Back to Top
Donderdag 04 juni
86442 users - nu online: 869 people
86442 users - nu online: 869 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Geef de schuld aan... Bianca Del Rio Comedy Tour


door Redaktie in Theater, Kunst & Expo , 02 juli 2017

This article is also available in English


Bianca Del Rio doet in het kader van haar comedy tour op 28 juli Amsterdam aan. Dit staat garant voor een niet te missen avond vol gedurfd entertainment. In aanloop naar haar bezoek konden wij haar kort wat vragen stellen.

Welkom terug! Dit is de derde keer dat je een complete comedy show speelt in Amsterdam!
“Ik ben dol op Nederlanders! Ze snappen mijn gestoorde gevoel voor humor, en ze houden wel van een uitdaging. Als ze een toneelstuk over Anne Frank kunnen volhouden, dan kunnen ze ook mijn onzin langer dan een uur aanhoren.”

Waar ga je het over hebben in Blame It On... Bianca Del Rio?
“Ik weet wat ik aan ga trekken, maar als ik een wijntje op heb weet je maar nooit wat ik eruit ga flappen op het toneel.”

Na je overwinning in RuPaul’s Drag Race heb je inmiddels over de gehele wereld opgetreden. Wat vind je daar het leukste aan? En waar heb je een hekel aan?
“Ik geniet van mijn werk en dat ik een publiek heb. Het is in ieder geval beter dan het alternatief. Het ergste is dit interview met jou. Haha! Maar even serieus... kunnen we dit afronden? Ik moet mijn pruiken wassen.”
 
Wat zou jouw thema zijn voor een boot in de Amsterdam Pride Parade?
“Het thema zou zijn ‘Free the Whales’ en ik zou de boot voort laten trekken door Mayday. We weten dat ze haar adem lang kan inhouden, dat moet wel als als ze haar jurk dicht wil krijgen...”

Toekomstplannen?
“Na de start van deze nieuwe show in Amsterdam ga ik ermee touren in Australië en de Verenigde Staten. We hopen dat we er ook mee naar plekken kunnen gaan waar ik nog niet ben geweest, zoals Zuid-Afrika, Hong Kong, Singapore, et cetera. We zijn van plan om later dit jaar het vervolg op Hurricane Bianca te gaan filmen, en ik werk ook nog aan een boek. Oh... en sterven. Dat gaat op een gegeven moment ook gebeuren. Maar hopenlijk niet voor mijn optreden in Amsterdam.”

“Al mijn grappen terzijde! Ik verheug me er enorm op weer terug te zijn. Van alle plaatsen waar ik ben geweest, zeg ik over Amsterdam altijd dat het mijn favoriete stad is. Het is een geweldige plek met fantastische mensen... en space cake!”


  Bianca Del Rio, Blame It On... Bianca Del Rio Comedy Tour,
vrijdag 28 juli, 19.30 uur, gevolgd door een afterparty met Dj Diva Mayday.
Info en tickets: theateramsterdam.nl/gaypride
 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Geef de schuld aan... Bianca Del Rio Comedy Tour

Redaktie, in Theater, Kunst & Expo op 05 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media