Back to Top
Maandag 18 Nov
86374 users - nu online: 1112 people
86374 users - nu online: 1112 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 10 november 2017
lengte: 5 minuten


De dagen worden alweer aanmerkelijk korter en alles wat beroemd is of denkt het te zijn zitten alweer diep te peinzen over hoe nu weer in de publiciteit te komen zonder steeds weer hetzelfde kunstje te herhalen, valt niet mee als er geen of weinig talent aanwezig is...

Zoals daar zijn de bedenkers van “wat zullen we nu weer op de musical plank brengen”. Die stegen al tot grote hoogte met musicals als “de Hema de rookworst” en andere pijnlijke zaken met als diepte punt een musical over, je raad het nooit, Jacques d'Ancona..duh...

De eerste vraag die natuurlijk bij U opkomt is, wie is in godsnaam Jacques d'Ancona???

Zal U uit de droom helpen, in een ver ver verleden blijkt de man eens in een jury gezeten te hebben. En? Nou ja dat was het dan, maar in Nederland blijkbaar voldoende om een musical van te maken.

Het Groningse gezelschap GOOV maakte een voorstelling over het turbulente... lol leven van de BN'er, die in première ging op de dag voor 15 september, als D'Ancona 80 hoopt te worden. Of hij met tachtig nog echt actief is als scheidsrechter zoals in de wervende folders staat waag ik te betwijfelen, maar je weet het nooit in musicals.


Olympisch sporter eindelijk van he naar ho

Colin JacksonBBC presentator en voormalig Olympisch kampioen en wereldkampioen,horden lopen Colin Jackson, 50, is ruim acht jaar nadat hij met klem ontkende homo te zijn dan toch uit de kast gekomen.

Jackson was in 2008 het onderwerp van een verhaal in een aantal weekbladen. Een homo steward vertelde in een interview dat hij een geheime relatie had gehad met Colins. Jackson ontkende toen publiekelijk dat hij absoluut geen homo was, maar tegenover zijn ouders en naaste familie leden en vrienden kwam hij toen wel uit de kast waarbij ze geheimhouding moesten beloven betreffende zijn seksuele geaardheid.

Jackson wilde toen niet uit de kast komen omdat hij toen nog sportman was. Het was een tijd waarin het bovendien absoluut not done was om als sporter uit de kast te komen, het stigma van homo atleten was erg groot. En hoewel het vandaag de dag nog vaak moeilijk is voor sporters om uit de kast te komen, vanwege de homofobie in de sportwereld, kwamen er de laatste jaren toch steeds meer top sporters uit de kast.

Het is daarom dat Jackson nu pas de tijd rijp vond om zelf ook publieklijk te zeggen dat hij homo is. Naar eigen zeggen wilde hij ook niet uit de kast komen tijdens zijn sport carrière omdat hij niet wilde dat zijn coming out zou uitdraaien op veel sensatie en aandacht. Jackson kreeg liever aandacht als sporter en omwille van zijn prestaties.Ook voor een Amerikaans moslim acteur werd het tijd de kast open te doen

De Amerikaans acteur met Libanese roots Haaz Sleiman, 41, is na jaren ontkenning dan toch ook maar uit de kast gekomen. Sleiman is onder andere bekend van films als The Visitor, Of Kings and Prophets en series als Nurse Jackie, ER, Covert Affairs en vele andere.Sleiman deed zijn coming out op Facebook. Eerder ontkende hij steeds met klem dat hij absoluut geen homo is, de laatste keer was tijdens een interview in 2009. Maar nu geeft hij dan eindelijk toe dat hij op mannen valt.

In zijn video bericht begon hij met het vermelden dat uit onderzoek blijkt dat er steeds meer holebi's en transgenders worden vermoord in de VS, en dat zijn video een reactie is op die studie waarna hij zei: 'Ik ben homo, moslim en Arabisch-Amerikaans. Daarna ging hij nog een stapje verder en onthulde hij niet enkel trots homo te zijn maar ook een bottom.

Tot slot had hij een boodschap voor homofoben. 'Wanneer je naar mij toe komt met als doel mij te doden enkel en alleen omdat ik homo ben, dan zal ik je vernietigen. Ik ben dan misschien wel homo, en ik ben best zachtaardig, maar als je een zieke geest hebt dan zal ik je raken.' Sleiman zegt dat hij niet eerder uit de kast durfde komen vanwege zijn achtergrond, geloof en roots.


Computer kan beter dan mensen seksuele geaardheid bepalen

Steeds betere kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat computers in staat zijn de seksuele geaardheid van een persoon te achterhalen enkel en alleen door hun gezicht af te lezen. Onderzoek aan de Stanford Universiteit ontdekte dat menselijke gezichten subtiele verschillen hebben die seksualiteit, IQ en zelfs politieke opvattingen kunnen aanduiden, en dat intieme eigenschappen van een gezicht kunnen worden afgelezen door een machine, iets wat mensen niet kunnen.Volgens The Economist is er een programma ontwikkeld om de seksuele geaardheid van mensen te achterhalen met een opmerkelijke nauwkeurigheid die verder gaat dan die van mensen. De onderzoekers gebruikten 130,741 foto's van 36,630 mannen en 170,360 foto's van 38,593 vrouwen afkomstig van populaire Amerikaanse datingsites. De foto's waarvan de helft homo of lesbisch was en de andere helft heteroseksueel, werden in een computer systeem genaamd VGG-FACE, gebracht die een reeks getallen opleverde om een persoon's faceprint te vertegenwoordigen.

De volgende stap was gebruik maken van een voorspellend model, bekend als logistieke regressie, om correlaties te vinden tussen de kenmerken van gezichtspunten en de seksuele geaardheid van mensen. De computer resultaten werden dan vergeleken met de seksuele geaardheid van de mensen die zij vermelden in hun dating profiel.

De onderzoekers stonden versteld van de nauwkeurigheid van de computer resultaten. In 81% van de gevallen had de computer de seksuele geaardheid van een persoon juist. Bij een tweede onderzoek waarbij men vijf foto's van één persoon toonde wist de computer in 91% van de tijd de juiste seksuele geaardheid van de persoon te vertellen.

Opmerkelijk is het feit dat de computer slechter presteerde om de seksuele geaardheid van vrouwen juist te raden. Wanneer men de cijfers vergelijkt met echte mensen en het kunnen aflezen van iemands seksuele geaardheid door middel van een foto hebben vrouwen het in 61% van de gevallen juist en mannen in 54%.

De onderzoekers stellen dat het niet hun bedoeling was om een machine te creëren die holebi's van hetero's kan onderscheiden, wel dat het mogelijk is om zulke software te ontwikkelen. Waarbij men wijst op het gevaar van de technologie die in landen waar homoseksualiteit strafbaar is zou kunnen worden misbruikt.

Erg eng dus allemaal en ik hoop dat de makers van het programma snel op de delete knop drukken, C: format mag wat mij betreft ook...
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEfeb 2016       


sep 2016        lengte: 5 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 15 november 2019
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2019 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2019 Gay News ®, GIP/ St. G Media