Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 936 people
86447 users - nu online: 936 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Reijer's World: ‘Dus je vindt mijn behaarde lijf lekker?’


door Reijer Breed in Columns & Opinie , 26 september 2017

This article is also available in English


Mark was altijd al erg behaard op zijn lichaam. Ik trof hem vaak in de bar De Spijker. We stonden aan de bar met een grote pils. Ik kon mijn ogen niet afhouden van zijn borsthaar. Grote plukken kwamen uit zijn overhemd waarvan hij de twee bovenste knoopjes open had staan. “Ik word vaak uitgescholden,” zei Mark. “Vooral het woord ‘baardaap’ hoor ik veel en: ‘Thuis heb ik nog een heggenschaar in de schuur.’ En zo gaat het maar door.

En speciaal in nichtententen krijg ik veel commentaar.” Ik sla een arm om hem heen en geef hem een kusje in zijn ‘behaarde’ nek. “Wanneer ging je lichaamshaar groeien?,” vroeg ik hem. “Dat gebeurde al snel. Na mijn eerste zaadlozing op mijn dertiende.”

Ik kende Mark vanaf zijn twintigste. Hij kwam altijd naast me zitten in de laatste trein. We namen dan de avond door. De bars die we bezocht hadden. De jongens en mannen die we hadden ontmoet. “Reijer, waarom ga je niet met me mee naar huis?,” vroeg Mark. Hij woonde een station verder, in Krommenie. “Ik heb een goede fles witte wijn in mijn kelder staan.” Ik keek naar zijn knappe kop en zei: “Ja, dat is goed. Als we maar geen kaartcontrole krijgen op het stuk Wormerveer-Krommenie. Want ik heb geen kaartje.” “Ah wat! Dat gokken we gewoon. Een eventuele boete betaal ik voor je,” zei Mark. Wij kregen geen controle.

Mark woonde in een klein huisje aan de Noorderhoofdstraat in Krommenie. Achter het huisje stond een ontzettend grote werkschuur en daarachter nog een stuk tuin. Mark deed de kachel aan en maakte de fles witte wijn uit de kelder open. “Wijn na bier geeft plezier,” zei hij en schonk twee gigantische kristallen glazen in. Wij proostten en hij kwam tegen me aan zitten op de bank.

Na een slok witte wijn gaf hij me een lange zoen. Onze tongen speelden met elkaar en ik voelde zijn borsthaar. Hij kreunde. Ik speelde met zijn tepel. Wij donken ons glas leeg. Hij stond op en zei: “Kom! We gaan naar boven. Ik neem de fles wijn mee.” Wij gingen de trap op. De slaapkamer van Mark was aan de voorkant. We kleedden ons snel uit. Het was erg koud en gingen tegen elkaar onder het dekbed liggen. Ik zei: “Wij maken elkaar warm. Wij zijn ons eigen kacheltjes nu.”

Hij draaide me om en stak zijn inmiddels hard geworden pik in me. Daarna vingerde hij me. Ik moest denken aan Goldfinger, want het kriebelde zo lekker. Goldfinger is het openingsnummer van de vierde James Bond film uit 1964. Het werd gezongen door Shirley Bassey. Shirley was de vrouw waar mijn vader altijd een beetje zenuwachtig van werd. Toen zij optrad op het Grand Gala du Disque had ze een geweldig mooie, glitterende jurk aan. De kleur was blauw en haar rug was bloot. Ook de stukken van haar taille waren bloot.

“Wat een prachtige vrouw is dit,” zei mijn vader. En snedig zei mijn moeder: “Dan zal ik ook zo’n jurk gaan dragen.”

Shirley BasseyHe’s the man, the man with the Midas touch
A spider’s touch
Such a gold finger
Beckons you to enter his web of sin
But his lies can’t disguise what you fear
For a golden girl knows when he’s kissed her
It’s the kiss of death from

Mister Goldfinger
Pretty girl beware of this hearth of gold
This hearth is cold

He loves only gold
Only gold
He loves gold
He loves only gold
Only gold
He loves gold


De volgende ochtend lag ik nog steeds in de armen van die ontzettend heerlijk behaarde Mark. “Ik ga zo eens naar beneden om een ontbijtje te maken en de kachel op te porren,” zei Mark en hij verdween uit bed. Even later zaten wij aan de tafel. We droegen ons ondergoed en dikke kamerjassen. Ik dronk mijn koffie en Mark was eieren en spek aan het bakken.

“Dus je vindt mijn behaarde lijf lekker?,” vroeg hij terwijl hij sinaasappels perste. “Jij moet niet zo onzeker zijn, trut. Je bent een heerlijke knul. Een knul met veel haar op zijn lichaam. Ik denk dat er veel gladde jongens heel jaloers op je zijn,” zei ik. Mark zette de eieren, spek en sinaasappelsap op tafel. Hij kwam lachend naar me toe. Hij sloeg zijn armen om me heen en gaf me een ontzettend lange zoen.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REIJER BREEDMEEST GELEZEN VAN REIJER BREED

Reijer's World: ‘Dus je vindt mijn behaarde lijf lekker?’

Reijer Breed, in Columns & Opinie op 29 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media