Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 848 people
86447 users - nu online: 848 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Sauna Blue River wordt appartementen gebouw


door Redaktie in Scene , 04 april 2017


Beste vrienden en gasten van Blue River, Vorig jaar schreven wij jullie dat we plannen hadden om de sauna te verkopen. Leeftijd en continuïteit van de onderneming waren de belangrijkste overwegingen voor dat besluit. Daar hebben we hard aan gewerkt, maar het is ons helaas niet gelukt. Daarom zijn we nu genoodzaakt om het hele complex te verkopen. Er komen nu luxe-appartementen in.Dat gaat op korte termijn gebeuren, de nieuwe eigenaar heeft daar overeenstemming over met  de gemeente.
We hadden graag gehad dat de sauna op de oude voet met een nieuwe eigenaar verder had gegaan.  
Want Blue River heeft zijn waarde voor onze gemeenschap sinds jaar en dag bewezen.  

Maar de bank, FGH/Rabo, maakt dat onmogelijk.  Ondanks een exploitatievergunning voor de huidige bestemming. De bank wil niet meer financieren omdat er erotische activiteiten op de eerste etage van de sauna plaatsvinden. Onze hypotheek zou per expiratiedatum niet meer worden verlengd, waardoor wij financieel niet meer verder konden. Inmiddels is gebleken dat potentiële kopers van de sauna met dezelfde financieringsproblemen te maken zouden krijgen, ook bij andere banken. Ze voeren allemaal hetzelfde beleid: ook zij haakten af vanwege die erotische activiteiten.
Over tolerantie gesproken!  

Daarom is dit wat triest laatste nieuws van ons. We hebben het gevoel dat ze ‘ons kindje’ hebben afgenomen. We hebben hier met hart en ziel gewerkt en dat dat kindje was niet alleen van ons, maar ook een beetje van jullie allemaal. Dat wordt nu letterlijk afgebroken.

We willen jullie laten weten hoe hard ons deze beslissing en deze toekomst valt. Dat we niet zomaar over één nacht ijs zijn gegaan bij het nemen van deze beslissing om definitief te stoppen met Blue River: we hadden graag anders gewild, maar we zijn ertoe gedwongen!

Maar we houden er niet zomaar mee op. Dat doen we, zoals jullie dat van ons gewend zijn:  Op 1, 2 en 3 april serveren wij tijdens het sauneren een afscheidsborrel met een hapje.

We hopen jullie op een van die dagen te mogen begroeten. Wie er een van die dagen niet bij kan zijn, wensen we het allerbeste in goede gezondheid en geluk. En vooral heel veel dank aan iedereen voor de vele bezoeken en de fijne tijd aan SAUNA BLUE RIVER!

Edward & Abdoel

 
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Sauna Blue River wordt appartementen gebouw

Redaktie, in Scene op 07 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media