Back to Top
Maandag 23 Jul
86169 users - nu online: 1003 people
86169 users - nu online: 1003 people login
VAN ONZE EDITORS
Printervriendelijke Pagina  
Symposium van studentenvereniging A.S.V.Gay neemt gay scene onder de loep


door Anonymous in Uitgaan , 29 juli 2017

This article is also available in English


Zoals velen van ons verlang ik nu al naar de zomervakantie, en dan met name de periode van de Gay Pride. De Pride-week is voor elke HLBTQ-er een hoogtepunt van het jaar. Naast de bekende botenparade worden tal van andere activiteiten georganiseerd om de emancipatie en vrijheid van HLBTQ-ers te vieren en te waarborgen.

Dit jaar organiseert studentenvereniging A.S.V.Gay een symposium waarbij de “gay scene” onder de loep zal worden genomen. Op dinsdag 1 augustus is iedereen welkom op CREA, Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam, om vanaf 11.00 uur deel te nemen aan dit symposium.

Met het thema “Taboes en Vooroordelen” zal door verschillende sprekers worden ingegaan op de taboes en vooroordelen die binnen de gay scene heersen (en ook erbuiten). Zo worden er soms nog steeds grapjes gemaakt over mensen die biseksueel zijn of worden vrouwen nog steeds geweigerd in uitgaansgelegenheden in de Reguliersdwarsstraat.

Zijn mensen zich eigenlijk bewust van de taboes en vooroordelen die nog heersen binnen de gayscene? Hoe hangen de taboes over HLBTQ-ers van buitenaf samen met de taboes binnen de gay scene zelf? Naast verschillende sprekers die vanuit hun visie ingaan op vooroordelen en taboes die heersen, zal er door middel van workshops die worden aangeboden de mogelijkheid zijn om in discussie te gaan over dit onderwerp en je meer te verdiepen.

 Komt allen naar dit fantastische symposium!
1 augustus, CREA Café, 11:00u
www.asvgay.nl
  

Rubrieken:
In het nieuwste nummer, Gay News 324, augustus 2018


Pride Zeedijk
Streetparty op 3 & 4 augustusMeer uit Uitgaan
Meer uit nummer 311
Meer van Anonymous

Bronx


Well known gay shop

meer info |visit


Man to Man


Cinema ticket valid all day
With darkroom!

meer info |visitbottom image
Entire © & ® 1995/2018 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2018 Gay News ®, GIP/ St. G Media