Back to Top
Zaterdag 30 mei
86440 users - nu online: 1014 people
86440 users - nu online: 1014 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Out & About: Een feestje, daar houden we van!


door Jurandy Lucas in Uitgaan & Reports , 02 september 2017

This article is also available in English


Een feestje, daar houden we van! Jurandy Lucas (Creative Producer van Backdoor® Amsterdam) en Dave Koster (fotograaf) verzorgen regelmatig een reportage over HLBT-feesten en andere evenementen binnen en buiten Amsterdam. Deze maand, in het kader van Amsterdam Pride 2017: Drag Olympics, Canal Parade, Bear-Necessity en natuurlijk, Backdoor®.


Drag Olympics


4 augustus 2017, Homomonument. Ons Amsterdam Pride weekend is aangevangen op het Homomonument, waar de dertiende editie van de Internationale Drag Olympics plaatsvond.

Op vrijdag 4 augustus verzamelde de crème de la crème der drag-atleten zich vanuit de hele wereld voor een bloedstollende strijd om het Olympisch Goud.


Dit kleurrijke evenement werd heel druk bezocht en het publiek deed enthousiast mee om de sporters te steunen. Wat hebben wij genoten van de hilarische presentatie van deze nieuwkomer op hoge hakken, Sipke Jan Bousema alias Sally Salope. Zij deed het fantastisch. A new drag star is born!

Canal Parade

5 augustus 2017. Prinsengracht, Amsterdam. Op zaterdag zijn wij plaats gaan nemen in onze speciaal opgepimpte “Gaywatch” boot aan de kade voor de Westermarkt, in afwachting van een spetterende Canal Parade.

Wat ben ik trots dat ik - samen met heel Amsterdam - deel uitmaak van dit geweldige evenement. Samen vieren wij de diversiteit van iedereen die zich wil identificeren met de HLBTQIA+ familie. Wij hebben een holistisch mensbeeld neergezet en iedereen werd in elkaars waarde gelaten. Hoe mooi is dat? Staan – of varen - voor wie je bent. One Love!
Bear-Necessity

5 augustus 2017, Panama, Amsterdam. Zaterdag zijn wij uitgeweken naar de populaire party Bear-Necessity in Club Panama.

Bear-Necessity is al jaren een begrip in het Amsterdamse uitgaansleven. De beren en hun “chasers” (liefhebbers) zoeken elkaar op dit feest op. Al heb ik geen haar op m’n borst, ik voelde me helemaal welkom en zeker op mijn gemak tussen de grote beren.

De sfeer was super relaxed en de muziek van DJ’s Thomas M en residents Rado & Sergio Cardoso was subliem! Wij zijn tot in de late uurtjes op de dansvloer gebleven. Volgende keer zal ik zeker weer van de partij zijn.Backdoor - Pre-Party to Amsterdam Pride

Zaterdag 22 juli, Akhnaton, Amsterdam. Gay & open-minded party Backdoor wordt georganiseerd door stylist Huub Lammens en creative producer Jurandy Lucas. Backdoor staat voor geweldige muziek, fantastiche mensen, kunst en mode, live acts en plezier. Héél veel plezier.

Op 22 juli werd dit feest voor de zeventiende keer georganiseerd in Club Akhnaton te Amsterdam. Het thema was Backdoor meets Flikker: Pre-Party to Amsterdam Pride. Wil jij ook een Backdoor-feestje een keer meemaken? Noteer de volgende twee edities van Backdoor alvast in je agenda.

Die vinden plaats op zaterdag 9 september (Summer Closing Party, locatie: Akhnaton, Amsterdam) en vrijdag 22 september (Opening Party Rotterdam Pride, locatie: De Unie, Rotterdam). www.facebook.com/backdoorteadance.


 Volgende maand in Out & About:
Tentoonstelling Kings & Queens van Snorella WC & fotograaf Léon Hendrickx, Funhouse meets Atlantis en Rotterdam Pride 2017 Fotografie: Dave Koster
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN JURANDY LUCASMEEST GELEZEN VAN JURANDY LUCAS

Out & About: Een feestje, daar houden we van!

Jurandy Lucas, in Uitgaan & Reports op 05 september 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media