Back to Top
Zondag 05 Jul
86447 users - nu online: 905 people
86447 users - nu online: 905 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 8 min. Printervriendelijke Pagina  
de Verhoorkelder (19)


door Bent Hansen in Films & boeken , 16 november 2003

This article is also available in English
lengte: 8 minuten


De commandant pakte Martin in z’n nek en duwde hem omhoog tegen Reighly aan. “Kus z’n pik en dank hem”, zei hij. Toen Martin voor de man op z’n knieën zakte, gleed hij met z’n gezicht over de behaarde borst en buik van de agent. Hij stak z’n tong uit en likte het zweet van het lijf voor hem. Z’n mond raakte Reighlys hete pik. “Dank u, Sir”, zei hij, terwijl hij gulzig het zaad van de eikel likte. Reighly pakte zijn onderbroek op en liep weg. “Bind G op de tafel, op zijn buik”, vervolgde de commandant. Hij drukte op een knop op de muur.

Langzaam zakte G’s lichaam naar de vloer; hij werd ondersteund door Henderson en Lowe. De grote man leek nauwelijks bij bewustzijn; hij liet zich apathisch leiden. De agenten tilden hem naar de tafel. Ze hadden de knevel in z’n mond gelaten. Zijn polsen waren nog steeds achter zijn rug gebonden, maar de lus om zijn kruis was eraf gehaald. Ze legden hem dwars op de tafel; zijn bovenlichaam op het tafelblad, zijn kont over de rand heen. Ze spreidden zijn benen en bonden die vast aan de poten. Zijn armen werden ook gespreid vastgebonden. G was half bij bewustzijn; zijn hoofd rustte op de tafel, zijn ogen waren dicht.

Martin keek toe hoe de agenten met de grote man omgingen. Hun onderbroeken zaten strak gespannen over hun bolle kont en uitpuilende kruis. Hun behaarde lichamen glommen van het zweet. De beheersing en kracht waarmee ze hun werk deden maakten indruk op hem en wonden hem op. De commandant liep op Martin toe, terwijl hij over zijn behaarde borst wreef en erin kneep. Zijn pik stak recht uit zijn gulp naar voren. Martins pik schokte; hij deed zijn handen achter zijn rug en likte zijn lippen. Zijn ademhaling werd dieper. De commandant bleef vlak voor hem staan; zijn pik wees recht naar Martins mond. “Die wil je wel, hè?” Martin slikte. “Ja, Sir”, zei hij hees.

“Maak m’n broek open.” Met trillende handen maakte Martin de riem los en knoopte de broek open. De grote pik en grote ballen hingen over de rand van de onderbroek. Voorvocht liep uit de bolle eikel. “Mijn schoenen uitdoen en dan mijn broek!”. Martin boog voorover, maakte de veters los en deed de schoenen uit. Hij trok de broek over de massieve kont en dijen van de commandant en deed hem uit. “Mijn schoenen weer aandoen en m’n pik in je mond!” Martin trok de schoenen snel aan de voeten van de man voor hem. Toen kwam hij weer naar boven en deed zijn mond open. “Niet zuigen. Alleen in je mond houden!” “Ja, Sir”, fluisterde Martin. Hij nam de pik zover als hij kon in zijn mond en sloot z’n lippen eromheen. Hij haalde diep adem. De geur van de commandant en de warmte van de pik bedwelmden hem.Plotseling stapte de commandant naar voren en duwde zijn pik diep in Martins keel. Martin kokhalsde. De grote pik werd nog groter en sneed zijn ademhaling af. “Laat hem er niet uit glippen!”, zei de commandant streng. En toen begon hij rond te lopen. Onhandig kroop Martin achteruit mee tussen de behaarde benen van de commandant. Hij deed zijn uiterste best de grote pik in zijn mond te houden door met zijn gezicht tegen het kruis van de man aan te drukken. Bij iedere stap stak de harde pik diep in zijn keel. Martin kokhalsde en proestte wild. Eindelijk liep de commandant naar de plek waar G’s kont over de tafel hing. Hij trok Martins mond van zijn pik, die omhoogsprong en glom van het speeksel. Hijgend keek Martin naar de boven hem torenende pik.

“Omdraaien, handen op de tafel”, zei de commandant. Martin stond op en leunde over G heen, die was bijgekomen en zijn best deed te zien wat er gebeurde. “En voor je kijken”, zei de commandant terwijl hij op Martins kont sloeg. Martin keek recht vooruit naar de drie agenten voor hem, die achter de tafel stonden, benen gespreid, handen op hun rug. Ze keken ingespannen naar wat zich afspeelde en ademden diep. Martin zag dat Henderson een stijve had; zijn gezwollen pik was duidelijk in zijn onderbroek te zien.

De commandant begon Martins gladgeschoren kont te strelen. Martin kreunde: “O ja, Sir.” Zijn pik sprong wild op en neer. Hij kromde zijn rug en bewoog zijn kont naar de commandant toe; hij wilde de man in zich voelen, maar die trok juist zijn hand terug. Martin verstrakte, hij ademde snel en wachtte met zijn kont omhoog. En toen drong de commandant bij hem naar binnen. In één wrede beweging stootte hij zijn hele pik in Martins kont. Martin gilde en sprong omhoog. Het leek alsof hij uit elkaar werd gescheurd. Hij probeerde los te komen van de commandant, maar de man greep hem bij zijn heupen. Hij hield hem stevig gespietst op zijn pik, zijn ballen tegen Martins bilspleet.

De commandant trok zijn pik terug, maar hield Martin stevig vast om vervolgens zijn pik weer naar binnen te rammen. Martin kreunde luid, tranen stroomden over zijn wangen. “Zeg dat je hard geneukt wilt worden door mij”, gromde de commandant. Ondanks de pijn raakte Martin opgewonden van de kracht waarmee de man bezit van hem nam. De pik van de commandant stootte tegen zijn prostaat, waardoor zijn eigen pik omhoog schoot. “Aaaah ... Neuk me hard, Sir”, hijgde Martin. De commandant pakte hem bij de schouders en ramde zo hard dat Martin bijna bovenop G viel.Overweldigd door lust gromde Martin “O ja, o ja”. De man nam hem; hij was totaal overgeleverd aan hem. Hij spande zijn armen en duwde zijn kont achteruit naar de commandant toe. “Je pik richting G’s kont”, hijgde de commandant. Martin pakte zijn harde pik vast en richtte hem op G, die op de tafel lag te kronkelen en aan zijn boeien trok. “Zijn billen uit elkaar”, beval de commandant zijn agenten. Reighly en Lowe sprongen naar voren en spreidden G’s billen. De commandant duwde met zijn stoten Martin naar voren totdat die met zijn pik tegen G’s kont stootte. G probeerde z’n billen samen te knijpen, maar de agenten sperden hem open.

De commandant schoot nu extreem hard naar voren, waardoor Martins pik door G’s weerstand heen brak en in hem verdween. G schreeuwde in zijn knevel. Martin vond het strakke gevoel om zijn pik opwindend. Hij keek naar beneden en zag hoe zijn pik tussen G’s gespierde billen verdween. De commandant duwde hem dieper en dieper naar binnen. Martin had het gevoel alsof zijn erectie een verlenging van die van de commandant was. “Ga op zijn rug liggen”, hijgde de commandant. Martin bedekte G met zijn lichaam. Het kreunen en kronkelen van de man onder hem wond hem sterk op. De commandant sloeg hard op zijn kont, terwijl hij keer op keer diep in hem doordrong. “Ja, Sir, neuk me hard, Sir!, schreeuwde Martin.

“Knijp in z’n tepels”, zei de commandant. Martin gleed met zijn handen onder G’s lijf en zette zijn nagels in de tepels. Hij kneep hard. G steigerde en rukte aan zijn boeien. De commandant liet zich op Martin vallen, die in extase raakte toen hij zo tussen twee mannen werd platgedrukt. De enorme pik van de commandant vulde hem totaal, zijn eigen pik stootte keihard G’s kont in. “Sir, I kom, Sir”, zei Martin terwijl hij naar adem snakte. “Ja, spuit maar, boy!” gromde de commandant.

Martin loeide. Zijn zaad spoot diep in G’s lijf. De commandant duwde hem nog dieper naar beneden en beet in zijn schouder. Hij gromde hard en pompte zich leeg in Martin; met zijn ballen tegen zijn kont gedrukt. Martin brulde als een beest. Het voelde alsof hij letterlijk explodeerde tussen deze twee sterke kerels. Hij hield van hun krachtige lijven. De grote pik in hem wond hem op. G’s pijn wond hem op. “O God!! Ja, Sir!!” schreeuwde hij. Hun gezamenlijke orgasme leek eindeloos te duren. Golf na golf spoot uit hun pikken. De commandant schudde zijn hoofd terwijl hij zijn tanden nog dieper in Martins schouder zette. Martin krijste.Hij kneep zo hard in G’s tepels dat die met zijn hele lichaam van de tafel omhoog kwam en zijn pik en ballen tegen de tafelrand ramde.
Toen nam Martins orgasme af. Het gewicht van de commandant voelde zwaar op hem. Het schokken van de pik in hem werd minder. De man liet zijn schouder los en likte het bloed weg. Martin voelde het hart van de commandant wild tegen zijn rug kloppen. G kronkelde niet meer. Niemand zei een woord, alleen het hijgen van alle aanwezige mannen was te horen.

De agenten stonden nog steeds achter het bureau en ze graaiden openlijk in hun kruis. De commandant sloeg zijn arm om Martins buik en trok hem omhoog. Hij deed een stap terug. Martin gleed uit G’s kont. G ademde zwaar door zijn neus en gromde in zijn knevel. “Breng hem terug naar zijn cel”, zei de commandant terwijl hij naar G wees.

Wordt vervolgd

(Waarschijnlijk volledig ten overvloede, maar dit vervolgverhaal is een fantasie en zeker geen aansporing tot onveilige seks. We nemen aan dat iedereen in staat is fantasie en werkelijkheid te scheiden)
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

de Verhoorkelder (19)

Bent Hansen, in Films & boeken op 22 november 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN FILMS & BOEKENIN NUMMER 146


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media