnen een en al ijdelheid en Henny is hartstikke ijdel, dus dat hij amper op televisie te zien is, moet slopend zijn. "IJdel, dat klinkt voor velen als iets dat verboden is, maar ik vind dat ijdelheid wel iets schoons en verzorgds heeft."

Dat er mensen zijn die zeggen dat Henny het maar blijft proberen, vindt de presentator onzin: hij is tenslotte nooit weggeweest.

Roboseksueel

Een nieuw persoon ontmoeten, voorzichtig aan daten, langzaamaan verliefd worden: er is niks mooier dan de liefde. Met alle nieuwe technieken is het aan de ene kant steeds moeilijker geworden iemand te vinden, want iedereen staart naar een schermpje, maar aan de andere kant weer veel makkelijker omdat iedereen een datingapp kan installeren.

Mochten alle nieuwe mogelijkheden die beschikbaar zijn tóch niet voldoende zijn om een nieuwe geliefde te vinden, is daar altijd nog de oplossing van Johan Vlemmix. De feestzanger miste de liefde en besloot eens in zijn verleden te graven: waar haalde hij op jonge leeftijd de liefde vandaan?

"Ik heb in het verleden liefdesrelaties gehad met vrouwen én mannen. Maar terugkijkend heb ik me in geen enkele relatie voor de volle honderd procent gelukkig gevoeld. Er ontbrak iets, al had ik geen benul wat. Pas onlangs ben ik er achter gekomen dat ik roboseksueel ben."

Johan heeft de term zelf bedacht, dus dat er onduidelijkheid over de term is, is niet zo vreemd. De eeuwige feestganger valt op poppen. Iets wat hij eigenlijk altijd al geweten heeft. "De poppen lopen als een rode draad door mijn leven. Als kind speelde ik het liefst met de poppen van mijn zusje. En die fascinatie is in mijn latere leven alleen maar sterker geworden."

Het is niet dat Johan een hekel heeft aan mensen, maar hij heeft ze gewoon liever niet in huis. "Ik word gek als vreemden met hun vette vingers ergens aanzitten of dingen willen verzetten. Daar heb je met de poppen geen last van. Die blijven zitten waar jij ze neerzet."

De drie poppen die Johan in huis heeft zijn niet alleen lekker schoon, ze werken ook prima tegen de eenzaamheid. Waar hij tot voor kort in zijn eentje plaatjes stond te draaien in de bar in zijn kelder, zitten daar nu drie vrouwelijke poppen. En daar blijft het niet bij. "Binnen een paar weken worden er nóg dertig vrouwen bij me afgeleverd. Mijn droom is dat ik het grootste levende poppenhuis ter wereld krijg!"

Zijn kinderen heeft hij nog niet verteld over zijn nieuwe liefdes. "Ik had gewoon geen zin in commentaar, al weet ik dat mijn kinderen altijd achter me staan. Dat zal nu hopelijk ook wel het geval zijn. Ik ga ze uitnodigen zodat ze kunnen kennismaken met Inge, Helen en Ficke."

Seks heeft Johan niet met de poppen. Nóg niet in ieder geval. "Maar dat kan wel. Van onderen is het identiek aan een echte vrouw."


Ik wens U nog prettige feestdagen met veel blokfluit gedudel.

RoB
Made in Amsterdam

BEKIJK OOK

Zogezegd
Roddel Nieuws
Roddel Nieuws


GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 25 december 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 316


bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media