Back to Top
Dinsdag 21 Jan
86405 users - nu online: 1395 people
86405 users - nu online: 1395 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Roddel Nieuws


door Rod del Auntie in Media & entertainment , 30 september 2017


September de herfstmaand is alweer begonnen, de dagen worden alweer aanmerkelijk korter en alles wat beroemd is of denkt het te zijn zitten alweer diep te peinzen over hoe nu weer in de publiciteit te komen zonder steeds weer hetzelfde kunstje te herhalen, valt niet mee als er geen of weinig talent aanwezig is...

Zoals Gordon die alweer aan zijn zoveelste ruzie begonnen is, iets met ze broer of zo enfin we willen het niet meer weten. Paay is uitgeplast en zoekt stilte en rust, wat we ook niet geloven want ze leeft van roddel en achterklap.

Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan moet de Amerikaanse rapper Lil Peep, 20, wiens echte naam Gustav Ahr is, gedacht hebben toen hij bekende Bi te zijn.

Zijn coming out omvatte geen gezeur, geen speech, geen videoclip, geen brief of veel ophef, maar gewoon de volgende woorden op Twitter: 'Yes I'm bisexual', gevolgd door de woorden: 'Who wants a kiss?'. De zanger wordt omschreven als een 'Soundcloud rapper' en zijn muziek stijl situeert zich tussen lo-fi rap en Emo-rap.

Lil Peep's muziek wordt ook omschreven als somber en diabolisch melodisch met een mix tussen Zuidelijke Amerikaanse rap met een streepje van de rock subgenre post-hardcore stijl en een snuifje god wat weet ik nog meer. Google is Uw vriend als U hem horen wilt.


Chelsea Manning in badpak voor Vogue magazine

In mei van dit jaar deelde Chelsea Manning voor het eerst na haar celstraf wegens het lekken van geheime documenten aan WikiLeaks een foto van zichzelf als vrouw. Voor die tijd zagen we Manning enkel nog als Bradley op foto's. En nu, enkele maanden later staat ze met tal van foto's en een interview in het toonaangevende Vogue magazine.

De voormalig analist van het Amerikaans leger, toen nog bekend als Bradley Manning, werd in 2013 veroordeeld als klokkenluider voor het lekken van geclassificeerde informatie. Ze moest 35 jaar naar een militaire gevangenis, maar een aantal dagen voor het einde van zijn presidentschap verkortte Obama haar straf tot zeven jaar, waardoor ze op 17 mei van dit jaar vrij kwam. Op één van de foto's is ze te zien in een rood badpak. De foto's werden gemaakt door de beroemde lesbische fotografe Annie Leibovitz.

In een interview met Vogue magazine vertelt Chelsea dat ze al sinds ze kind was besefte dat ze anders was. Maar lange tijd wist ze niet wat er aan de hand was, en vroeg zich zelf af wat er mis met haar was, in die tijd was ze nog een jongentje.

Het duurde nog jaren voor Chelsea, toen nog Bradley, besefte dat ze transgender is. Pas na haar arrestatie rond het lekken van geheime documenten als Amerikaans soldaat, ze was toen 22, werd het steeds meer duidelijk dat ze niet lang daarvoor had beseft wie ze echt was.
 

GERELATEERDMEER VAN ROD DEL AUNTIEMEEST GELEZEN VAN ROD DEL AUNTIEsep 2016        lengte: 5 min.


mrt 2018        lengte: 4 min.
Roddel Nieuws

Rod del Auntie, in Media & entertainment op 03 oktober 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN MEDIA & ENTERTAINMENTIN NUMMER 313


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media